AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 August 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 August 2021

Kya Bolti Public Quiz DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Kya Bolti Public Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 August 2021

Question 1) What is more romantic to witness with your partner?

Answer 1: Sunset

Question 2) Which dessert is more preferred?

Answer 2: Chocolate

Question 3) Who is India’s favourite comedian?

Answer 3: Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 2 August 2021

Question 1) Which Punjabi singer is more soulful?

Answer 1: Guru Randhawa

Question 2) What is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Question 3) Which is your favourite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 1 August 2021

Question 1) Which couple look more cute?

Answer 1: Virat-Anushka

Question 2) Which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer 2: Tattoo

Question 3) Which of these reality show is more entertaining?

Answer 3: Kaun Banega Crorepati

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 31 July 2021

Question 1) Which of these star kid’s debut India is waiting for?

Answer 1: Aryan Khan

Question 2) Which of these is more important for the development of our country?

Answer 2: Education

Question 3) How do Indians like to see their partner?

Answer 3: Without Makeup

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 30 July 2021

Question 1) What does India prefer to do while attending a wedding?

Answer 1: Hit the dance floor

Question 2) What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

Answer 2: Smile

Question 3) Whose workout picture is better?

Answer 3: Jacqueline Fernandez

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 29 July 2021

Question 1) Which of these destination is a more popular option for a Dream Vacation?

Answer : Paris

Question 2) Should only men pay on a date?

Answer 2: No

Question 3) Which one is a more popular breakfast?

Answer 3: Paratha

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 28 July 2021

Question 1) Who is a better cook?

Answer 1: Women

Question 2) PUBG ban should be lifted?

Answer 2: No

Question 3) Which SRK film is more popular?

Answer 3: Kuch Kuch Hota Hain

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 27 July 2021

Question 1) Which is the ultimate Bollywood love song?

Answer 1: Tum Hi Ho

Question 2) What is India’s favourite fast food?

Answer 2: Pizza

Question 3) Which day is more important for Indians?

Answer 3: Mothers Day

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 26 July 2021

Question 1) What do Indians prefer for weight loss?

Answer 1: Yoga

Question 2) Where would you like to take your partner on the first date?

Answer 2: Movies

Question 3) Which of these sport do Indians find more adventurous?

Answer 3: Sky Diving

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 July 2021

Question 1) Which kind of social service Indians want to do?

Answer 1: Feed People

Question 2) Which of these Bollywood movies from 60’s era should be recreated?

Answer 2: Mera naam joker

Question 3) Which kind of jeans is more preferred?

Answer 3: Skinny Jeans

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 24 July 2021

Question 1) Where do Indians spend most of their money?

Answer 1: Food

Question 2) What does India prefer to drink?

Answer 2: Tea

Question 3) Most of the Indians are?

Answer 3: Punctual

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 July 2021

Question 1) Which of these household chores is more important?

Answer 1: Cooking

Question 2) Which cafe is more preferred in India?

Answer 2: Cafe Coffee Day

Question 3) Which movie is enjoyed the most?

Answer 3: Hera Pheri

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 July 2021

Question 1) Which is India’s favourite dessert

Answer 1: Gulab Jamun

uestion 2) What is better for taking notes

Answer 2: Phone

Question 3) Which indoor game is preferred by indians

Answer 3: Ludo

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21 July 2021

Question 1) Who spends more time on the phone?

Answer 1: Children

Question 2) Which Bollywood actor looks better with Sara.

Answer 2: Kartik Aaryan

Question 3) Which of these is preferred for ringtones?

Answer 3: Hindi Song

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20 July 2021

Question 1) What is a better way of consuming news?

Answer 1: Newspaper

Question 2) Which street food do you like the most?

Answer 2: Paani Puri

Question 3) Which is India’s favourite friendship based movie?

Answer 3: Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 July 2021

Question 1 What time of the day do Indians prefer to work?

Answer 1: Early Morning

Question 2) What type of dating do Indians prefer?

Answer 2: Traditional Dating

Question 3) Who has a better physique?

Answer 3: Hritik Roshan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18 July 2021

Question 1 Which of these has been affected the most by lockdown?

Answer 1: Professional Life

Question 2) Which feature is more important in a mobile phone?

Answer 2: Long Battery Life

Question 3) What does India prefer?

Answer 3: Long Hair

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17 July 2021

Question 1 Which of these movies inspires Indians to go for a trip?

Answer 1: Zindagi Na Milegi Dobara

Question 2 What attire does Indian women generally wear for festivities?

Answer 2: Saree

Question 3 Which cricketers swag does India like more?

Answer 3: M.S Dhoni’s Helicopter Shot

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16 July 2021

Q1. Which of these would you not leave home without?

Answer 1: Phone

Q2 How does India prefer communicating?

Answer 2: Audio Call

Q3.How does Indians experiment with their look?

Answer 3: Hair cut

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment