AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Fake or Not Fake 25 May] Pani puri is also known as Pakodi

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers – 25 May – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Contents show

Pani puri is also known as Pakodi

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 25 May 2021 S4:E164

Question 1: Karan Johar stopped naming his films with the letter ‘K’ after his film Kaal failed?

Answer 1: Fake

Question 2: Cats cannot taste anything that is sweet.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Pani puri is also known as Pakodi.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 24 May 2021 S4:E163

Question 1: Peanuts are one of the ingredients in Dynamite.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Humans grow new skin every week.

Answer 2: Fake

Question 3: A Pheran is a traditional outfit worn by Kashmiris

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 23 May 2021 S4:E162

Question 1: 2021 marks fifty years to the first time man stepped foot on the moon

Answer 1: Fake

Question 2: Chicken Tikka Masala was invented in Scotland.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Maldives is an island nation located in the Atlantic ocean.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 22 May 2021 S4:E161

Question 1: The letter B in the acronym in BMW stands for British.

Answer 1: Fake

Question 2: The term ‘Do Pyaaza’ in the dish ‘Bhindi Do Pyaaza’ refers to onions cooked in two different ways.

Answer 2: Fake

Question 3: The 2022 Commonwealth Games will be held in England.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 21 May 2021 S4:E160

Question 1: The Zodiac Sign Aquarius is represented by a fish.

Answer 1: Fake

Question 2: The 2019 Kumbh Mela was held in Nashik.

Answer 2: Fake

Question 3: Glass Balls can bounce higher than rubber balls.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 20 May 2021 S4:E159

Question 1: P.T. Usha was the first Indian woman to win a World Athletics Championship medal.

Answer 1: Fake

Question 2: Women’s heart beats faster than Men’s.

Answer 2: Not Fake

Question 3: The shortest war in history lasted for two days.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 19 May 2021 S4:E158

Question 1: The HIV virus originated from pigs and then spread to humans.

Answer 1: Fake

Question 2: The oldest Museum in India is located in Delhi.

Answer 2: Fake

Question 3: Jeans got its name from a city in Italy.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 18 May 2021 S4:E1567

Question 1: Thekua is a popular sweet dish native to Bihar.

Answer 1: Not Fake

Question 2: 5G was first launched in India by Reliance Jio.

Answer 2: Fake

Question 3: Lezim and Gondhal are all traditional folk dances from Assam.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 17 May 2021 S4:E156

Question 1: The first photo to be shared on Instagram was of a dog.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Padma Awards are awarded only to citizens of India.

Answer 2: Fake

Question 3: Bees can sniff bombs.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 May 2021 S4:E155

Question 1: Candy floss was invented by a Dentist.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Rhinos use their urine to communicate with others.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Tezaab was Madhuri Dixit’s first film.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 15 May 2021 S4:E154

Question 1: Harmanpreet Kaur is the first Indian woman cricketer to score 10000 international runs.

Answer 1: Fake

Question 2: Gorillas beat their chests when they are hungry.

Answer 2: Fake

Question 3: Infants have taste buds on their tonsils.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 May 2021 S4:E153

Question 1: Adolf Hitler was nominated for Nobel Peace Prize.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The 2016 Rio Olympics were the first Olympics in which all participating countires sent women athletes.

Answer 2: Fake

Question 3: The phobia of eggs is called Ovophobia.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 May 2021

Question 1: Vikram Seth is the author of the famous novel ‘The White Tiger’.

Answer 1: Fake

Question 2: Liquid and solid oxygen are colourless.

Answer 2: Fake

Question 3: Dolphins sleep with one eye open.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 11 May 2021

Question 1: National Technology Day was introduced by Narendra Modi.

Answers: Fake

Question 2: The average adult body can produce 7 bars of soaps with the amount of fat stored in us.

Answers: Not Fake

Question 3 : Ishant Sharma is the first Indian cricketer who took hat-trick in test matches.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 9 May 2021

Question 1: World athletics day is celebrated on Milkha Singh’s birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.

Answers: Fake

Question 2: Rabindranath Tagore was announced as the first Non-European literature laureate

Answers: Not Fake

Question 3 : Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular Khans of Bollywood.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 8 May 2021

Q1: Thalassemia is a blood disorder.

Answer 1 : Not Fake

Q2: Milkha Singh rejected Arjuna award.

Answer 2 : Not Fake

Q3: World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.

Answer 3 : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 7 May 2021

Q1: Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer : Not Fake

Q2: Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer : Not Fake

Q3: There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 6 May 2021

Q1: Dalcha is made of Chana Dal.

Answer : Not Fake

Q2: The Pandya brothers is the third such duo of brothers who have played for India.

Answer : Not Fake

Q3: Ishan Khatter’s first movie appearance was in Dhadak.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 5 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer : Not Fake

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer :  Fake

Q3: Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 4 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL.

Answer : Fake

Q2: Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer : Not Fake

Q3: International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 3 May 2021

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer : Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer : Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 2 May 2021

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer : Fake

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer : Fake

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 1 May 2021

Q1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Answer : Fake

Q2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Answer : Fake

Q3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Answer : Not Fake

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject