AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Fake or Not Fake 18 August] Google got its name due to a spelling error

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer 18 August 2021 – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Google got its name due to a spelling error

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart-Fake-or-Not-Fake-Quiz
Flipkart-Fake-or-Not-Fake-Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 18 August 2021

Question 1) ‘Google’ got its name due to a spelling error.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand

Answer: Fake

Question 3) Mysore Paak is a sweet dish?

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 17 August 2021

Question 1) Crocodiles shed tears while eating.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Pegasus is an anti-virus.

Answer: Fake

Question 3) Shah Rukh Khan has also directed the film ‘Fan’

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 August 2021

Question 1) Dolphins can speak like humans.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Saif Ali Khan’s real name is Sajid Ali Khan.

Answer: Not Fake

Question 3) Bara Imambara is in Hyderabad

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 15 August 2021

Question 1) Barack Obama was the chief guest at the 2019 Independence Day parade in Delhi?

Answer: Fake

.

Question 2) Birds evolved from Dinosaurs.

Answer: Not Fake

Question 3) The Poem ‘Jab Tak Hai Jaan’ has been composed by SRK himself.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 August 2021

Question 1) Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams.

Answer: Fake

.

Question 2) Male seahorses give birth.

Answer: Not Fake

Question 3) Human blood turns blue when it is out of oxygen.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 August 2021

Question 1) Hair helps humans hear.

Answer: Not Fake

.

Question 2) If Sharks stop swimming they die.

Answer: Fake

Question 3) As of 2020 Gully Boy is the only film to win 13 Filmfare awards.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 12 August 2021

Question 1) Only the female mosquitoes bite.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Lightning never strikes the same place twice.

Answer: Fake

Question 3) Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 11 August 2021

Question 1) Jacqueline Fernandez was born in Bahrain

Answer: Not Fake

.

Question 2) 

Answer: Fake

Question 3) Hippopotamus create their own sunscreen.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 10 August 2021

Question 1) You can’t burp in space.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for Olympics.

Answer: Not Fake

Question 3) Tea has more caffeine than coffee.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 9 August 2021

Question 1)  The most spoken language in Lakshadweep is Malayalam

Answer: Not Fake

Question 2) The Knight is the only piece in chess that moves

Answer: Fake

Question 3) 3 Idiots movie was inspired by Chetan Bhagat’s novel ‘3 mistakes of my life’.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 8 August 2021

Question 1) Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO

Answer: Not Fake

Question 2) During pregnancy ‘morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Question 3)  Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 7 August 2021

Question 1) 

Answer: Not Fake

Question 2)

Answer: Not Fake

Question 3) 

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 4 August 2021

Question 1) Butterflies can taste food with their feet.

Answer: Not Fake

Question 2) The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.

Answer: Fake

Question 3) Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespears adaptations.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 3 August 2021

Question 1) Pineapples usually take a year to grow.

Answer: Fake

Question 2) Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.

Answer: Fake

Question 3) Sirisha Bandla is the third woman of Indian-origin to go to space.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 2 August 2021

Question 1) Coconut is a nut.

Answer: Fake

Question 2) The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman.

Answer: Not Fake

Question 3) Polar bears greet each other by touching noses.

Answer: Not Fake

Leave a Comment