AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Today: 9 May 2021

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers – 9 May – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz for the 9 May 2021.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Page Content

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Episode No148
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Fake or Not Fake Answers 9 May 2021

Question 1: Davis Cup is the name of a professional football tournament.

Answers: Fake

Question 2: The title of the movie ‘Mother India’ was inspired by a book written by Ruskin Bond.

Answers: Fake

New – Flipkart Quiz Answers Today All in One 9 may 2021

Question 3 : The length of the arm span is about equal to our height.

Answers: Not Fake

PAST FLIPKART FAKE OR NOT FAKE ANSWERS

Flipkart Fake or Not Fake Answers 8 May 2021

Q1: Thalassemia is a blood disorder.

Answer 1 : Not Fake

Q2: Milkha Singh rejected Arjuna award.

Answer 2 : Not Fake

Q3: World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.

Answer 3 : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 7 May 2021

Q1: Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer : Not Fake

Q2: Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer : Not Fake

Q3: There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 6 May 2021

Q1: Dalcha is made of Chana Dal.

Answer : Not Fake

Q2: The Pandya brothers is the third such duo of brothers who have played for India.

Answer : Not Fake

Q3: Ishan Khatter’s first movie appearance was in Dhadak.

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 5 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer : Not Fake

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer :  Fake

Q3: Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 4 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL.

Answer : Fake

Q2: Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer : Not Fake

Q3: International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 3 May 2021

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer : Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer : Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 2 May 2021

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer : Fake

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer : Fake

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers 1 May 2021

Q1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Answer : Fake

Q2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Answer : Fake

Q3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Answer : Not Fake

Leave a Comment