AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Fake or Not Fake 12 May] Women Should Not Get Vaccinated Before Or After Five Days Of Menstruation

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers – 12 May – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz for the 10 May 2021.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Women Should Not Get Vaccinated Before Or After Five Days Of Menstruation

Page Content

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Episode No151
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 12 May 2021 S4:E151

First Question: Can The COVID – 19 Vaccine Cause Infertility In Women

Answers: Fake

Second Question: Women Should Not Get Vaccinated Before Or After Five Days Of Menstruation

Answers: Fake

Third Question: People Who Have Been Infected By COVID – 19 Do Not Need To Take The Vaccine

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 11 May 2021

Question 1: National Technology Day was introduced by Narendra Modi.

Answers: Fake

Question 2: The average adult body can produce 7 bars of soaps with the amount of fat stored in us.

Answers: Not Fake

Question 3 : Ishant Sharma is the first Indian cricketer who took hat-trick in test matches.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 9 May 2021

Question 1: World athletics day is celebrated on Milkha Singh’s birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.

Answers: Fake

Question 2: Rabindranath Tagore was announced as the first Non-European literature laureate

Answers: Not Fake

Question 3 : Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular Khans of Bollywood.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 8 May 2021

Q1: Thalassemia is a blood disorder.

Answer 1 : Not Fake

Q2: Milkha Singh rejected Arjuna award.

Answer 2 : Not Fake

Q3: World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.

Answer 3 : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 7 May 2021

Q1: Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer : Not Fake

Q2: Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer : Not Fake

Q3: There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 6 May 2021

Q1: Dalcha is made of Chana Dal.

Answer : Not Fake

Q2: The Pandya brothers is the third such duo of brothers who have played for India.

Answer : Not Fake

Q3: Ishan Khatter’s first movie appearance was in Dhadak.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 5 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer : Not Fake

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer :  Fake

Q3: Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 4 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL.

Answer : Fake

Q2: Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer : Not Fake

Q3: International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 3 May 2021

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer : Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer : Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 2 May 2021

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer : Fake

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer : Fake

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 1 May 2021

Q1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Answer : Fake

Q2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Answer : Fake

Q3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Answer : Not Fake

Leave a Comment