AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Prize Wali Paathshala 12 May] Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet

Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet

Page Content

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is now Live, you can play now. You can jump right on to the quiz and find the Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz Play and get a chance to win awesome Vouchers, Gems & More.

image 1
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Quiz

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz DETAILS

Quiz NameFlipkart Prize Wali Paathshala Quiz
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Quiz

4. There are always 3 questions in this quiz

5. Answer all correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 12 May 2021 S2:E15

First Question: Which Of These Characters Is A Ninja Or Shinobi Named Uzumaki ?

Answers: Naruto

Second Question: Which Of The Following Species Weigh More Than Any Other Species On This Planet ?

Answers: Insects

Third Question: Which Snake Did Krishna Defeat In A Battle In The Yamuna River ?

Answers: Kaliya

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 11 May 2021

Question 1: Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answers: Image 1

Question 2: The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answers: Unique

Question 3: Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answers: Issac Newton

PAST FLIPKART PRIZE WALI PATHSHALA QUIZ ANSWERS

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 10 May 2021

Question 1: What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answers: Salt

Question 2: Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answers: Jantar Mantar

Question 3: Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answers: Priyanka Chopra

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 9 May 2021

Question 1: Which is the current official car of the President of India?

Answers: Mercedez Benz

Question 2: Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answers: EarthQuake

Question 3: Which of these animals has the most number of legs?

Answers: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 8 May 2021

Question 1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1 : Richter Scale

Question 2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2 : Plum

Question 3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3 : Pune

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 7 May 2021

Question 1: In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer: Barrackpore

Question 2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2 : Kingfisher

Question 3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3 : Warthog

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 6 May 2021

Question 1: Which of these celebrities has the most number followers on Twitter?

Answer 1: Barack Obama

Question 2: Which country has the world’s largest rainforests?

Answer 2: Brazil

Question 3: Which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer 3: Nail

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 5 May 2021

Question 1: Which Of These Actors Did Not Play The Villain In The Dhom Film Series?

Answer 1: Uday Chopra

Question 2: Which Korean Boy Band Has A Fan Following Called ARMY?

Answer 2: BTS

Question 3: What Is The Fear Of Colours Called?

Answer 3: Chromo phobia

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today – 4 May 2021

Question 1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: Helium

Question 2: Which country has won the most medals in the history of the Olympic Games?

Answer 2: USA

Question 3: Which of these is not a fossil fuel

Answer 3: Firewood

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 3 May 2021

Question 1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Question 2: Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Question 3: What is the full form of BIB?

Answer 3: Boss is Back

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 2 May 2021

Question 1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1: Carbon

Question 2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajagopalachari

Question 3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today – 1 May 2021

Question 1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerela

Question 2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Question 3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

All the best and we wish you good luck. Also do join us here for latest updates.

Leave a Comment