AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 July 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 July 2021

Kya Bolti Public Quiz DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Kya Bolti Public Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 July 2021

Question 1) Which of these household chores is more important?

ALSO READ:  [Prize Wali Paathshala 21 May] Which of these commonly used spice is called Dal chini in Hindi

Answer 1: Cooking

Question 2) Which cafe is more preferred in India?

Answer 2: Cafe Coffee Day

Question 3) Which movie is enjoyed the most?

Answer 3: Hera Pheri

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 July 2021

Question 1) Which is India’s favourite dessert

Answer 1: Gulab Jamun

uestion 2) What is better for taking notes

Answer 2: Phone

Question 3) Which indoor game is preferred by indians

Answer 3: Ludo

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21 July 2021

Question 1) Who spends more time on the phone?

Answer 1: Children

Question 2) Which Bollywood actor looks better with Sara.

Answer 2: Kartik Aaryan

Question 3) Which of these is preferred for ringtones?

Answer 3: Hindi Song

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20 July 2021

Question 1) What is a better way of consuming news?

Answer 1: Newspaper

Question 2) Which street food do you like the most?

Answer 2: Paani Puri

Question 3) Which is India’s favourite friendship based movie?

Answer 3: Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 July 2021

Question 1 What time of the day do Indians prefer to work?

Answer 1: Early Morning

Question 2) What type of dating do Indians prefer?

ALSO READ:  [Daily Trivia 1 June] Which of these tennis tournaments is alternatively known as Roland Garros

Answer 2: Traditional Dating

Question 3) Who has a better physique?

Answer 3: Hritik Roshan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18 July 2021

Question 1 Which of these has been affected the most by lockdown?

Answer 1: Professional Life

Question 2) Which feature is more important in a mobile phone?

Answer 2: Long Battery Life

Question 3) What does India prefer?

Answer 3: Long Hair

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17 July 2021

Question 1 Which of these movies inspires Indians to go for a trip?

Answer 1: Zindagi Na Milegi Dobara

Question 2 What attire does Indian women generally wear for festivities?

Answer 2: Saree

Question 3 Which cricketers swag does India like more?

Answer 3: M.S Dhoni’s Helicopter Shot

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16 July 2021

Q1. Which of these would you not leave home without?

Answer 1: Phone

Q2 How does India prefer communicating?

Answer 2: Audio Call

Q3.How does Indians experiment with their look?

Answer 3: Hair cut

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment