AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[All Answers] Flipkart Daily Trivia Answers – Who will captain the Indian team for the 2020 ICC womens T20 World Cup?

[All Answers] Flipkart Daily Trivia Answers – Who will captain the Indian team for the 2020 ICC womens T20 World Cup?

Flipkart Daily Trivia Answers DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Daily Trivia Answers

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Flipkart Daily Trivia Answers

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Answers

Flipkart Quiz Answers All In OneAmazon Latest Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Answers

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 5 September 2021

Question 1) Which of these countries does not participate in the South Asian Games?

Answer: China, A

Question 2) Who will captain the Indian team for the 2020 ICC women’s T20 World Cup?

Answer: Harmanpreet Kaur, B

Question 3) Who received the Polly Umrigar Award for the best international cricketer (2018-19)?

Answer: Jaspreet Bumrah, C

Question 4) Who registered the highest ever individual score (147) in Big Bash League history?

Answer: Marcus Stoinis, B

Question 5) Which of these Indian weightlifters was recently banned by NADA for doping?

Answer: Sarbjeet Kaur, A

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 2 September 2021

Question 1) With which of these sports would you associate the term bout?

Answer: Boxing

Question 2) Which of these is not a golf club?

Answer: Hammer

.Question 3) In which city has the Indy 500 auto race been held for the last century?

Answer: Indianapolis

Question 4) In which country does the International Olympic Committee have its headquarters?

Answer: Switzerland

Question 5) Which of these teams has never won the UEFA Champions League?

Answer: Manchester City

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 1 September 2021

Question 1) Kareena Kapoor played the role of ___ in the film Jab We Met? 

Answer: Geet, A

Question 2) The only words that Harshaali Malhotra’s character utters in Bajrangi Bhaijaan are? 

Answer: Jai Shri Ram, Mama, A

.Question 3) Princess Fiona is the wife of which fictional ogre?

Answer: Shrek, C

Question 4) Which city’s tourism has grown as it is the set for King’s Landing in Game of Thrones?

Answer: Dubrovnik, Croatia, C

Question 5) __ won the Best Motion Picture – Animated Golden Globe Award 2020?

Answer: Missing Link, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 31 August 2021

Question 1) In Which state will you find the Mount Abu and Sita Mata wildlife Sanctuaries?

Answer: Rajasthan, A

Question 2) In 1994, which company started supplying plastic crates to Pepsi and Coca Cola?

Answer: Nilkamal Limited, C

.Question 3) Who amongst these has not played at least 100 test matches for India? 

Answer: Md Azharuddin, C

Question 4) Which of these particles is named after an Indian physicist? 

Answer: Bason, A

Question 5) Aziz Mirza and Kundan Shah directed which 1989 television series? 

Answer: Circus, B

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 30 August 2021

Question 1) Which sport is also known as tenpins?

Answer: Bowling

Question 2) Which of these nations was not in the original imperial cricket conference?

Answer: Canada

Question 3) The centre court at Wimbeldon is also known by what postcode?

Answer: SW19

Question 4) Which of these is not a golf obstacle?

Answer: Hurdle

Question 5) what colour is used for a warning in automobile racing?

Answer: Yellow

Leave a Comment