AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 9 June 2021

Contents show

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 9 June 2021.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 9 June 2021 S1E30

Question 1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer 1: 50%

Question 2: What % of people feel that men avoid sex-more than women do?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of men take more time than women to get ready?

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 8 June 2021 S1E29

Question 1: What % of men know where things are kept in the kitchen?

Answer 1: 40%

Question 2: What % of women feel that men are less emotional than women?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of men are more miserly than women?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 7 June 2021 S1E28

Question 1: What % of people feel that there should be no reservations/ quota systems for women in all places?

Answer 1: 40%

Question 2: What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparison to them?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of men do not pick up their partner’s calls while playing video games?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 6 June 2021 S1E27

Question 1: What % of men flirt with their partner’s best friend?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase condoms?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people find their exes hotter after their breakup?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 5 June 2021 S1E26

Question 1: What % of people believe that women tend to nag more than men?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of people believe that after getting into a relationship most men become a ‘joru ka ghulam’?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 4 June 2021 S1E25

Question 1: What % of women believe that their partner knows nothing about their favorite things?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of women believe that men are more dominating?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people break up over text messages?

Answer 3:  70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 3 June 2021 S1E24

Question 1: What % of people want the light switched off during intimate moments?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of women like a man with a beard and moustache?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people do not want to have children after marriage?

Answer 3:  30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 2 June 2021 S1E22

Question 1: What % of men don’t wash their hands after using the washroom?

Answer 1: 20%

Question 2: What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner’s pressure?

Answer 3:  50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 1 June 2021 S1E21

Question 1: What % of men introduce their girlfriends as ‘just friends’?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards?

Answer 3:  40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 31 May 2021 S1E20

Question 1: What % of women made their partner do household chores during lockdown?

Answer 1: 80%

Question 2: What % of people believe that during the #metoo movement some men were blamed without reason?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people listen to sad songs after breakup?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 30 May 2021 S1E20

Question 1: Which % of people believe that men are better cooks than women?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of women feel that they have no choice but to say in an abusive relationship?

Answer 2: 30%

Question 3: What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 29 May 2021 S1E19

Question 1: What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of men have an objection reporting to a female boss?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 29 May 2021 S1E18

Question 1: What % of men forget to say ‘I love you’ after marriage?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people feel that filmstars don’t even know how to change their children’s diapers?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 27 May 2021 S1E17

Question 1: What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of people feel that women should have an arranged marriage?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 26 May 2021 S1E16

Question 1: What % of men feel that women are bad drivers?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of people feel that women want to settle down with rich only?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 25 May 2021 S1E15

Question 1: What % of women expect men to pay the bill on a date?

Answer 1: 80%

Question 2: What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of women snore more than men?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 24 May 2021 S1E14

Question 1: What % of men do not want to commit in their relationship?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of men lie to their partner about them having cooked tasty food?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of women want to see men in item numbers?

Answer 3: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 23 May 2021 S1E13

Question 1: What % of people judge others purely on basis of their looks?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of women believe that checking their partner’s phone is their birth right?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of couples have been caught kissing in a park? 

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 22 May 2021 S1E12

Question 1: What % of people compare current partners to their exes?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of men are more possessive in any relationship?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer 3:  60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 21 May 2021 S1E11

Question 1: What % of women feel that men cannot remember important dates?

Answer 1: 50%

Question 2: What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men are more attracted to older women?

Answer 3:  50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 20 May 2021 S1E10

Question 1: What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1: 70%

Question 2: What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2: 80%

Question 3: What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 19 May 2021 S1E9

Question 1: What % of women want to live in a joint family set up after marriage?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people Want a break from their partner after lockdown?

Answer 3:  50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 18 May 2021 S1E8

Question 1: What % of men think it is alright to stare at their women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

Question 2: What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people believe that women cry on the smallest of issues?

Answer 3:  70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 17 May 2021 S1E7

Question 1: What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30%

Question 3: What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer 3:  80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 16 May 2021 S1E6

Question 1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Question 2: What % of women date every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

Answer 3:  50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 15 May 2021 S1E5

Question 1: What % of ladies expect the gentlemen to propose first?

Answer 1: 80%

Question 2: What % of women feel that men have a problem in being a house husband?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer 3:  60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 14 May 2021 S1E4

Question 1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer 3:  60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 13 May 2021 S1E3

Question 1: What % of people feel that men gossip more than woman?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of people believe that there has been an improvement in men after the #MeToo movement?

Answer 2: 60%

Question 3: What % of people have lied to their friends about losing their virginity?

Answer 3:  80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 12 May 2021 S1E2

First Question: What % of men think that they are smarter than women?

Answer : 70%

Second Question: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer : 70%

Third Question: What % of men pout while taking a selfie?

Answer : 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 11 May 2021 S1E1

First Question: What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer : 60%

Second Question: What % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer : 80%

Third Question: What % of women feel that the clothes they possess are not enough?

Answer : 70%

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answres

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Aage Kya Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject