AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Ladies vs Gentlemen 17 May] What percentage of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 17 May 2021.

What percentage of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Contents show

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 17 May 2021 S1E7

Question 1: What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30%

Question 3: What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer 3:  80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 16 May 2021 S1E6

Question 1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Question 2: What % of women date every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

Answer 3:  50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 15 May 2021 S1E5

Question 1: What % of ladies expect the gentlemen to propose first?

Answer 1: 80%

Question 2: What % of women feel that men have a problem in being a house husband?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer 3:  60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 14 May 2021 S1E4

Question 1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer 3:  60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 13 May 2021 S1E3

Question 1: What % of people feel that men gossip more than woman?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of people believe that there has been an improvement in men after the #MeToo movement?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people have lied to their friends about losing their virginity?

Answer 3:  80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 12 May 2021 S1E2

First Question: What % of men think that they are smarter than women?

Answer : 70%

Second Question: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer : 70%

Third Question: What % of men pout while taking a selfie?

Answer : 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 11 May 2021 S1E1

First Question: What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer : 60%

Second Question: What % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer : 80%

Third Question: What % of women feel that the clothes they possess are not enough?

Answer : 70%

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answres

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Aage Kya Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject