AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Prize Wali Paathshala 5 July] Which of these is not found in a pair in a human body

Contents show

Which of these is not found in a pair in a human body

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is now Live, you can play now. You can jump right on to the quiz and find the Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz Play and get a chance to win awesome Vouchers, Gems & More.

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Quiz

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz DETAILS

Quiz NameFlipkart Prize Wali Paathshala Quiz
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Quiz

4. There are always 3 questions in this quiz

5. Answer all correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 5 July 2021 S2:E70

Question 1: Which animal gets its name from an Indian language?

Answer 1 :  Cheetah

Question 2: Which of these is not found in a pair in a human body?

Answer 2 : Liver

Question 3: Which of these forts appears in the Batman movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer 3 : Mehrangarh

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 4 July 2021 S2:E69

Question 1: Which of these actors has appeared in a Spiderman movie?

Answer 1 :  Irrfan Khan

Question 2: Which newspaper launched #CutTheShame campaign to raise awareness about periods?

Answer 2 : The Times of India

Question 3: Identify this town. _A_A_ASI

Answer 3 : Varanasi [ V , R , N ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 3 July 2021 S2:E68

Question 1: Who has composed and sung ‘Tu Thaane Le’ – the Indian team’s theam song for the Olympics?

Answer 1 :  Mohit Chauhan

Question 2: Which of these flags belongs to the country whose PM is Sheikh Hasina?

Answer 2 : Bangladesh

Question 3: Identify this women cricketer’s name S _ _ _ A L _?

Answer 3 : Shafali [ H , A , F , I ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 2 July 2021 S2:E67

Question 1: Which Of These Organisations Jointly Developed The Myoga App That Was Launched On International Yoga Day?

Answer 1 :  WHO

Question 2: The Father Of Which Of These Cricketers Is A Former Ranji Trophy Player?

Answer 2 : Cheteshwar Pujara

Question 3: In Which Sport Did Dingko Singh Win An Asian Games Gold Medal For India?

Answer 3 : Boxing

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 1 July 2021 S2:E66

Question 1: Taj Mahal was built in which century?

Answer 1 :  1600

Question 2: Identify this city. _ _ _ G_RH

Answer 2 : Aligarh [ A , L , I , A ]

Question 3: Which celebrity was not born in India?

Answer 3 : Deepika P

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 30 June 2021 S2:E65

Question 1: Identify this food item _ U S _ A R _?

Answer 1 :  Mustard [ M , T , D ]

Question 2: Which of these companies was not founded by an IIT graduate?

Answer 2 : OYO

Question 3: The India vs New Zealand World Test Championship final was held in which city?

Answer 3 : Southampton

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 29 June 2021 S2:E64

Question 1: Which Company Makes A Video Calling Device Named Portal

Answer 1 :  Facebook

Question 2: Which Of These Animals Can Be Seen On The National Emblem Of India?

Answer 2 : Horse

Question 3: After Which Of These Personalities Is The Varanasi Airport Named?

Answer 3 : Lal Bahadur Shastri

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 28 June 2021 S2:E63

Question 1: Which of these is not the name of a product made by Google?

Answer 1 :  Zoom

Question 2: Who made a cameo in Student of the Year 2?

Answer 2 : Will Smith

Question 3: Identify this animal_I_A_FE

Answer 3 : GIRAFFE [ G , R , F ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 27 June 2021 S2:E62

Question 1: Which of these car brands is not named after a person?

Answer 1 :  Fiat

Question 2: Identify this creature _O_N_ILL

Answer 2 : Hornbill [ H , R , B ]

Question 3: What is the covid-causing virus variant detected in India called?

Answer 3 : Option 4 (Delta)

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 26 June 2021 S2:E61

Question 1: Which brand was originally made in India?

Answer 1 :  Fiama Di Wills

Question 2: Which of these cricketers is nicknamed ‘Jinx’?

Answer 2 : Option 4

Question 3: Which river does not host the Kumbh Mela on its banks?

Answer 3 : Narmada

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 25 June 2021 S2:E60

Question 1: Identify this name _ _KH_ AN

Answer 1 :  Pokhran

Question 2: Who amongst these PMs never got married?

Answer 2 : Atal Bihari VajpayeeOption 2

Question 3: Which country produced the ‘Sinovac’ vaccine for Covid-19?

Answer 3 : China

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 24 June 2021 S2:E59

Question 1: Which animal has Indian breeds named Mehsana and Murrah?

Answer 1 :  Buffalo

Question 2: Which instrument did Ustad Bismillah Khan play?

Answer 2 : Shehnai

Question 3: Which is the birth year of PM Narendra Modi?

Answer 3 : 1950

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 23 June 2021 S2:E58

Question 1: Which tournament is scheduled to be held in India in 2021?

Answer 1 :  T20 World Cup

Question 2: Which flag does not belong to a country bordering India?

Answer 2 : Arun Jaitely

Question 3: Identify this name. _ _U_ AM

Answer 3 : Volleyball

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 22 June 2021 S2:E57

Question 1: Identify this river. _H_MBA_

Answer 1 : Chambal

Question 2: Who has an international cricket stadium named after them?

Answer 2 : Arun Jaitely

Question 3: Which game has less than 11 players in the team?

Answer 3 : Volleyball

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 21 June 2021 S2:E56

Question 1: What is the name of the fund chaired by the Prime Minister of India?

Answer 1 : PM CARES

Question 2: Which of these buildings has a number in its name?

Answer 2 : Option 4

Question 3: Where was the Formula 1 Indian Grand Prix held?

Answer 3 : Uttar Pradesh

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 20 June 2021 S2:E55

Question 1: Identify this surname. _AD_ _A

Answer 1 : ADEJA [ J , E , J ]

Question 2: Which animal is the state animal of West Bengal?

Answer 2 : Fishing Cat

Question 3: In which year did Mahatma Gandhi lead the salt march to Dandi?

Answer 3 : 1930

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 19 June 2021 S2:E54

Question 1: Which animal has poor eyesight?

Answer 1 : Rhinoceroses

Question 2: Which part of the human body makes blood cells?

Answer 2 : Bones

Question 3: In which year did Virat Kohli make his debut in international cricket?

Answer 3 : 2008

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 18 June 2021 S2:E53

Question 1: Which of these places did not come under Indian control on August 15 1947?

Answer 1 : Goa

Question 2: Which of these sportspersons is married to another sportsperson?

Answer 2 : Saina Nehwal

Question 3: In Feb 2021 which singer released a song named RiRi about Rihanna?

Answer 3 : Diljit Dosanjh

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 16 June 2021 S2:E51

Question 1: Where is India’s tallest mountain located?

Answer 1 : Sikkim

Question 2: Which of these business groups was started first?

Answer 2 : Wadia

Question 3: Which of these father-son duos are also called Jai Kishan-Jai Hemant?

Answer 3 : Option 4

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 15 June 2021 S2:E50

Question 1: Identify this plant. _ A M B _ _

Answer 1 : Bamboo [B, O, O]

Question 2: Which of these actors is an engineer?

Answer 2 : Taapsee P

Question 3: Which of these landmarks was not built by the British?

Answer 3 : Option A (Tajmahal Palace)

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 14 June 2021 S2:E49

Question 1: Which City IPL team changed their name for IPL 2021 season?

Answer 1 : Mohali

Question 2: Which of these actress did not win the Miss India competition?

Answer 2 : Priyanka Chopra

Question 3: Who among these has served as Chief Minister of a state?

Answer 3 : Rajnath Singh

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 13 June 2021 S2:E48

Question 1: Which of these cities is not a state capital?

Answer 1 : Ahmedabad

Question 2: Identify this personality. _ _ JI_AO

Answer 2 : Bajirao [B, A, R]

Question 3: In May 2021 aboard which airline did a couple in Tamil Nadu conduct their wedding?

Answer 3 : Spicejet

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 12 June 2021 S2:E47

Question 1: Which of these technologies is named after a person?

Answer 1 : Dolby

Question 2: Which of these movies does not contain the name of a place?

Answer 2 : Option 3 (Tubelight)

Question 3: Which cricketer has not played a Twenty20 match for India yet?

Answer 3 : Prithvi Shaw

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 11 June 2021 S2:E46

Question 1: In which of these states would you find an Indian Rhinoceros in the wild

Answer 1 : Assam

Question 2: Which actor owns the Pro Kabaddi team Jaipur Pink Panthers?

Answer 2 : Abhishek B

Question 3: Which of these materials is not made from plants?

Answer 3 : Silk

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 10 June 2021 S2:E45

Question 1: Which freedom fighter was killed in a gunfight with the British at Alfred Park in Prayagraj?

Answer 1 : Chandra Shekhar Azad

Question 2: Which of these real-life characters has Abhishek Bachchan not played on screen?

Answer 2 : Charles S

Question 3: Identify this town _ _NAR_.

Answer 3 : KONARK [K , O, K]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 9 June 2021 S2:E44

Question 1: Identify this personality. _ _J_ _WAL

Answer 1 : Kejriwal [ K , E , R , I ]

Question 2: Which celebrity’s poster was showered with milk for his efforts in helping people during the pandemic?

Answer 2 : Option C (Sonu Sood)

Question 3: Who served as the Prime Minister after Pt. Jawaharlal Nehru?

Answer 3 : L B Shastri

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 8 June 2021 S2:E43

Question 1: Which of these brands is owned by an Indian company?

Answer 1 : Jaguar

Question 2: Which of these couples got married in a palace?

Answer 2 : Option D (Nick & Priyanka)

Question 3: The foundation stone for which of these was laid by Mian Mir – a Sufi saint?

Answer 3 : Golden Temple

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 7 June 2021 S2:E42

Question 1: Which of these brands is owned by MS Dhoni?

Answer 1 : Seven

Question 2: The Bharat Ratna award is in the shape of which of these?

Answer 2 : Peepal Leaf

Question 3: In which year did Indira Gandhi impose the Emergency?

Answer 3 : 1975

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 6 June 2021 S2:E41

Question 1: In which of these years did India not fight a war with Pakistan?

Answer 1 : 1975

Question 2: Identify the logo of ‘Telegram’.

Answer 2 : Option 3

Question 3: Identify this place. _ _ _ IPUR

Answer 3 : Udaipur [U, D and A]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 5 June 2021 S2:E40

Question 1: Where was Mahatma Gandhi when India became independent?

Answer 1 : Kolkata

Question 2: Who amongst these is not a child of a sportsperson?

Answer 2 : Mary K

Question 3: Which of these states did not see a new government elected in 2021?

Answer 3 : Uttrakhand

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 4 June 2021 S2:E39

Question 1: Starting in the 19th century which of these princely states was ruled by Begums for over a century?

Answer 1 : Bhopal

Question 2: Which of these can breathe underwater?

Answer 2 : Shark

Question 3: In which of these years has India not won a world cup in cricket?

Answer 3 : 2003

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 3 June 2021 S2:E38

Question 1: Which university co-developed the Covishield vaccine?

Answer 1 : Oxford

Question 2: Who was the leading run-scorer in the IPL 2021 at the time it was suspended?

Answer 2 : Shikhar D

Question 3: Salman Khan’s film Radhe: Your Most Wanted Bhai is based on a film made in which language?

Answer 3 : Korea

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 2 June 2021 S2:E36

Question 1: The co-founder of which of these companies recently announced that he was divorcing his wife?

Answer 1 : Microsoft

Question 2: Sputnik V-the Russian vaccine was named after the world’s first what?

Answer 2 : Satellite

Question 3: Who of the following was not the son of Mughal Emperor Akbar?

Answer 3 : Khusrau

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 1 June 2021 S2:E35

Question 1: What does the name of the cyclone ‘Tauktae’ mean?

Answer 1 : Gecko

Question 2: Which country originally developed the game PUBG?

Answer 2 : South Korea

Question 3: Which of these animals cannot roar?

Answer 3 : Cheetah

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 31 May 2021 S2:E35

Question 1: How many months are there in a century?

Answer 1 : 1200

Question 2: Which of these is not a UNESCO world heritage site?

Answer 2 : Option 3 (Lotus Temple)

Question 3: Which of these mountain ranges are found in Rajasthan?

Answer 3 : Aravalli

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 30 May 2021 S2:E34

Question 1: Which of these monuments did Emperor Akbar build after conquering Gujarat?

Answer 1 : Option 3

Question 2: Guess this famous actor’s name. _ A N_EE_

Answer 2 : Ranveer [R,V,R]

Question 3: What term is used for a word that is spelt the same forward and backwards?

Answer 3 : Palindrome

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 29 May 2021 S2:E33

Question 1: Which of these film stars was noticed in the TV series ‘Fauji’?

Answer 1 : Shahrukh Khan

Question 2: The process where plants lose water through their leaves is called?

Answer 2 : Transpiration

Question 3: Select the odd one out.

Answer 3 : Bappi Lahiri

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 28 May 2021 S2:E32

Question 1: Which number comes next 1-2-3-5-8-13 _?

Answer 1 : 21

Question 2: Which of these cricketers did not marry in the year 2020?

Answer 2 : Jasprit B

Question 3: Who was the last Mughal emperor to have sat on the throne of Delhi?

Answer 3 : Bahadur Shah II

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 27 May 2021 S2:E31

Question 1: Which of these buildings is located in Mumbai?

Answer 1 : Option 1

Question 2: The Indian Railways is divided into how many zones?

Answer 2 : 17

Question 3: What is the term used to describe ‘BEAT’ in Indian classical music?

Answer 3 : Taalam

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 26 May 2021 S2:E30

Question 1: In which country is the tomb of the first Mughal emperor situated?

Answer 1 : Afghanistan

Question 2: What do we call the phenomenon that resists the movement of stationary objects?

Answer 2 : Inertia

Question 3: Which flower was the basis of a super-hit song by Badshah featuring Jacqueline Fernandez?

Answer 3 : Marigold (Option 3)

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 25 May 2021 S2:E29

Question 1: Which of these mountains is located in Asia?

Answer 1 : Mt Fuji

Question 2: Whom did Mughal Emperor Shah Jahan choose as his successor?

Answer 2 : Dara Shikoh

Question 3: On which of these rivers is one of the songs from the movie ‘Haider’ based?

Answer 3 : Jhelum

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 24 May 2021 S2:E28

Question 1: Which of these water bodies is the largest in the world?

Answer 1 : Pacific Ocean

Question 2: Which letter of the English alphabet is the most used in normal writing?

Answer 2 : E

Question 3: Which of these girls has been having a super-viral ‘pawri’ video on the internet?

Answer 3 : Option 4

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 23 May 2021 S2:E27

Question 1: If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?

Answer 1 : 168

Question 2: Which of these actors is the son of a famous poet?

Answer 2 : Farhan A

Question 3: Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?

Answer 3 : Pondicherry

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 22 May 2021 S2:E26

Question 1: Which is the longest side of a right-angled triangle?

Answer 1 : Hypotenuse

Question 2: Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer 2 : Bangladesh

Question 3: Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Riteish Deshmukh and Genelia D’souza?

Answer 3 : Preity Zinta

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 21 May 2021 S2:E25

Question 1: Which of these is the odd one out?

Answer 1 : Flute

Question 2: Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?

Answer 2 : Cinnamon

Question 3: Which of these animals is not found in India?

Answer 3 : Moose

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 20 May 2021 S2:E24

Question 1: On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer 1 : Antarctica

Question 2: Which social media star had earlier gained popularity with the TV series Phulwa in 2011?

Answer 2 : Option 1

Question 3: How many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer 3 : 10

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 19 May 2021 S2:E23

Question 1: How many pairs of ribs does a normal adult human being have?

Answer 1 : 12

Question 2: What name is collectively given to the petals of a flower?

Answer 2 : Corona

Question 3: Whose birthday on 29th August is celebrated as National Sports Day in India?

Answer 3 : Option 2

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 18 May 2021 S2:E22

Question 1: Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?

Answer 1 : Mysore

Question 2: In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?

Answer 2 : Trigonometry

Question 3: Which of these fruits does not grow on a tree?

Answer 3 : Strawberry

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 17 May 2021 S2:E21

Question 1: In which city is the Biju Patnaik International airport located?

Answer 1: Bhubaneswar

Question 2: Which monument can be seen on the 200 Indian currency note?

Answer 2: Option 3 (Sanchi Stupa)

Question 3: What is the full form of IP in computer language?

Answer 3: Internet Protocol

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 16 May 2021 S2:E20

Question 1: Which of these apps was launched in India after the ban of TikTok?

Answer 1: Chingari

Question 2: Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?

Answer 2: Ever Given

Question 3: What is the full form of FTW?

Answer 3: For The Win

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 15 May 2021 S2:E19

Question 1: In which city was the Indian National Congress founded?

Answer 1: Bombay

Question 2: Which of these statue is built on the river Narmada?

Answer 2: Statue Of Unity

Question 3: What are permanently frozen lakes called?

Answer 3: Glacier

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 14 May 2021 S2:E18

Question 1: Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?

Answer 1: Facebook

Question 2: Which of these diseases is spread by the common housefly?

Answer 2: Cholera

Question 3: What is arachnophobia the fear of?

Answer 3: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 13 May 2021

Question 1: In 1952 who became the first Vice President of India?

Answers: Dr. S Radhakrishnan (Image 4)

Question 2: Which of these component does the Fungi plant lack?

Answers: Chlorophyll

Question 3: In which city would you find the largest jail in Asia?

Answers: New Delhi

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 12 May 2021 S2:E15

First Question: Which Of These Characters Is A Ninja Or Shinobi Named Uzumaki ?

Answers: Naruto

Second Question: Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet ?

Answers: Insects

Third Question: Which Snake Did Krishna Defeat In A Battle In The Yamuna River ?

Answers: Kaliya

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 11 May 2021

Question 1: Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answers: Image 1

Question 2: The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answers: Unique

Question 3: Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answers: Issac Newton

PAST FLIPKART PRIZE WALI PATHSHALA QUIZ ANSWERS

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 10 May 2021

Question 1: What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answers: Salt

Question 2: Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answers: Jantar Mantar

Question 3: Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answers: Priyanka Chopra

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 9 May 2021

Question 1: Which is the current official car of the President of India?

Answers: Mercedez Benz

Question 2: Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answers: EarthQuake

Question 3: Which of these animals has the most number of legs?

Answers: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 8 May 2021

Question 1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1 : Richter Scale

Question 2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2 : Plum

Question 3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3 : Pune

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 7 May 2021

Question 1: In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer: Barrackpore

Question 2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2 : Kingfisher

Question 3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3 : Warthog

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 6 May 2021

Question 1: Which of these celebrities has the most number followers on Twitter?

Answer 1: Barack Obama

Question 2: Which country has the world’s largest rainforests?

Answer 2: Brazil

Question 3: Which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer 3: Nail

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 5 May 2021

Question 1: Which Of These Actors Did Not Play The Villain In The Dhom Film Series?

Answer 1: Uday Chopra

Question 2: Which Korean Boy Band Has A Fan Following Called ARMY?

Answer 2: BTS

Question 3: What Is The Fear Of Colours Called?

Answer 3: Chromo phobia

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 4 May 2021

Question 1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: Helium

Question 2: Which country has won the most medals in the history of the Olympic Games?

Answer 2: USA

Question 3: Which of these is not a fossil fuel

Answer 3: Firewood

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 3 May 2021

Question 1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Question 2: Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Question 3: What is the full form of BIB?

Answer 3: Boss is Back

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 2 May 2021

Question 1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1: Carbon

Question 2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajagopalachari

Question 3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 1 May 2021

Question 1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerela

Question 2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Question 3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

All the best and we wish you good luck. Also do join us here for latest updates.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject