AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Prize Wali Paathshala 23 May] Which of these actors is the son of a famous poet

Which of these actors is the son of a famous poet

Page Content

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is now Live, you can play now. You can jump right on to the quiz and find the Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz Play and get a chance to win awesome Vouchers, Gems & More.

image 1
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Quiz

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz DETAILS

Quiz NameFlipkart Prize Wali Paathshala Quiz
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Quiz

4. There are always 3 questions in this quiz

5. Answer all correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 23 May 2021 S2:E27

Question 1: If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?

Answer 1 : 168

Question 2: Which of these actors is the son of a famous poet?

Answer 2 : Farhan A

Question 3: Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?

Answer 3 : Pondicherry

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 22 May 2021 S2:E26

Question 1: Which is the longest side of a right-angled triangle?

Answer 1 : Hypotenuse

Question 2: Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer 2 : Bangladesh

Question 3: Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Riteish Deshmukh and Genelia D’souza?

Answer 3 : Preity Zinta

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 21 May 2021 S2:E25

Question 1: Which of these is the odd one out?

Answer 1 : Flute

Question 2: Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?

Answer 2 : Cinnamon

Question 3: Which of these animals is not found in India?

Answer 3 : Moose

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 20 May 2021 S2:E24

Question 1: On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer 1 : Antarctica

Question 2: Which social media star had earlier gained popularity with the TV series Phulwa in 2011?

Answer 2 : Option 1

Question 3: How many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer 3 : 10

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 19 May 2021 S2:E23

Question 1: How many pairs of ribs does a normal adult human being have?

Answer 1 : 12

Question 2: What name is collectively given to the petals of a flower?

Answer 2 : Corona

Question 3: Whose birthday on 29th August is celebrated as National Sports Day in India?

Answer 3 : Option 2

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 18 May 2021 S2:E22

Question 1: Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?

Answer 1 : Mysore

Question 2: In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?

Answer 2 : Trigonometry

Question 3: Which of these fruits does not grow on a tree?

Answer 3 : Strawberry

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 17 May 2021 S2:E21

Question 1: In which city is the Biju Patnaik International airport located?

Answer 1: Bhubaneswar

Question 2: Which monument can be seen on the 200 Indian currency note?

Answer 2: Option 3 (Sanchi Stupa)

Question 3: What is the full form of IP in computer language?

Answer 3: Internet Protocol

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 16 May 2021 S2:E20

Question 1: Which of these apps was launched in India after the ban of TikTok?

Answer 1: Chingari

Question 2: Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?

Answer 2: Ever Given

Question 3: What is the full form of FTW?

Answer 3: For The Win

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 15 May 2021 S2:E19

Question 1: In which city was the Indian National Congress founded?

Answer 1: Bombay

Question 2: Which of these statue is built on the river Narmada?

Answer 2: Statue Of Unity

Question 3: What are permanently frozen lakes called?

Answer 3: Glacier

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 14 May 2021 S2:E18

Question 1: Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?

Answer 1: Facebook

Question 2: Which of these diseases is spread by the common housefly?

Answer 2: Cholera

Question 3: What is arachnophobia the fear of?

Answer 3: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 13 May 2021

Question 1: In 1952 who became the first Vice President of India?

Answers: Dr. S Radhakrishnan (Image 4)

Question 2: Which of these component does the Fungi plant lack?

Answers: Chlorophyll

Question 3: In which city would you find the largest jail in Asia?

Answers: New Delhi

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 12 May 2021 S2:E15

First Question: Which Of These Characters Is A Ninja Or Shinobi Named Uzumaki ?

Answers: Naruto

Second Question: Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet ?

Answers: Insects

Third Question: Which Snake Did Krishna Defeat In A Battle In The Yamuna River ?

Answers: Kaliya

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 11 May 2021

Question 1: Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answers: Image 1

Question 2: The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answers: Unique

Question 3: Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answers: Issac Newton

PAST FLIPKART PRIZE WALI PATHSHALA QUIZ ANSWERS

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 10 May 2021

Question 1: What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answers: Salt

Question 2: Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answers: Jantar Mantar

Question 3: Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answers: Priyanka Chopra

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 9 May 2021

Question 1: Which is the current official car of the President of India?

Answers: Mercedez Benz

Question 2: Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answers: EarthQuake

Question 3: Which of these animals has the most number of legs?

Answers: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 8 May 2021

Question 1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1 : Richter Scale

Question 2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2 : Plum

Question 3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3 : Pune

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 7 May 2021

Question 1: In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer: Barrackpore

Question 2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2 : Kingfisher

Question 3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3 : Warthog

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 6 May 2021

Question 1: Which of these celebrities has the most number followers on Twitter?

Answer 1: Barack Obama

Question 2: Which country has the world’s largest rainforests?

Answer 2: Brazil

Question 3: Which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer 3: Nail

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 5 May 2021

Question 1: Which Of These Actors Did Not Play The Villain In The Dhom Film Series?

Answer 1: Uday Chopra

Question 2: Which Korean Boy Band Has A Fan Following Called ARMY?

Answer 2: BTS

Question 3: What Is The Fear Of Colours Called?

Answer 3: Chromo phobia

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 4 May 2021

Question 1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: Helium

Question 2: Which country has won the most medals in the history of the Olympic Games?

Answer 2: USA

Question 3: Which of these is not a fossil fuel

Answer 3: Firewood

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 3 May 2021

Question 1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Question 2: Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Question 3: What is the full form of BIB?

Answer 3: Boss is Back

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 2 May 2021

Question 1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1: Carbon

Question 2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajagopalachari

Question 3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 1 May 2021

Question 1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerela

Question 2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Question 3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

All the best and we wish you good luck. Also do join us here for latest updates.

Leave a Comment