AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Sirf Ek Minute Quiz 20 July] What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name

What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name

Flipkart Sirf Ek Minute DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

How to Play Sirf Ek Minute Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 21 July 2021

Question 1) Which state produces Mysore sarees?

ALSO READ:  [Fake or Not Fake 23 May] Chicken Tikka Masala was invented in Scotland

Answer: Karnataka

Question 2) Which of these IPL team has MS Dhoni played for?

Answer: Rising Pune Supergaints

Question 3) Which animal makes laughing noises?

Answer: Hyena

Question 4) What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?

Answer: Jijabai

Question 5) Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?

Answer: Ravi

Question 6) In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?

Answer: 2004

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 19 July 2021

Question 1) Which is the biggest desert in the world?

Answer: Sahara

Question 2) From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?

Answer: England

Question 3) Which of these places is farthest from Mumbai?

Answer: Ghaziabad

Question 4) Which of these cricketers has Virat Kohli never played with in International cricket?

Answer: Saurav Ganguly

Question 5) The famous dialogue of Shashi Kapoor from movie Deewar is Mera pass… __ hai. 

Answer: Maa

Question 6) The founder of which of these companies recently announced he was going to space?

Answer: Amazon

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 18 July 2021

Question 1) 

Answer: 1942

Question 2) 

Answer: Rajasthan

Question 3) 

Answer: 50KM Walk

Question 4) 

Answer: Alauddin Khilji

ALSO READ:  [Daam Sahi Hai 14 May] What is the MRP of Kadence Concert Ukulele

Question 5) 

Answer: USA

Question 6) 

Answer: Facebook

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 17 July 2021

Question 1 Which animal is known as the ship of the desert?

Answer: Camel

Question 2 In which year was Harshad Mehta arrested for a stock market scam?

Answer: 1992

Question 3 In which direction does the sun rise?

Answer: East

Question 4 How many seconds are there in hour?

Answer: 3600

Question 5 How many people have landed on the Moon?

Answer: 12

Question 6 Which of these rulers in usually called ‘The Great’?

Answer: Ashoka

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 16 July 2021

Question 1: Which is the main ingredient in a pizza?

Answer 1 :  All Purpose Flour

Question 2: Who among these made their Bollywood debut first?

Answer 2 : Deepika Padukone

Question 3: How many planets lie between the sun and the last planet in the solar system?

Answer 3 : 7

Question 4 What instrument is goddness Saraswati seen holding in her depictions?

Answer 4 : Veena

Question 5 Which of these is a new Indian ministry created in 2021?

Answer 5 : Cooperation

Question 6 Which cricket captain has led India in the most number of ODI World Cups?

Answer 6 : Mohd. Azharuddin

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment