AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 23 July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 23 July 2021

Flipkart Sirf Ek Minute DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

How to Play Sirf Ek Minute Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

ALSO READ:  Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 12 August 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 23 July 2021

Question 1) Totapuri and Kesar are types of what?

Answer: Mango

Question 2) Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?

Answer: Jersey

Question 3) Who heads the Serum Institute of India?

Answer: Adar Poonawala

Question 4) Which city is China’s capital?

Answer: Beijing

Question 5) Which of these air force ranks is more senior?

Answer: Air Commodore

Question 6) Which player never played a single T20 international for India?

Answer: Anil Kumble

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 22 July 2021

Question 1) In which part of India is the Dogri language most commonly used?

Answer: Jammu & Kashmir

Question 2) Which of these is a type of grass?

Answer: Bamboo

Question 3) Which river is called the Father of African Rivers?

Answer: Nile

Question 4) Which of these does ‘Sukhoi’ and ‘MiG’ supply to the Indian Armed Forces?

Answer: Figther planes

Question 5) Which soft drink has a mascot named ‘Fido Dido’?

Answer: 7UP

Question 6) Which of these countries reached the Euro Cup final for the first time?

Answer: England

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 21 July 2021

Question 1) How many primary colours are there?

Answer: 3

Question 2) Which continent is known as the Dark Continent?

Answer: Africa

Question 3) Which is the most widely spoken language in the world?

ALSO READ:  [Flipkart Sirf Ek Minute 17 July] How many seconds are there in hour

Answer: Mandarin

Question 4) Which city in India has the Veer Savarkar International airport?

Answer: Port Blair

Question 5) Arrange these Karate belts starting from the lowest.

Answer: White – Yellow – Green

Question 6) Which is India’s eastern most state?

Answer: Arunachal Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 21 July 2021

Question 1) Which state produces Mysore sarees?

Answer: Karnataka

Question 2) Which of these IPL team has MS Dhoni played for?

Answer: Rising Pune Supergaints

Question 3) Which animal makes laughing noises?

Answer: Hyena

Question 4) What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?

Answer: Jijabai

Question 5) Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?

Answer: Ravi

Question 6) In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?

Answer: 2004

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 19 July 2021

Question 1) Which is the biggest desert in the world?

Answer: Sahara

Question 2) From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?

Answer: England

Question 3) Which of these places is farthest from Mumbai?

Answer: Ghaziabad

Question 4) Which of these cricketers has Virat Kohli never played with in International cricket?

Answer: Saurav Ganguly

Question 5) The famous dialogue of Shashi Kapoor from movie Deewar is Mera pass… __ hai. 

Answer: Maa

Question 6) The founder of which of these companies recently announced he was going to space?

ALSO READ:  [Sirf Ek Minute Quiz 19 July] Which of these places is farthest from Mumbai

Answer: Amazon

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 18 July 2021

Question 1) 

Answer: 1942

Question 2) 

Answer: Rajasthan

Question 3) 

Answer: 50KM Walk

Question 4) 

Answer: Alauddin Khilji

Question 5) 

Answer: USA

Question 6) 

Answer: Facebook

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 17 July 2021

Question 1 Which animal is known as the ship of the desert?

Answer: Camel

Question 2 In which year was Harshad Mehta arrested for a stock market scam?

Answer: 1992

Question 3 In which direction does the sun rise?

Answer: East

Question 4 How many seconds are there in hour?

Answer: 3600

Question 5 How many people have landed on the Moon?

Answer: 12

Question 6 Which of these rulers in usually called ‘The Great’?

Answer: Ashoka

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 16 July 2021

Question 1: Which is the main ingredient in a pizza?

Answer 1 :  All Purpose Flour

Question 2: Who among these made their Bollywood debut first?

Answer 2 : Deepika Padukone

Question 3: How many planets lie between the sun and the last planet in the solar system?

Answer 3 : 7

Question 4 What instrument is goddness Saraswati seen holding in her depictions?

Answer 4 : Veena

Question 5 Which of these is a new Indian ministry created in 2021?

Answer 5 : Cooperation

Question 6 Which cricket captain has led India in the most number of ODI World Cups?

Answer 6 : Mohd. Azharuddin

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment