AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Daily Trivia Answers 17 September 2021

Flipkart Daily Trivia Answers 17 September 2021

Page Content

Flipkart Quiz Answers All In OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 17 September 2021

Question 1)

Answer 1: Kerala

Question 2)

Answer 2: Don Bradman

Question 3)

Answer 3: Germany

Question 4)

Answer 4: Swimming

Question 5)

Answer 5: Nepal

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 September 2021

Question 1) In which state would the first edition of the Khelo India University Games be held?

Answer 1: B, ODISHA

Question 2) Which city will host the 2022 South Asian games?

Answer 2: A, LAHORE

Question 3) Which former cricketer is currently the Chairman of ICC Cricket Committee?

Answer 3: A, ANIL KUMBLE

Question 4) Who has been appointed as South Africa’s first acting director of cricket?

Answer 4: B, GRAEME SMITH

Question 5) Who was the Man of the Match of the India vs Pakistan final of 2007 T20 World Cup?

Answer 5: A, IRFAN PATHAN

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Flipkart Daily Trivia Answers DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Daily Trivia Answers

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Flipkart Daily Trivia Answers

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 13 September 2021

Answer 1: A, BING

Answer 2: A, DEEPIKA

Answer 3: A, HUDSON RIVER

Answer 4: A, GENTLEMAN

Answer 5: A, SWADESH

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 September 2021

Answer 1: A, South Korea

Answer 2: C, Vinoba Bhava

Answer 3: B, 4.5 Kilograms

Answer 4: C, Karn Sangini

Answer 5: A, Venezuela

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 September 2021

Answer 1: A, ODI

Answer 2: C, KULDEEP YADAV

Answer 3: B, ROHIT SHARMA

Answer 4: A, KONERU HUMPY

Answer 5: A, ANIL CHAUDHARY

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 10 September 2021

Answer 1: A, Ajay Jadeja

Answer 2: A, Vijay Anand

Answer 3: C, Asha Parekh

Answer 4: C, Suman Ganguli

Answer 5: A, Ella Fitzgerald

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 9 September 2021

Answer 1: C, Maneka Gandhi

Answer 2: C, Dabar

Answer 3: A, Kumar Sangakkara

Answer 4: A, Delhi

Answer 5: C, Polonium

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 8 September 2021

Answer 1: Indore

Answer 2: Nepal

Answer 3: Jasprit Bumrah

Answer 4: Sanju Samson

Answer 5: Leo carter

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 7 September 2021

Answer 1: TVF, C

Answer 2: HOMELAND, B

Answer 3: MUGHAL-E-AZAM, C

Answer 4: SAMEER DIWAN, A

Answer 5: VIVIEN LEIGH, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 6 September 2021

Answer 1: ISLAM, A

Answer 2: BELL LABS, C

Answer 3: GRAPHITE, B

Answer 4: JALFREZI, A

Answer 5: MELBOURNE, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 5 September 2021

Answer 1: China, A

Answer 2: Harmanpreet Kaur, B

Answer 3: Jaspreet Bumrah, C

Answer 4: Marcus Stoinis, B

Answer 5: Sarbjeet Kaur, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 3 September 2021

Question 1) Who among these made his bollywood debut the earliest?

Answer: ABHISHEK BACHCHAN, C

Question 2) Which Australian neurologist is considered as the founder of psychoanalysis?

Answer: SIGMUND FREUD, A

Question 3) 20 Feet from Stardom is a documentary about which music professionals?

Answer: BACKUP SINGERS, C

Question 4) How many times do the minute hand and the hour hand overlap in 24 hours?

Answer: 22, A

Question 5) Which of these countries has the longest coastline?

Answer: INDONESIA, C

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 2 September 2021

Question 1) With which of these sports would you associate the term bout?

Answer: Boxing

Question 2) Which of these is not a golf club?

Answer: Hammer

.Question 3) In which city has the Indy 500 auto race been held for the last century?

Answer: Indianapolis

Question 4) In which country does the International Olympic Committee have its headquarters?

Answer: Switzerland

Question 5) Which of these teams has never won the UEFA Champions League?

Answer: Manchester City

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 1 September 2021

Question 1) Kareena Kapoor played the role of ___ in the film Jab We Met? 

Answer: Geet, A

Question 2) The only words that Harshaali Malhotra’s character utters in Bajrangi Bhaijaan are? 

Answer: Jai Shri Ram, Mama, A

.Question 3) Princess Fiona is the wife of which fictional ogre?

Answer: Shrek, C

Question 4) Which city’s tourism has grown as it is the set for King’s Landing in Game of Thrones?

Answer: Dubrovnik, Croatia, C

Question 5) __ won the Best Motion Picture – Animated Golden Globe Award 2020?

Answer: Missing Link, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 31 August 2021

Question 1) In Which state will you find the Mount Abu and Sita Mata wildlife Sanctuaries?

Answer: Rajasthan, A

Question 2) In 1994, which company started supplying plastic crates to Pepsi and Coca Cola?

Answer: Nilkamal Limited, C

.Question 3) Who amongst these has not played at least 100 test matches for India? 

Answer: Md Azharuddin, C

Question 4) Which of these particles is named after an Indian physicist? 

Answer: Bason, A

Question 5) Aziz Mirza and Kundan Shah directed which 1989 television series? 

Answer: Circus, B

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 30 August 2021

Question 1) Which sport is also known as tenpins?

Answer: Bowling

Question 2) Which of these nations was not in the original imperial cricket conference?

Answer: Canada

Question 3) The centre court at Wimbeldon is also known by what postcode?

Answer: SW19

Question 4) Which of these is not a golf obstacle?

Answer: Hurdle

Question 5) what colour is used for a warning in automobile racing?

Answer: Yellow

Leave a Comment