AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 14 July 2021

Contents show

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 14 July 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is now Live, you can play now. You can jump right on to the quiz and find the Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz Play and get a chance to win awesome Vouchers, Gems & More.

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Quiz

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz DETAILS

Quiz NameFlipkart Prize Wali Paathshala Quiz
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala answers Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Quiz

4. There are always 3 questions in this quiz

5. Answer all correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 14 July 2021

Question 1: Which olympian named ther child olympia, lighting and Thunder?

Answer 1 :  Usain Bolt

Question 2: A. R. Rahman has not given Music in which of these movies?

Answer 2 : Dev D

Question 3: Which is these historical events happens first?

Answer 3 : Quit India Movement

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 13 July 2021

Question 1: In the movie Swades where does Shah Rukh Khan’s character work?

Answer 1 :  NASA

Question 2:Which of these is banned in mainland China?

Answer 2 : All of the above

Question 3:  Identify this dance form_ _L_SI

Answer 3 : ODISSI [ O , D , S ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 12 July 2021 S2:E77

Question 1: The first newspaper printed in India was in which language?

Answer 1 :  English

Question 2: Which of these people has also served as the Governor of RBI?

Answer 2 : Option 2

Question 3: Which of these countries has the cow as its national animal?

Answer 3 : Nepal

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 11 July 2021 S2:E76

Question 1: Which of these players gives his name to a type of run-out in cricket?

Answer 1 :  Vinoo Mankad

Question 2: Which of these is not situated in Rajasthan?

Answer 2 : Chaturbhuj Temple

Question 3: In which year was Sholay released?

Answer 3 : 1975

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 10 July 2021 S2:E75

Question 1: The ozone layer in the atmosphere is made up of which element?

Answer 1 :  Oxygen

Question 2: Which actor has played the real-life Indian Prime Minister onscreen?

Answer 2 : Anupam Kher

Question 3: Which Indian city hosted the Asian games twice?

Answer 3 : New Delhi

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 9 July 2021 S2:E74

Question 1: Which of these cities was built after independence of India?

Answer 1 :  Chandigarh

Question 2: Which of these companies is not headquartered in Mumbai?

Answer 2 : ITC

Question 3: Which blood group is known as the ‘universal donor’?

Answer 3 : O -ve

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 8 July 2021 S2:E73

Question 1: Identify this medical instrument _ _ _ _ETER

Answer 1 :  Oximeter [ O , X , I , M ]

Question 2: Which of these women have never served as the Chief Minister of an Indian state?

Answer 2 : Option 4 

Question 3: Who narrates the events of the Kurukshetra war to the blind – Dhritarashtra?

Answer 3 : Sanjay

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 7 July 2021 S2:E72

Question 1: Which of these countries banned Twitter in June 2021 after a problematic tweet by its President?

Answer 1 :  Nigeria

Question 2: Which of these cricketers has hit a triple century in a test match?

Answer 2 : (Option 1)

Question 3: Identify this musical instrument _ _ NT_O_

Answer 3 : Santoor [ S , A , O , R ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 6 July 2021 S2:E71

Question 1: Who does the Indian President submit their resignation to?

Answer 1 :  Vice President

Question 2: Which brand has not served as the main sponsor of the Indian cricket team?

Answer 2 : Tata (Option C)

Question 3: Tacos and Burritos are dishes from which country?

Answer 3 : Mexico

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 5 July 2021 S2:E70

Question 1: Which animal gets its name from an Indian language?

Answer 1 :  Cheetah

Question 2: Which of these is not found in a pair in a human body?

Answer 2 : Liver

Question 3: Which of these forts appears in the Batman movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer 3 : Mehrangarh

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 4 July 2021 S2:E69

Question 1: Which of these actors has appeared in a Spiderman movie?

Answer 1 :  Irrfan Khan

Question 2: Which newspaper launched #CutTheShame campaign to raise awareness about periods?

Answer 2 : The Times of India

Question 3: Identify this town. _A_A_ASI

Answer 3 : Varanasi [ V , R , N ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 3 July 2021 S2:E68

Question 1: Who has composed and sung ‘Tu Thaane Le’ – the Indian team’s theam song for the Olympics?

Answer 1 :  Mohit Chauhan

Question 2: Which of these flags belongs to the country whose PM is Sheikh Hasina?

Answer 2 : Bangladesh

Question 3: Identify this women cricketer’s name S _ _ _ A L _?

Answer 3 : Shafali [ H , A , F , I ]

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 2 July 2021 S2:E67

Question 1: Which Of These Organisations Jointly Developed The Myoga App That Was Launched On International Yoga Day?

Answer 1 :  WHO

Question 2: The Father Of Which Of These Cricketers Is A Former Ranji Trophy Player?

Answer 2 : Cheteshwar Pujara

Question 3: In Which Sport Did Dingko Singh Win An Asian Games Gold Medal For India?

Answer 3 : Boxing

Flipkart Quiz Prize Wali Paathshala Answers 1 July 2021 S2:E66

Question 1: Taj Mahal was built in which century?

Answer 1 :  1600

Question 2: Identify this city. _ _ _ G_RH

Answer 2 : Aligarh [ A , L , I , A ]

Question 3: Which celebrity was not born in India?

Answer 3 : Deepika P

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject