AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Daily Trivia 26 May] Who is the 1st Indian batsman to hit a century in all formats of international cricket

Who is the 1st Indian batsman to hit a century in all formats of international cricket

Page Content

FLIPKART DAILY TRIVIA CRICKET QUIZ DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 26 May 2021

Question 1: Who sang the ‘Tu Mili Sab Mila’ from the film Meeruthiya Gangsters?

Answer 1 : Suresh Raina

Question 2: In which state are the Dempo, Salgaocar and Churchill Brothers football clubs based?

Answer 2 : Goa

Question 3: Who is the 1st Indian batsman to hit a century in all formats of international cricket?

Answer 3 : Suresh Raina

Question 4: Which team won the 2019 Men’s FIH Pro League final by defeating Belgium?

Answer 4 : Australia

Question 5: The 2023 Rugby World Cup will be hosted by which country?

Answer 5 : France

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 25 May 2021

Question 1: Which actor is common to the films Don, Honeymoon Travels Pvt Ltd and Heyy Babyy?

Answer 1 : Boman Irani

Question 2: Which film starring Shah Rukh Khan is based on Gustave Flaubert’s novel Madame Bovary?

Answer 2 : Maya Memsaab

Question 3: What is the favourite food of the Teenage Mutant Ninja Turtles?

Answer 3 : Pizza

Question 4: Who directed the films ‘Mississippi Masala’, ‘Monsoon Wedding’ and ‘Salaam Bombay!’?

Answer 4 : Mira Nair

Question 5: The director of the SRK film Ra. One has also directed which of these films?

Answer 5 : Article 15

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 24 May 2021

Question 1: Which of these shapes have more than 4 sides?

Answer 1 : Pentagon

Question 2: The Guardian, The Sun and The Daily Telegraph are newspapers from which country?

Answer 2 : UK

Question 3: Which Indian artist painted the ‘Descent of the Ganga’?

Answer 3 : Raja Ravi Varma

Question 4: When a channel crosses 10 million subscribers on YouTube, it gets a

Answer 4 : Diamond Button

Question 5: The first animal to orbit the earth, Laika was a dog of which breed?

Answer 5 : Mongrel

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 23 May 2021

Question 1: The 4 most important annual tennis events are together called

Answer 1 : Grand Slams

Question 2: Which football club, playing the Europa League, is based in Nur-Sultan?

Answer 2 : Astana FC

Question 3: Which country’s football team has been captained by Zlatan Ibrahimovic?

Answer 3 : Sweden

Question 4: Where is FIH, the international governing body of field hockey, headquartered?

Answer 4 : Lausanne

Question 5: Which country hosted the 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Answer 5 : South Africa

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 22 May 2021

Question 1: In the Harry Potter series, Ginny Weasley is the sister of which character?

Answer 1 : Ron

Question 2: R. Madhavan plays a ____ coach in Irudhi Suttru (Tamil) and Saala Khadoos (Hindi)?

Answer 2 : Boxing

Question 3: Which TV series is about Dr. Henry Morgan, an immortal medical examiner?

Answer 3 : Forever

Question 4: Which Raj Kapoor film was released as Brodigaya in USSR in 1954?

Answer 4 : Awara

Question 5: In which Uttar Pradesh university was the 2015 film ‘Baby’ filmed?

Answer 5 : Gautam Buddha

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 21 May 2021

Question 1: The DGP is the highest ranking _____in India’s States and Union Territories.

Answer 1 : Police officer

Question 2: Which of these Nobel prizes was not established by Alfred Nobel in his will?

Answer 2 : Economics

Question 3: Which country accounted for about 50% of global app downloads in 2018?

Answer 3 : China

Question 4: Which of these voice assistants has a computer-generated voice?

Answer 4 : Alexa

Question 5: Who among these journalists has not been awarded the Padma Shri award?

Answer 5 : Arnab Goswami

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 20 May 2021

Question 1: Which country has won the most Under-19 Cricket World Cups?

Answer 1 : India

Question 2: Which all-rounder is the captain of the West Indies ODI and T201 team?

Answer 2 : Kieron Pollard

Question 3: Which ISL team was recently acquired by the world’s most valuable football group?

Answer 3 : Mumbai City FC

Question 4: Who became the first player to score against 34 clubs in Champions League?

Answer 4 : Lionel Messi

Question 5: Which country ended 2019 as FIFA’s top-ranked team with 1765 points?

Answer 5 : Belgium

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 19 May 2021

Question 1: Ishq bina, Nahin saamne and Ramta jogi are all memorable songs from which film?

Answer 1 : Taal

Question 2: Which dance reality show is telecast on Zee TV since 2009?

Answer 2 : Dance India Dance

Question 3: Which film’s name is a slang used for ‘traveler’s dysentery’ in North India?

Answer 3 : Delhi Belly

Question 4: The director of which of these films has also directed the 2nd season of ‘Sacred Games’?

Answer 4 : Masaan

Question 5: Which was the first Indian TV show to complete 1000 episodes on air?

Answer 5 : Ek Mahal ho Sapno

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 18 May 2021

Question 1: Which of these Khans was not a part of the film Kal Ho Naa Ho?

Answer 1 : Salman Khan

Question 2: Don Draper is an iconic character from which of these TV shows?

Answer 2 : Mad Men

Question 3: The logo of which of these companies depicts San Francisco’s Golden Gate?

Answer 3 : Cisco

Question 4: Which of these personalities received the Bharat Ratna award the earliest?

Answer 4 : Indira Gandhi

Question 5: What software was acquired by Microsoft for $14 million in 1987?

Answer 5 : Powerpoint

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 17 May 2021

Question 1: Which of the following tournaments is not related to tennis?

Answer 1: Ryder Cup

Question 2: Where is an international cricket stadium named after Rajiv Gandhi located?

Answer 2: Hyderabad

Question 3: How many players are there in a water polo team?

Answer 3: Seven

Question 4: Aanchal Thakur won India’s first ever international medal in which of these sports?

Answer 4: Skiing

Question 5: Who is the first Australian in the history of ODI cricket to score a century on debut?

Answer 5: Phillip Hughes

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 May 2021

Question 1: In the show Friends, which character is a struggling actor?

Answer 1: Joey

Question 2: What is the name of Jack Sparrow’s ship in the film Pirates of the Caribbean?

Answer 2: The Black Pearl

Question 3: What is common to the biopics of Sarabjit and MC Mary Kom?

Answer 3: The Director

Question 4: The Javed Jaffrey starring film ‘Jajantaram Mamantaram’ is based on which book?

Answer 4: Gulliver’s Travels

Question 5: Whose first appearance was in the animated short “The Wise Little Hen”?

Answer 5: Donald Duck

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 15 May 2021

Question 1: Which online marketplace was co-founded by Suchi Mukherjee in 2012?

Answer 1: Limeroad

Question 2: Which of these dishes can be created with comic character’s Popeye’s source of power?

Answer 2: Palak Ka Saag

Question 3: After which tree did The Economist magazine name its Asia column?

Answer 3: Banyan

Question 4: Who directed the first film where Shah Rukh Khan was named Rahul?

Answer 4: Yash Chopra

Question 5: Which Indian scientist authored the book ‘A History of Hindu Chemistry’?

Answer 5: Prafulla Chandra Ray

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 May 2021

Question 1: In which state is the Birsa Munda Athletics Stadium located?

Answer 1: Jharkhand

Question 2: Who is the 1st bowler to take 4 wickets in 4 consecutive balls twice? 

Answer 2: Lasith Malinga

Question 3: Which team is the first in cricket history to play a thousand Test matches?

Answer 3: England

Question 4: Who among the following has not scored a century on Test debut?

Answer 4: Sunil Gavaskar

Question 5: In which state is the Lakshmibai National College of Physical Education situated?

Answer 5: Kerala

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 13 May 2021

Q1: Which famous music composing duo was known by the acronym ‘S-J’?

Answer : Shankar-Jaikishan

Q2: Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Shraddha Kapoor?

Answer :  Half Girlfriend

Q3: Which Hindi film is based in a village called Charanpur?

Answer : Swades

Q4: Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?

Answer : Sridevi

Q5: Which film by Megan Mylan won the Academy Award for Best Short Documentary?

Answer :  Smile Pinki

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 May 2021

First Question:  ______ Aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.

Answers: Sandeep

Second Question: Canvas’, ‘Neo’ and ‘Ignite’ are laptop brands owned by which company?

Answers: Micromax

Third Question: Which hill station’s name refers to its location at the confluence of three rivers?

Answers: Munnar

Fourth Question: Among these, which veda has the most number of upanishads associated with it?

Answers: Atharvaveda

Fifth Question: Which French overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952?

Answers: Chandernagore

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 May 2021

First Question: Which is the first-ever team to win 4 straight Tests by a margin of an innings?

Answers: India

Second Question: In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

Answers: Unindian

Third Question: Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever Day/Night Test?

Answers: Umesh yadav

Fourth Question: Who scored the highest test score by a right handed batsman in Test cricket?

Answers: Mahela jayawardne

Fifth Question: Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Answers: Anjum Chopra

Check More Flipkart Quizzes

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 10 May 2021

First Question: Which California-based company was originally called ‘AuctionWeb’?

Answers: Ebay

Second Question: By land area, which is the second largest country of the world?

Answers: Canada

Third Question: Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?

Answers: Guwahati

Fourth Question: Who is the first ICC Associate Member cricketer to get an IPL contract?

Answers: Ryan Ten Does

Fifth Question: What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?

Answers: Spirit of St. Louis

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 9 May 2021

Q1: Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?

Answer : Amir Khan

Q2: Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie

Answer :  Tare Zameen par

Q3: In which RGV directed film did Amitabh Bachchan lent his voice for ‘Ganpati Aarti’

Answer : Sarkar 3

Q4: How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?

Answer : Zero

Q5: Who among these was not seen in Ranbir Kapoor’s Bollywood debut film?

Answer : Rishi Kapoor

Leave a Comment