AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Sirf Ek Minute Quiz 13 August] Which of these words is associated with the 50th anniversary

Which of these words is associated with the 50th anniversary

Flipkart Sirf Ek Minute DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

How to Play Sirf Ek Minute Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 13 August 2021

Question 1) In which year did India become a Republic?

Answer: 1950

Question 2) Which of these is not a card found in the playing cards?

Answer: Minister

.

Question 3) Mirrored writting is seen on the front of which of these?

Answer: Option 2

Question 4) In July 2021 which former cricketer became head of the congress party in Punjab?

Answer: Navjot S 

Question 5) Which of these words is associated with the 50th anniversary?

Answer: Golden

Question 6) Which of these is longer?

Answer: 6 Feet

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 12 August 2021

Question 1) Which institution prints the Indian currency notes?

Answer: RBI

Question 2) The Joker is the main enemy of which comic book character?

Answer: Batman

.

Question 3) Gobar gas mainly contains which gas?

Answer: Methane

Question 4) Which Indian railway station was named as a UNESCO World Heritage Site in 2004?

Answer: Chhatrapati Shivaji Terminus

Question 5) Which London-born politician wrote ‘An Era of Darkness’?

Answer: S. Tharoor

Question 6) Which of these is the westernmost?

Answer: Madhya Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) Which colour is formed on mixing red and yellow?

Answer: Orange

Question 2) Which of these is a continent?

Answer: Australia

.

Question 3) In the film Neerja which airline does Neeja Bhanot work for?

Answer: Pan Am

Question 4) Which direction does a compass always point towards?

Answer: North

Question 5) Which of these cricketing events was the first to be held?

Answer: Women’s ODI World Cup

Question 6) Which of these is the name of a country and a city?

Answer: Singapore

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 10 August 2021

Question 1) Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer: Sourav G

Question 2) Which of these is not taken from a plant?

Answer: Black Salt

.

Question 3) Which singer-songwritter-dancer’s autobiography is titled ‘Moonwalk’?

Answer: Michael J

Question 4) Which of these is a prime number?

Answer: 79

Question 5) The Statue of Unity depicts which Indian statesman?

Answer: Sardar Vallabhai Patel

Question 6) How many times has the Indian Women’s cricket Team won the T20 World Cup?

Answer: 0

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 9 August 2021

Question 1) Which of these is made up of only numbers?

Answer: Aadhar

Question 2) Which of these cricketers is married to a professional squash player?

Answer: Option 4

Question 3) What does the letter G in GST stands for?

Answer: Goods

Question 4) The maximum products of Apple start from which alphabet?

Answer: I

Question 5) The wife of who among these is an MP?

Answer: Dharmendra

Question 6) A Rubik’s cube has how many faces?

Answer: 6

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 8 August 2021

Question 1) The Sanchi Stupa can be found in which Indian state?

Answer: Madhya Pradesh

Question 2) 

Answer: Bangladesh War

Question 3) Where does Bermuda short get its name from?

Answer: Place

Question 4) Which of these is a part of UAE?

Answer: Abu Dhabi

Question 5) Who among the following is known as the ‘Wizard of Hockey’?

Answer: Dhyan Chand

Question 6) Which of these brands is not named after a person?

Answer: Bournville

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 7 August 2021

Question 1) 

Answer: Rajnikanth

Question 2) 

Answer: 240

Question 3) 

Answer: BR Ambedkar

Question 4) 

Answer: Abhinandan

Question 5) 

Answer: Hydrogen

Question 6) 

Answer: Indira Gandhi

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 4 August 2021

Question 1) What direction do you have to travel from Mumbai to get to Delhi?

Answer: North

Question 2) Which of these lives on trees?

Answer: Koalas

Question 3) What syndrome does Rani Mukherjee suffer from in ‘Hichki’?

Answer: Tourette’s

Question 4) Which ministry is in change of the Central Board of Film Certification?

Answer: Information and Broadcasting

Question 5) Pick the odd one out?

Answer: Chess

Question 6) Which of these covers just over 70% of the earth’s surface?

Answer: Water

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 3 August 2021

Question 1) Rajghat is the memorial of which freedom fighter?

Answer: M. Gandhi

Question 2) Ayushmann Khurrana starred in which out of the two movies?

Answer: Shubh Managal Savdhaan

Question 3) What should be used in case of an electrical fire.

Answer: Sand

Question 4) Which name of Shiva means ‘blue necked’?

Answer: Neelkantha

Question 5) What does B in BSF stands for?

Answer: Border

Question 6) In which state was the Aadhaar card first issued in India?

Answer: Maharashtra 

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 2 August 2021 

Question 1) What do you get if you add the largest single digit number with the smallest double digit number?

Answer: 19

Question 2) Which of these objects will not be attracted by a magnet?

Answer: Cricket Ball

Question 3) Which of these rupee notes is currently not available in India?

Answer: 1000

Question 4) The rulers of which of these regions used ‘Rana’ as a title?

Answer: Mewad

Question 5) What is the colour of the ball used in day-night cricket?

Answer: Pink

Question 6) Which of these superheros has no super powers?

Answer: Batman

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 1 August 2021 

Question 1) In Udta Punjab which of these is Alia Bhatt’s character passionate about?

Answer: Hockey

Question 2) Which of these landmarks appears on the Rs.20 note?

Answer: Option 1

Question 3) Which of these gets its name from a Persian word meaning ‘fried’?

Answer: Biryani

Question 4) Which of these is mainly a reading device?

Answer: Kindle

Question 5) In cricket what does the Umpire mean by making a rectangular sign with his index fingers?

Answer: TV Umpire

Question 6) Which of these rivers originates in Tibet?

Answer: Brahmaputra

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment