JOIN US ON TELEGRAM

[Daam Sahi Hai 9 July] The MRP of Klair Inner Warm Ultra Light Mummy Shaped Sleeping Bag is

Page Content

The MRP of Klair Inner Warm Ultra Light Mummy Shaped Sleeping Bag is

Hello Everyone, Stand a chance to win amazing prizes everyday, You can win Super Coins by participating in Daam Sahi Hai Flipkart Answers . Flipkart Daam Sahi Hai Flipkart Answers are mentioned here.

Below are all correct answers to Daam Sahi Hai Flipkart Answers Today and you can play the quiz by clicking on start button in game zone section of Flipkart App. This quiz checks your knowledge on products available on Flipkart. If you give all correct answers then, you can receive free vouchers and super coins and those can be redeemed while placing your orders for shopping on the Flipkart platform.

Daam Sahi Hai Flipkart Answers

Daam Sahi Hai Flipkart Answers Details

Quiz NameDaam Sahi Hai Flipkart
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Daam Sahi Hai Flipkart

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Flipkart Daily Trivia Quiz.

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 9 July 2021 S2:E62

Question 1: Fill in the missing digits. The MRP of Klair Inner Warm Ultra Light Mummy Shaped Sleeping Bag is ₹ 2 _ _ _

Answer : 2999 [ 9 , 9 , 9 ]

Question 2: Does Zunpulse Smart Wi-Fi Camera with Integrated Doorbell and 2-Way Communication Wireless Door Chime comes with infrared night vision?

Answer : No

Question 3: The MRP of Blue Star 1 Ton Portable AC (PC12DB Copper Condenser) is less than ₹23,000.

Answer : False

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 8 July 2021 S2:E61

Question 1: Is the Sony Walkman 4GB MP3 Player waterproof?

Answer : Yes

Question 2: Slide to guess the MRP of Dolphy Standing Adjustable Desk Bike for Home Use Folding Exercise Bike.

Answer : ₹25999

Question 3: Is the MRP of Airtel 4G LTE Hotspot BMF422 Portable WiFi Data Card greater than or less than ₹4500?

Answer : Less than ₹4500

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 6 July 2021 S2:E59

Question 1: Is the MRP of Russell Hobbs Handy 1500W Garment Steamer greater than or less than 4000?

Answer : Greater than ₹4000

Question 2: Which Mattress fits under the budget of ₹30000?

Answer : Sleepexortho Memory Foam Mattress

Question 3: What is the MRP of Asics Velcro Running Shoes for Boys & Girls?

Answer : ₹3299

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 5 July 2021 S2:E58

Question 1: Does the Sony E394 8GB MP4 Player have a Photo Viewer?

Answer : Yes

Question 2: What is the MRP of Philips Heated Hair Straightening & Styling Brush + 1 Livon Serum Hair Straightner?

Answer : 3495

Question 3: What product am I?

Answer : Option 2 (Blueseed Video Game)

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 4 July 2021 S2:E58

Question 1: Is the MRP of Pigeon Titanium 5L Induction Bottom Pressure Cooker greater than or less than ₹3000?

Answer : Lesser than ₹3000

Question 2: The MRP of Atharv Decor Light ADLR07 Pendants Ceiling Lamp is ₹1700.

Answer : FALSE

Question 3: Where is the headquarters of Symphony Limited located?

Answer : Ahmedabad

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 3 July 2021 S2:E57

Question 1: What is the MRP of Men Ethnic Jacket and Pyjama Polyester?

Answer : ₹6999

Question 2: Fill in the missing digits. The MRP of Lavie Multicolor Women Sling Bag is ₹ 2_0_.

Answer : ₹2705 [ 7 , 5 ]

Question 3: Does the Sony Alpha ILCE-6400 Mirrorless Camera have a Built-in-Wifi?

Answer : yes

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 2 July 2021 S2:E56

Question 1: Slide To The Correct MRP of VINTEAGE Art Cake Stand Wooden Iron Cake Server?

Answer : ₹1999

Question 2: Fill In The Missing Digits To Guess The Mrp Of Microsoft Surface I5 Laptop 1867 Laptop Is 1_ _99_?

Answer : ₹104999

Question 3: What Is the MRP Of Nivia Weight Lifting Wrist Support?

Answer : ₹220

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 1 July 2021 S2:E55

Question 1: What is the MRP of Speedo Virtue Mirror Swimming Goggles?

Answer : 5999

Question 2: Fill in the missing digits. The MRP of Zebronics Zeb-K20 Wired USB Desktop Keyboard is ₹3 _ _.

Answer : ₹349 [ 4 , 9 ]

Question 3: The brand ‘Harman Kardon’ is a subsidiary of which famous brand?

Answer : Samsung

Leave a Comment