AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Fake or Not Fake 23 June] Harbhajan’s nickname Bhajji was given to him by Yuvraj Singh

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers – 23 june – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Contents show

Harbhajan’s nickname Bhajji was given to him by Yuvraj Singh

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 23 June 2021 S4:E193

Question 1: Nimbus is a type of cloud

Answer 1: Not Fake

Question 2: Uneven bars & vault are two types of events in women’s gymnastics.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Harbhajan’s nickname ‘Bhajji’ was given to him by Yuvraj Singh.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 22 June 2021 S4:E192

Question 1: 6 of Rajkummar Rao’s films have names of places in their titles.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly a mixture of ethane and methane.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 21 June 2021 S4:E191

Question 1: Virat Kohli’s jersey number is the sum of Sachin Tendulkar and MS Dhoni’s jersey numbers..

Answer 1: Fake

Question 2: Leeches have 32 brains.

Answer 2: Not Fake

Question 3:Samsung started in South Korea.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 20 June 2021 S4:E190

Question 1: Shrimp and prawns are the same animals.

Answer 1: Fake

Question 2: The 2022 Women’s Cricket World Cup will be held in New Zealand.

Answer 2: Not Fake

Question 3: In India there are three state capitals that begin with the letter ‘P’.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 19 June 2021 S4:E189

Question 1: Gul Makai is Benazir Bhutto’s autobiography.

Answer 1: Fake

Question 2: Pistachios are actually fruits.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 18 June 2021 S4:E188

Question 1: The Widal Test is used in cricket.

Answer 1: Fake

Question 2: Playing cards originated in India.

Answer 2: Fake

Question 3: Coolie No.1 is the first Bollywood film to go plastic free.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 June 2021 S4:E186

Question 1: No Indian has ever won the Nobel Peace Prize.

Answer 1: Fake

Question 2: The Sundarban Rhinoceros will be reintroduced in India in November 2021.

Answer 2: Fake

Question 3: Mangalyaan was launched the same year that Sachin Tendulkar retired from international cricket.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 15 June 2021 S4:E185

Question 1: Me-Dam-Me-Phi is a festival of Nagaland

Answer 1: Fake

Question 2: Wrestler The Great Khali’s real name is Pankaj Singh.

Answer 2: Fake

Question 3: If you mix all seven colors of the rainbow ‘white color’ is formed.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 June 2021 S4:E184

Question 1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour.

Answer 1: Fake

Question 2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins.

Answer 2: Fake

Question 3: ‘Stargazing: The Players in My Life’ is a book written by Ravi Shastri.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 June 2021 S4:E183

Question 1: Java is a type of coffee.

Answer 1: Not Fake

Question 2: An elephant’s trunk has 2 bones.

Answer 2: Fake

Question 3: Lockjaw is a symptom of Plague.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 12 June 2021 S4:E182

Question 1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar.

Answer 1: Not Fake

Question 2: In the film Black – Amitabh Bachchan suffers from Dyslexia.

Answer 2: Fake

Question 3: Asia is the hottest continent.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 11 June 2021 S4:E181

Question 1: A female Swan is called a Pen

Answer 1: Not Fake

Question 2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 US Open.

Answer 2: Fake

Question 3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 10 June 2021 S4:E180

Question 1: Red blood cells are produced in the heart.

Answer 1: Fake

Question 2: More than 90 percent of the Giant Panda’s diet consists of banana.

Answer 2: Fake

Question 3: Google was the first internet search engine.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 9 June 2021 S4:E179

Question 1: Chestnut and Button are varieties of mushrooms.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Oil can float in water.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Disha Patani made her Hindi film debut with MS Dhoni The Untold Story.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 8 June 2021 S4:E178

Question 1: The name of two capital cities in India ends with the word ‘nagar’.

Answer 1: Fake

Question 2: The headquarters of the Serum Institute of India is located in Delhi.

Answer 2: Fake

Question 3: Parineeti Chopra played the role of Sania Mirza in her biopic

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 7 June 2021 S4:E177

Question 1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala.

Answer 2: Fake

Question 3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 6 June 2021 S4:E176

Question 1: P.V. Sindhu was the first Indian woman to win a medal in badminton at the Olympics.

Answer 1: Fake

Question 2: Personal Protective Equipment or PPE kits are recyclable.

Answer 2: Not Fake

Question 3: In England people drive on the left side of the road.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 5 June 2021 S4:E175

Question 1: Air India was founded by Pandit Jawaharlal Nehru.

Answer 1: Fake

Question 2: Similar to the planet Earth the Sun rises in the east and sets in the west on planet Venus.

Answer 2: Fake

Question 3: Delhi High Court is the oldest high court in India.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 4 June 2021 S4:E174

Question 1: Iced tea was invented in China.

Answer 1: Fake

Question 2: Sundar Pichai was born and raised in Kerala.

Answer 2: Fake

Question 3: Kangaroos cannot fart.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 3 June 2021 S4:E173

Question 1: China’s Sinopharm vaccine was given approval for emergency use from WHO in May 2021

Answer 1: Not Fake

Question 2: Shilpa Shetty made her Hindi film debut against Akshay Kumar

Answer 2: Fake

Question 3: The human brain consists of 75% water

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 2 June 2021 S4:E172

Question 1: Applying cow dung on your body cures COVID-19.

Answer 1: Fake

Question 2: India got its independence before World War 2 ended.

Answer 2: Fake

Question 3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 1 June 2021 S4:E171

Question 1: The census in India occurs after every 5 years.

Answer 1: Fake

Question 2: Dogs are capable of smelling cancer.

Answer 2: Not Fake

Question 3: In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 31 May 2021 S4:E170

Question 1: Kiran Bedi has served as the Governor of Chandigarh.

Answer 1: Fake

Question 2: ‘Tour De France’ is the most famous bicycle race in the world.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Aamir Khan’s 2021 film ‘Lal Singh Chaddha’ is an adaptation of the American film Forrest Gump.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 30 May 2021 S4:E169

Question 1: Mawa or Khoya is made by adding Lemon to the boiling milk.

Answer 1: Fake

Question 2: Mobile phones carry more bacteria than a toilet seat.

Answer 2: Not Fake

Question 3: India has never invaded a single country throughout its history.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 29 May 2021 S4:E168

Question 1: Smokers are more likely to develop severe diseases with COVID-19.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The hippopotamus is the world’s largest land mammal killer.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Rahul Dravid was the coach of the Indian women’s cricket World Cup team in 2017.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 28 May 2021 S4:E167

Question 1: Indian currency notes are made of cotton.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The first cellular phone was produced in 1990.

Answer 2: Fake

Question 3: Salman Khan has played a character named Radhe in 4 films.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 27 May 2021 S4:E166

Question 1: The Brahmaputra River is known as Tsangpo in China.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Major Dhyan Chand captained the Indian hockey team that won its first gold in Olympics.

Answer 2: Fake

Question 3: Eating a ‘Deem Roll’ in Kolkata means eating an egg roll.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 26 May 2021 S4:E165

Question 1: Mozzarella Cheese is traditionally made from goat milk.

Answer 1: Fake

Question 2: Cold water freezes faster than hot water.

Answer 2: Fake

Question 3: Eight of the ten tallest statues in the world are that of Buddha.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 25 May 2021 S4:E164

Question 1: Karan Johar stopped naming his films with the letter ‘K’ after his film Kaal failed?

Answer 1: Fake

Question 2: Cats cannot taste anything that is sweet.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Pani puri is also known as Pakodi.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 24 May 2021 S4:E163

Question 1: Peanuts are one of the ingredients in Dynamite.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Humans grow new skin every week.

Answer 2: Fake

Question 3: A Pheran is a traditional outfit worn by Kashmiris

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 23 May 2021 S4:E162

Question 1: 2021 marks fifty years to the first time man stepped foot on the moon

Answer 1: Fake

Question 2: Chicken Tikka Masala was invented in Scotland.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Maldives is an island nation located in the Atlantic ocean.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 22 May 2021 S4:E161

Question 1: The letter B in the acronym in BMW stands for British.

Answer 1: Fake

Question 2: The term ‘Do Pyaaza’ in the dish ‘Bhindi Do Pyaaza’ refers to onions cooked in two different ways.

Answer 2: Fake

Question 3: The 2022 Commonwealth Games will be held in England.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 21 May 2021 S4:E160

Question 1: The Zodiac Sign Aquarius is represented by a fish.

Answer 1: Fake

Question 2: The 2019 Kumbh Mela was held in Nashik.

Answer 2: Fake

Question 3: Glass Balls can bounce higher than rubber balls.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 20 May 2021 S4:E159

Question 1: P.T. Usha was the first Indian woman to win a World Athletics Championship medal.

Answer 1: Fake

Question 2: Women’s heart beats faster than Men’s.

Answer 2: Not Fake

Question 3: The shortest war in history lasted for two days.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 19 May 2021 S4:E158

Question 1: The HIV virus originated from pigs and then spread to humans.

Answer 1: Fake

Question 2: The oldest Museum in India is located in Delhi.

Answer 2: Fake

Question 3: Jeans got its name from a city in Italy.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 18 May 2021 S4:E1567

Question 1: Thekua is a popular sweet dish native to Bihar.

Answer 1: Not Fake

Question 2: 5G was first launched in India by Reliance Jio.

Answer 2: Fake

Question 3: Lezim and Gondhal are all traditional folk dances from Assam.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 17 May 2021 S4:E156

Question 1: The first photo to be shared on Instagram was of a dog.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Padma Awards are awarded only to citizens of India.

Answer 2: Fake

Question 3: Bees can sniff bombs.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 May 2021 S4:E155

Question 1: Candy floss was invented by a Dentist.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Rhinos use their urine to communicate with others.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Tezaab was Madhuri Dixit’s first film.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 15 May 2021 S4:E154

Question 1: Harmanpreet Kaur is the first Indian woman cricketer to score 10000 international runs.

Answer 1: Fake

Question 2: Gorillas beat their chests when they are hungry.

Answer 2: Fake

Question 3: Infants have taste buds on their tonsils.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 May 2021 S4:E153

Question 1: Adolf Hitler was nominated for Nobel Peace Prize.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The 2016 Rio Olympics were the first Olympics in which all participating countires sent women athletes.

Answer 2: Fake

Question 3: The phobia of eggs is called Ovophobia.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 May 2021

Question 1: Vikram Seth is the author of the famous novel ‘The White Tiger’.

Answer 1: Fake

Question 2: Liquid and solid oxygen are colourless.

Answer 2: Fake

Question 3: Dolphins sleep with one eye open.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 11 May 2021

Question 1: National Technology Day was introduced by Narendra Modi.

Answers: Fake

Question 2: The average adult body can produce 7 bars of soaps with the amount of fat stored in us.

Answers: Not Fake

Question 3 : Ishant Sharma is the first Indian cricketer who took hat-trick in test matches.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 9 May 2021

Question 1: World athletics day is celebrated on Milkha Singh’s birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.

Answers: Fake

Question 2: Rabindranath Tagore was announced as the first Non-European literature laureate

Answers: Not Fake

Question 3 : Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular Khans of Bollywood.

Answers: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 8 May 2021

Q1: Thalassemia is a blood disorder.

Answer 1 : Not Fake

Q2: Milkha Singh rejected Arjuna award.

Answer 2 : Not Fake

Q3: World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.

Answer 3 : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 7 May 2021

Q1: Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer : Not Fake

Q2: Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer : Not Fake

Q3: There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 6 May 2021

Q1: Dalcha is made of Chana Dal.

Answer : Not Fake

Q2: The Pandya brothers is the third such duo of brothers who have played for India.

Answer : Not Fake

Q3: Ishan Khatter’s first movie appearance was in Dhadak.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 5 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer : Not Fake

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer :  Fake

Q3: Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 4 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL.

Answer : Fake

Q2: Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer : Not Fake

Q3: International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 3 May 2021

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer : Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer : Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 2 May 2021

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer : Fake

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer : Fake

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 1 May 2021

Q1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Answer : Fake

Q2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Answer : Fake

Q3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Answer : Not Fake

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject