AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 August 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 August 2021

Kya Bolti Public Quiz DETAILS

  • Total Prizes: oppo smartphone
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Kya Bolti Public Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Sirf Ek Minute Contest

4. There are always 6 questions in this quiz

5. Answer all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 August 2021

Question 1) Who is India’s favourite celebrity chef?

Answer 1: Vikas Khanna

.

Question 2) Will Joe Biden turn out to be a better president?

Answer 2: Yes

Question 3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 callertune?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13 August 2021

Question 1) Which was the most popular meme of 2020?

Answer 1: Rasode Mein Kaun Tha memes?

.

Question 2) After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

Answer 2: Joint Family

Question 3) Which Bollywood mommy is hotter?

Answer 3: Kareena Kapoor Khan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12 August 2021

Question 1) Do Indians take pictures of their food before eating it?

Answer 1: No

.

Question 2) Which Bollywood celebrity should join politics?

Answer 2: Deepika Padukone

Question 3) Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?

Answer 3: Bhool Bhulayiaa 2 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) Which actress has aged more gracefully?

Answer 1: Rekha

.

Question 2) Do Indians take shower daily during winters?

Answer 2: Yes

Question 3) Indians would pet which wild animal?

Answer 3: Panda

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 10 August 2021

Question 1) Does India believe that COVID-19 pandemic can completely end?

Answer 1: Yes

.

Question 2) Which Bollywood diva has the best style quotient?

Answer 2: Kiara Advani

Question 3) Which is the most common excuse given during work from home?

Answer 3: Internet Not Working

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 9 August 2021

Question 1) Which of these is India’s favourite Kareena Kapoor character?

Answer 1: Geet from Jab We Met

Question 2) Who is better at remembering dates?

Answer 2: Women

Question 3) Which TV series do Indians prefer to watch with family?

Answer 3: Tarak Mehta ka Ooltah Chashma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 8 August 2021

Question 1) Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?

Answer 1: Bajirao

Question 2) Should mental health get the same importance as physical health?

Answer 2: Yes

Question 3) Which car does India prefer for a family road trip?

Answer 3: Toyota

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 7 August 2021

Question 1) When Indians fall sick which is their go-to home remedy?

Answer 1: Drink turmeric milk

Question 2) Who is more preferred as a companion for a date?

Answer 2: Sushmita Sen

Question 3) Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?

Answer 3: Plant Trees

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 August 2021

Question 1) Which of these Salman’s avatar is more popular?

Answer 1: Dabangg’s Sunglasses

Question 2) Who is a more popular YouTuber?

Answer 2: Carry Minati

Question 3) Which is a better college snack?

Answer 3: Maggi

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 4 August 2021

Question 1) Who is a bigger heartthrob?

Answer 1: Kartik Aaryan

Question 2) What’s the first thing people do when they wake up?

Answer 2: Check Phone

Question 3) Which cuisine is more preferred while dining out?

Answer 3: Chinese

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 August 2021

Question 1) What is more romantic to witness with your partner?

Answer 1: Sunset

Question 2) Which dessert is more preferred?

Answer 2: Chocolate

Question 3) Who is India’s favourite comedian?

Answer 3: Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 2 August 2021

Question 1) Which Punjabi singer is more soulful?

Answer 1: Guru Randhawa

Question 2) What is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Question 3) Which is your favourite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 1 August 2021

Question 1) Which couple look more cute?

Answer 1: Virat-Anushka

Question 2) Which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer 2: Tattoo

Question 3) Which of these reality show is more entertaining?

Answer 3: Kaun Banega Crorepati

Latest Amazon Quiz Answers

Flipkart Quiz All In One

Leave a Comment