AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Amazon Quiz] Which comedian hosted the 2021 Grammy Awards ceremony?

[Amazon Quiz] Which comedian hosted the 2021 Grammy Awards ceremony?

Amazon Quiz Answers Today – 23 Aug 2021: Answer and Win Rs – 20,000. Amazon India has come up with another quiz and is LIVE again with the latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The Best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign-in if you already have an app or sign-up if you are new on Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total of 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Rs – 20000
Quiz Begin Date :23 Aug 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period:12:00 a.m. to 11:59 p.m.
Check Winner__
Amazon Quiz Answers Today Details

Amazon Quiz Answers Today
Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today 23 August 2021

Q1 : Which comedian hosted the 2021 Grammy Awards ceremony?

.

Answer: Trevor Noah

Q2: Which country recently launched a new bullet train, that runs 3,000m above sea level with automated oxygen supply?

Answer: China

Q3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini, who passed away in June 2021, captained India in which sport?

Answer: Volleyball

Q4 : This is the world’s largest single structure made of which living organism?

Answer: Coral Polyps

Q 5: What does this flag represent?

.

Answer 5: LGBTQ Pride

Amazon Quiz Answers Today 22 August 2021

Q1 : In July 2021, who took charge as the country’s new IT, communications and railway minister?

.

Answer : Ashwini Vaishnaw

Q2: By spelling which word correctly, did 14-year-old Zaila Avant-garde became the first African American to win Scripps National Spelling Bee?

Answer: Murraya

Q3: In which middle-eastern country has Ebrahim Raisi become the president in June 2021?

Answer: Iran

Q4 : Who was the first celebrity to have a meal named after him at this restaurant chain?

Answer: Michael Jordan

Q 5: This is a character from which Disney Movie?

.

Answer 5: WALL-E

Amazon Quiz Answers Library

Today Amazon Quiz Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 30 June 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment