AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Daily Trivia 22 May] In the Harry Potter series Ginny Weasley is the sister of which character

Contents show

In the Harry Potter series Ginny Weasley is the sister of which character

FLIPKART DAILY TRIVIA CRICKET QUIZ DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 22 May 2021

Question 1: In the Harry Potter series, Ginny Weasley is the sister of which character?

Answer 1 : Ron

Question 2: R. Madhavan plays a ____ coach in Irudhi Suttru (Tamil) and Saala Khadoos (Hindi)?

Answer 2 : Boxing

Question 3: Which TV series is about Dr. Henry Morgan, an immortal medical examiner?

Answer 3 : Forever

Question 4: Which Raj Kapoor film was released as Brodigaya in USSR in 1954?

Answer 4 : Awara

Question 5: In which Uttar Pradesh university was the 2015 film ‘Baby’ filmed?

Answer 5 : Gautam Buddha

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 21 May 2021

Question 1: The DGP is the highest ranking _____in India’s States and Union Territories.

Answer 1 : Police officer

Question 2: Which of these Nobel prizes was not established by Alfred Nobel in his will?

Answer 2 : Economics

Question 3: Which country accounted for about 50% of global app downloads in 2018?

Answer 3 : China

Question 4: Which of these voice assistants has a computer-generated voice?

Answer 4 : Alexa

Question 5: Who among these journalists has not been awarded the Padma Shri award?

Answer 5 : Arnab Goswami

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 20 May 2021

Question 1: Which country has won the most Under-19 Cricket World Cups?

Answer 1 : India

Question 2: Which all-rounder is the captain of the West Indies ODI and T201 team?

Answer 2 : Kieron Pollard

Question 3: Which ISL team was recently acquired by the world’s most valuable football group?

Answer 3 : Mumbai City FC

Question 4: Who became the first player to score against 34 clubs in Champions League?

Answer 4 : Lionel Messi

Question 5: Which country ended 2019 as FIFA’s top-ranked team with 1765 points?

Answer 5 : Belgium

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 19 May 2021

Question 1: Ishq bina, Nahin saamne and Ramta jogi are all memorable songs from which film?

Answer 1 : Taal

Question 2: Which dance reality show is telecast on Zee TV since 2009?

Answer 2 : Dance India Dance

Question 3: Which film’s name is a slang used for ‘traveler’s dysentery’ in North India?

Answer 3 : Delhi Belly

Question 4: The director of which of these films has also directed the 2nd season of ‘Sacred Games’?

Answer 4 : Masaan

Question 5: Which was the first Indian TV show to complete 1000 episodes on air?

Answer 5 : Ek Mahal ho Sapno

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 18 May 2021

Question 1: Which of these Khans was not a part of the film Kal Ho Naa Ho?

Answer 1 : Salman Khan

Question 2: Don Draper is an iconic character from which of these TV shows?

Answer 2 : Mad Men

Question 3: The logo of which of these companies depicts San Francisco’s Golden Gate?

Answer 3 : Cisco

Question 4: Which of these personalities received the Bharat Ratna award the earliest?

Answer 4 : Indira Gandhi

Question 5: What software was acquired by Microsoft for $14 million in 1987?

Answer 5 : Powerpoint

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 17 May 2021

Question 1: Which of the following tournaments is not related to tennis?

Answer 1: Ryder Cup

Question 2: Where is an international cricket stadium named after Rajiv Gandhi located?

Answer 2: Hyderabad

Question 3: How many players are there in a water polo team?

Answer 3: Seven

Question 4: Aanchal Thakur won India’s first ever international medal in which of these sports?

Answer 4: Skiing

Question 5: Who is the first Australian in the history of ODI cricket to score a century on debut?

Answer 5: Phillip Hughes

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 May 2021

Question 1: In the show Friends, which character is a struggling actor?

Answer 1: Joey

Question 2: What is the name of Jack Sparrow’s ship in the film Pirates of the Caribbean?

Answer 2: The Black Pearl

Question 3: What is common to the biopics of Sarabjit and MC Mary Kom?

Answer 3: The Director

Question 4: The Javed Jaffrey starring film ‘Jajantaram Mamantaram’ is based on which book?

Answer 4: Gulliver’s Travels

Question 5: Whose first appearance was in the animated short “The Wise Little Hen”?

Answer 5: Donald Duck

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 15 May 2021

Question 1: Which online marketplace was co-founded by Suchi Mukherjee in 2012?

Answer 1: Limeroad

Question 2: Which of these dishes can be created with comic character’s Popeye’s source of power?

Answer 2: Palak Ka Saag

Question 3: After which tree did The Economist magazine name its Asia column?

Answer 3: Banyan

Question 4: Who directed the first film where Shah Rukh Khan was named Rahul?

Answer 4: Yash Chopra

Question 5: Which Indian scientist authored the book ‘A History of Hindu Chemistry’?

Answer 5: Prafulla Chandra Ray

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 May 2021

Question 1: In which state is the Birsa Munda Athletics Stadium located?

Answer 1: Jharkhand

Question 2: Who is the 1st bowler to take 4 wickets in 4 consecutive balls twice? 

Answer 2: Lasith Malinga

Question 3: Which team is the first in cricket history to play a thousand Test matches?

Answer 3: England

Question 4: Who among the following has not scored a century on Test debut?

Answer 4: Sunil Gavaskar

Question 5: In which state is the Lakshmibai National College of Physical Education situated?

Answer 5: Kerala

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 13 May 2021

Q1: Which famous music composing duo was known by the acronym ‘S-J’?

Answer : Shankar-Jaikishan

Q2: Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Shraddha Kapoor?

Answer :  Half Girlfriend

Q3: Which Hindi film is based in a village called Charanpur?

Answer : Swades

Q4: Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?

Answer : Sridevi

Q5: Which film by Megan Mylan won the Academy Award for Best Short Documentary?

Answer :  Smile Pinki

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 May 2021

First Question:  ______ Aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.

Answers: Sandeep

Second Question: Canvas’, ‘Neo’ and ‘Ignite’ are laptop brands owned by which company?

Answers: Micromax

Third Question: Which hill station’s name refers to its location at the confluence of three rivers?

Answers: Munnar

Fourth Question: Among these, which veda has the most number of upanishads associated with it?

Answers: Atharvaveda

Fifth Question: Which French overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952?

Answers: Chandernagore

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 May 2021

First Question: Which is the first-ever team to win 4 straight Tests by a margin of an innings?

Answers: India

Second Question: In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

Answers: Unindian

Third Question: Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever Day/Night Test?

Answers: Umesh yadav

Fourth Question: Who scored the highest test score by a right handed batsman in Test cricket?

Answers: Mahela jayawardne

Fifth Question: Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Answers: Anjum Chopra

Check More Flipkart Quizzes

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 10 May 2021

First Question: Which California-based company was originally called ‘AuctionWeb’?

Answers: Ebay

Second Question: By land area, which is the second largest country of the world?

Answers: Canada

Third Question: Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?

Answers: Guwahati

Fourth Question: Who is the first ICC Associate Member cricketer to get an IPL contract?

Answers: Ryan Ten Does

Fifth Question: What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?

Answers: Spirit of St. Louis

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 9 May 2021

Q1: Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?

Answer : Amir Khan

Q2: Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie

Answer :  Tare Zameen par

Q3: In which RGV directed film did Amitabh Bachchan lent his voice for ‘Ganpati Aarti’

Answer : Sarkar 3

Q4: How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?

Answer : Zero

Q5: Who among these was not seen in Ranbir Kapoor’s Bollywood debut film?

Answer : Rishi Kapoor

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject