AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord 2 5G called?

What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord 2 5G called?

Page Content

Amazon Oneplus Nord 2 56 Quiz Answers Win 10000. Amazon India has come up with another quiz and is here again with the latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The Best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign in if you already have an app or sign-up if you are new to the Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total of 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz answers

  • Answer 1: 22-Jul-21
  • Answer 2: 90Hz AMOLED
  • Answer 3: Warp Charge 65
  • Answer 4: Optical Image Stabilization
  • Answer 5: Three

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Rs – 10000
Quiz Begin Date :15 September 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period:12:00 a.m. to 11:59 p.m.
Check Winner25 Oct 2021

Check our quiz page here.

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Answers Win 10000 – 15 September 2021

Question 1: The most recent OnePlus Nord smartphone – Nord 2 5G – was launched on which date?

Answer: 22-Jul-21

Question 2: OnePlus Nord smartphones are known for their ___ display.

Answer: 90Hz AMOLED

Question 3: What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord 2 5G called?

Answer: Warp Charge 65

Question 4: The OnePlus Nord 2 5G camera is enabled with OIS. What does OIS stand for?

Answer: Optical Image Stabilization

Question 5: How many OnePlus Nord smartphones have launched in India till date?

Answer: Three

Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Answers Win 10000 – July 19, 2021

Q1: Which OnePlus Nord Smartphone Is Coming Soon In India ?

Answer : ( C ) OnePlus Nord 2 5G

ALSO READ:  August 26 was selected as Women's Equality Day in the USA, as it was the date when an amendment was passed granting what right to women?

Q2: Which Technology Has Been An Important Part Of The OnePlus Nord Smartphone Launch ?

Answer: ( C ) Augmented Reality ( AR )

Q3: OnePlus Nord 2 5G Will Run On Which Android Based Operating System ?

Answer: ( A ) OxygenOS

Q4 : The Most Recent OnePlus Nord Smartphone – Nord CE – Was Launched In Which Month ?

Answer: ( A ) June 21

Q 5: OnePlus Nord Smartphones Are Known For Their Display

Answer 5: ( D ) 90Hz AMOLED

Take the Nord 2 Quiz and stand a chance to win the all-new OnePlus Nord 2 5G smartphone

Q1 : OnePlus Nord 2 56 Has A — Primary Camera

Answer : 50 MP

Q2 The OnePlus Nord 2 5G Camera Is Enabled With OIS . What Does OIS Stand For ?

Answer Optical Image Stabilization

Q3 How Many OnePlus Nord Smartphones Have Launched in India Before OnePlus Nord 2 5G ?

Answer : One

Amazon Quiz Answers Library

Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Answers Win 10000 Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 8 July 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.
ALSO READ:  [All Amazon Quiz Answers] Minimum 3 months additional No Cost EMI tenure, is eligible only on HDFC Bank cards

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment