AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Kya Bolti Public Quiz 20 July] What is a better way of consuming news

What is a better way of consuming news

Kya Bolti Public Quiz DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Kya Bolti Public Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20 July 2021

Question 1) What is a better way of consuming news?

Answer 1: Newspaper

Question 2) Which street food do you like the most?

ALSO READ:  [Kya Bolti Public 19 July] What time of the day do Indians prefer to work

Answer 2: Paani Puri

Question 3) Which is India’s favourite friendship based movie?

Answer 3: Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 July 2021

Question 1 What time of the day do Indians prefer to work?

Answer 1: Early Morning

Question 2) What type of dating do Indians prefer?

Answer 2: Traditional Dating

Question 3) Who has a better physique?

Answer 3: Hritik Roshan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18 July 2021

Question 1 Which of these has been affected the most by lockdown?

Answer 1: Professional Life

Question 2) Which feature is more important in a mobile phone?

Answer 2: Long Battery Life

Question 3) What does India prefer?

Answer 3: Long Hair

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17 July 2021

Question 1 Which of these movies inspires Indians to go for a trip?

Answer 1: Zindagi Na Milegi Dobara

Question 2 What attire does Indian women generally wear for festivities?

Answer 2: Saree

Question 3 Which cricketers swag does India like more?

Answer 3: M.S Dhoni’s Helicopter Shot

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16 July 2021

Q1. Which of these would you not leave home without?

Answer 1: Phone

Q2 How does India prefer communicating?

ALSO READ:  Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13 August 2021

Answer 2: Audio Call

Q3.How does Indians experiment with their look?

Answer 3: Hair cut

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment