AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Daam Sahi Hai 13 August] MRP of Godrej Interio Slimline 3 Door with locker Metal Almirah is less than 25000

MRP of Godrej Interio Slimline 3 Door with locker Metal Almirah is less than 25000

Hello Everyone, Stand a chance to win amazing prizes everyday, You can win Super Coins by participating in Daam Sahi Hai Flipkart Answers . Flipkart Daam Sahi Hai Flipkart Answers are mentioned here.

Below are all correct answers to Daam Sahi Hai Flipkart Answers Today and you can play the quiz by clicking on start button in game zone section of Flipkart App. This quiz checks your knowledge on products available on Flipkart. If you give all correct answers then, you can receive free vouchers and super coins and those can be redeemed while placing your orders for shopping on the Flipkart platform.

image 4
Daam Sahi Hai Flipkart Answers
Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Daam Sahi Hai Flipkart Answers Details

Quiz NameDaam Sahi Hai Flipkart
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Daam Sahi Hai Flipkart

How to Play Daam Sahi Hai Flipkart Answers

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daam Sahi Hai Flipkart Answers.

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 13 August 2021

Question 1) Which of these white boards the under the budget of ₹1400?

Answer: Rissing Traders Whiteboard

.

Question 2) What is the MRP of JJ Jonex Test Cricket Helmet?

Answer: ₹2010

Question 3) The MRP of Godrej Interio Slimline 3 Door with locker Metal Almirah is less than ₹25,000.

Answer: False

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 12 August 2021

Question 1) What product am I?

Answer: Duroflex Memory Foam Pillow

.

Question 2) Who is the 2021 Brand Ambassador of Vivo India?

Answer: Virat K

Question 3) The MRP of Auto Car Winner Beige New Swift Car Armrest is Rs.2,500.

Answer: False

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 11 August 2021

Question 1) Slide to guess the MRP of the book, ‘Rick Dad Poor Dad’?

Answer: ₹399

.

Question 2) The brand ‘Pigeon’ originated in which country?

Answer: Japan

Question 3) The MRP of Lego 60256 Racing Cars is less than ₹1450.

Answer: False

Answer: ₹3498

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 10 August 2021

Question 1) What is the MRP of Saregama Carvaan Go 2.0 MP3 Player?

Answer: ₹4575

.

Question 2) Is the MRP of Microware 3 in 1 Laser Virtual Laser Laptop Keyboard greater than or less than 3999?

Answer: Greater than ₹3999

Question 3) What is the combined MRR of Miss and Chief Squeezy Silicone Food Feeder with Spoon and TIB Fabric Sofa?

Answer: ₹3498

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 9 August 2021

Question 1) The MRP of Painting Mantra Wood Photo Frame is less than ₹2000.

Answer: False

Question 2) Does the realme Narzo 10 have an AMOLED Display?

Answer: No

Question 3) The brand ‘W’ was started in which year?

Answer: 2001

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 8 August 2021

Question 1) Is the MRP of 1Zpresso K-PRO Manual Coffee Grinder greater than or less than ₹ 40,000

Answer: Greater than ₹40000

Question 2) Fill in the missing digits. The MRP of Samsung Galaxy Buds Pro Active Noise Cancellation Enabled Bluetooth Headset is ₹ 1 _ _ 9 _.

Answer: 17990

Question 3) What is the MRP of L-Oreal Paris Dream Lengths Shampoo?

Answer: 450

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 7 August 2021

Question 1) 

Answer: ₹6549

Question 2) 

Answer: ₹999

Question 3) 

Answer: ₹10990 [0 , 9 , 0]

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 4 August 2021

Question 1) Is the MRP of Ramington S9600 Silk Hair Straightener greater than or less than ₹4,500?

Answer: Greater than ₹4500

Question 2) Fill in the missing digits. The MRP of Royal Finish Nivora Solid Wood Bar Cabinet is ₹ 5 _ _ _ 9.

Answer: ₹555599 [ 5 , 5 , 9 ]

Question 3) Is the Omron MC-246 Thermometer water resistant?

Answer: Yes

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 3 August 2021

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of Delite Kom Santos Engineered Wood Computer Desk is ₹ 8 _ _ _.

Answer: ₹ 8159 [ 1 , 5 , 9 ]

Question 2) Is the MRP of Yale YDM4109 Smart Door Lock greater than or less than ₹ 15,990.

Answer: Greater than ₹15990

Question 3) What product am I?

Answer: Nike Nk Footabll Shin Guard

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 2 August 2021

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of Crocs Slip-on Clogs for Boys & Girls is ₹2 _ 9 _.

Answer: ₹2945 [ 4 , 5 ]

Question 2) Slide to guess the MRP of De Buyer Saute Pan?

Answer: ₹94623

Question 3) Who is the brand ambassador of ‘Bata’ for the year 2021?

Answer: Kartik A

Leave a Comment

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject