AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Daily Trivia Answers Today 28 June 2021l

Contents show

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 28 June 2021 Today

FLIPKART DAILY TRIVIA CRICKET QUIZ DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 28 June 2021

Question 1: How many pawns does each player have in chess?

Answer 1 : Eight

Question 2: For which cricket team did cricketers nicknamed Big Bird, Super Cat, and Whispering Death play?

Answer 2 : West Indies

Question 3: Which cricketer recently married South Indian actress Ashrita Shetty?

Answer 3 : Manish Pandey

Question 4: Who is the only Indian to score more than 300 runs in four consecutive Test series?

Answer 4 : Gautam Gambhir

Question 5: Which of these neighbouring countries of India has won an individual Olympic medal?

Answer 5 : Pakistan

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 27 June 2021

Question 1: Which talent show has been won by the Shillong Chamber Choir and Prince Dance Group

Answer 1 : India’s Got Talent

Question 2: Who played the role of Omar Hassan in the American TV series 24?

Answer 2 : Anil Kapoor

Question 3: Who is Byomkesh’s assistant and friend in the Byomkesh Bakshi series?

Answer 3 : Ajit Banerjee

Question 4: With which TV show would you associate with the fictional company “Pied Piper”?

Answer 4 : Silicon Valley

Question 5: Who among these had a guest appearance in the film ‘Pati Patni Aur Woh’?

Answer 5 : Kriti Sanon

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 26 June 2021

Question 1: What replaced Internet Explorer as the default browser of Windows 10 PC?

Answer 1 : Microsoft Edge

Question 2: Who gave these ways of diplomacy – “Saam Daam Dand Bhed”?

Answer 2 : Chanakya

Question 3: Which legendary cricketer acted in the Marathi movie ‘Savli Premachi’?

Answer 3 : Sunil Gavaskar

Question 4: The name of which of these Saudi Arabian cities literally means ‘town’?

Answer 4 : Medina

Question 5: Pranab Mukherjee was the 1st Indian President to visit __’s official home in Finland.

Answer 5 : Santa Claus

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 25 June 2021

Question 1: Against which team did Virat Kohli smash his highest T201 score?

Answer 1 : West Indies

Question 2: What is Queensland’s premier cricket ground in Brisbane affectionately known as?

Answer 2 : The Gabba

Question 3: Who fell short by 7 runs to become 1st player with 3 triple tons in cricket?

Answer 3 : Virender Sehwag

Question 4: Which of these international cricketers has not played for the Saurashtra team?

Answer 4 : Murali Vijay

Question 5: Who will lead the Indian team in the 2020 U-19 World Cup in South Africa?

Answer 5 : Priyam Garg

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 24 June 2021

Question 1: Who played the role of Rustom Billimoria in the 2017 film Rangoon?

Answer 1 : Saif Ali Khan

Question 2: In whose honour did Pandit Ravi Shankar compose the Raga Mohankauns?

Answer 2 : Mahatma Gandhi

Question 3: Which band released the iconic album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band?

Answer 3 : The Beatles

Question 4: Courteney Cox was offered which part before she played Monica in the TV show Friends?

Answer 4 : Rachel

Question 5: Former Miss World Manushi Chhillar is all set to make her Bollywood debut opposite

Answer 5 : Akshay Kumar

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 23 June 2021

Question 1: Who among these made a special appearance in the film Zero?

Answer 1 : R. Madhavan

Question 2: From 2009 to 2014, who served as the Leader of the Opposition in the Rajya Sabha?

Answer 2 : Arun Jaitley

Question 3: Airports Authority of India appointed Taniya Sanyal as its first woman _____

Answer 3 : Firefighter

Question 4: Sharanya Manivannan’s novel ‘The Queen of Jasmine Country’ is about which poet?

Answer 4 : Andal

Question 5: Soap Operas get their name from which company originally sponsoring such programs?

Answer 5 : Procter & Gamble

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 22 June 2021

Question 1: Which is the most mobile and powerful piece in chess?

Answer 1 : Queen

Question 2: What is the nickname of Zimbabwe’s national men’s cricket team?

Answer 2 : Chevrons

Question 3: Against which team did India record their highest successful T201 run chase?

Answer 3 : West Indies

Question 4: Which is the only club this season to win all their group games in UEFA Champions League?

Answer 4 : Bayern Munich

Question 5: To which country does former world number one tennis player Caroline Wozniacki belong?

Answer 5 : Denmark

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 21 June 2021

Question 1: Who directed the Shahid Kapoor and Amrita Rao starring film Vivah?

Answer 1 : Sooraj Barjatya

Question 2: Kya kare kya na kare, Yaaro sun lo zara and Hai rama are songs from which iconic film?

Answer 2 : Rangeela

Question 3: Galli Galli Sim Sim’ is a Hindi adaptation of which popular English show?

Answer 3 : Sesame Street

Question 4: Who won the Filmfare Award for Best Supporting Actor in 2017 for Kapoor and Sons?

Answer 4 : Rishi Kapoor

Question 5: Which of these directors did not direct their son’s debut film?

Answer 5 : Yash Chopra

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 20 June 2021

Question 1: The name of which mathematical symbol literally means ‘less’?

Answer 1 : Minus

Question 2: American pop star Miley Cyrus was married to which Australian actor?

Answer 2 : Liam Hemsworth

Question 3: Died in 2018, the 106-year old Kunwar Bai Yadav was an icon for which of these?

Answer 3 : Swachh Bharat

Question 4: Who was the first scientist to use the famous phrase ‘Survival of the Fittest’?

Answer 4 : Herbert Spencer

Question 5: With the co-founder of which company would you associate the app ‘Asana’?

Answer 5 : Facebook

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 19 June 2021

Question 1: How many squares would you find on a chessboard?

Answer 1 : 64

Question 2:Which of these trophies is named after an Indian Air Force Air Marshal?

Answer 2 : Subroto Cup

Question 3: Phil Simmons, the coach of the Afghanistan cricket team, played for which country?

Answer 3 : West Indies

Question 4: Which is the oldest football tournament in Asia?

Answer 4 : Durand Cup

Question 5: In which year did India and Pakistan face each other in a World Cup for the first time?

Answer 5 : 1992

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 June 2021

Question 1: In which country did chess first appear in the 6th century CE?

Answer 1 : India

Question 2: For which ISL team do Jackichand Singh, Mandar Rao Desai and Brandon Fernandes play?

Answer 2 : FC Goa

Question 3: Who was named The Best FIFA Men’s Player 2019?

Answer 3 : Lionel Messi

Question 4: Who became the first ever cricketer to play 150 Ranji matches?

Answer 4 : Wasim Jaffer

Question 5: Who recently recorded most number of Test matches as an umpire?

Answer 5 : Aleem Dar

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 15 June 2021

Question 1: Which Aamir Khan starring film was also produced by him?

Answer 1 : Lagaan

Question 2: The movie ‘Shadow of the Cobra’ is based on which man’s life?

Answer 2 : Charles Sobhraj

Question 3: In which of these movies do aliens come to earth?

Answer 3 : Independence Day

Question 4: Who was Sanjay Dutt’s co-star in his debut film Rocky?

Answer 4 : Tina Munim

Question 5: Which is the first Bollywood film to premiere at Leicester Square?

Answer 5 : Life In A… Metro

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 June 2021

Question 1: Which is the world’s oldest national broadcasting organisation?

Answer 1 : BBC

Question 2: Which country has the largest immigrant population in the world in absolute numbers?

Answer 2 : USA

Question 3: Which deity in Hindu mythology maintains a register called Agra Sandhani?

Answer 3 : Chitragupta

Question 4: Which monument served as the final refuge for Bahadur Shah Zafar during the 1857 Mutiny?

Answer 4 : Humayun’s Tomb

Question 5: In which country is the Rub’ al Khali, the largest uninterrupted sand desert in the world?

Answer 5 : Saudi Arabia

Flipkart Quz Daily Trivia Answers 13 June 2021

Question 1: To which country did famous boxer Muhammad Ali belong?

Answer 1 : The USA

Question 2: Which country’s highest division of football is the La Liga?

Answer 2 : Spain

Question 3: Who was the first cricketer to hit 400 sixes in international cricket?

Answer 3 : Chris Gayle

Question 4: Who holds the record for scoring the fastest Ranji double century?

Answer 4 : Ravi Shastri

Question 5: Which country was recently banned by WADA from global sports for 4 years over doping?

Answer 5 : Russia

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 June 2021

Question 1: Which winner of the show Bigg Boss also was the winner of MTV Roadies and Splitsvilla?

Answer 1 : Prince Narula

Question 2: Which character in Permanent Roommates is portrayed by Sumeet Vyas?

Answer 2 : Mikesh Chaudhary

Question 3: Which film was the first in which Abhishek and Aishwarya worked together?

Answer 3 : Dhaai Akshar Prem Ke

Question 4: Which FM channel would you find at this frequency 105.6 MHz in Delhi?

Answer 4 : Gyan Vani

Question 5: In which crime drama would you come across the restaurant: Los Pollos Hermanos?

Answer 5 : Breaking Bad

Flipkart Quiz Daily Tri

via Answers 11 June 2021

Question 1: GST stands for Goods and Services Tax. In which year did it come into effect in India?

Answer 1 : 2017

Question 2: Which type of condiment comes from the Hindi word meaning “to crush”?

Answer 2 : Chutney

Question 3: On April 23, whose birth is celebrated by the UN as English Language Day?

Answer 3 : William Shakespeare

Question 4: What is the small muscular sac, situated under the liver, which stores bile called?

Answer 4 : Gall bladder

Question 5: Which of these is caused by a sudden closure of the human glottis?

Answer 5 : Hiccup

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 10 June 2021

Question 1: Which of these Indian batsmen is present in the top 10 of the T201 batsmen rankings?

Answer 1 : K. L. Rahul

Question 2: Who became the first Indian to slam 400 sixes in international cricket?

Answer 2 : Rohit Sharma

Question 3: Who was recently reappointed as Afghanistan cricket team captain in all formats?

Answer 3 : Asghar Afghan

Question 4: Which actor recently became the brand ambassador of National Anti-Doping Agency?

Answer 4 : Suniel Shetty

Question 5: Who reclaimed his IBF, WBA and WBO heavyweight titles by defeating Andy Ruiz Jr?

Answer 5 : Anthony Joshua

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 9 June 2021

Question 1: In which film did Aamir Khan play the role of a terrorist?

Answer 1 : Fanaa

Question 2: In which movie did Shilpa Shetty make her acting debut?

Answer 2 : Baazigar

Question 3: Which of these is a 2000 film starring Bobby Deol and Rani Mukerji?

Answer 3 : Bichhoo

Question 4: Complete the title of a talk show hosted by Farhan Akhtar: Oye! It’s _____?

Answer 4 : Friday

Question 5: How do we better know Bollywood actor Hamid Ali Khan?

Answer 5 : Ajit Johnny Walker

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 8 June 2021

Question 1: Which Mauryan emperor’s role has Shah Rukh Khan played in a Bollywood film?

Answer 1 : Ashoka

Question 2: Which Indian language is also Canada’s third most common language?

Answer 2 : Punjabi

Question 3: Which company became the first smartphone maker to cross $10 billion in revenues in India?

Answer 3 : Samsung

Question 4: Which fort in Rajasthan, that now hosts the Jauhar Mela, was the capital of Mewar kingdom?

Answer 4 : Chittorgarh

Question 5: To which Rajasthani city are you travelling if you’re taking the Chetak Express from Delhi?

Answer 5 : Udaipur

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 7 June 2021

Question 1: Who is the youngest person to win the Formula One world drivers’ championship?

Answer 1 : Sebastian Vettel

Question 2: Which of these is the nickname of the former Indian bowler Anil Kumble?

Answer 2 : Jumbo

Question 3: In which country were the first-ever Commonwealth Games held?

Answer 3 : Canada

Question 4: In which of these sports is the participant called a pugilist?

Answer 4 : Boxing

Question 5: Who is the first bowler to take 200 wickets in Women’s ODIs?

Answer 5 : Jhulan Goswami

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 6 June 2021

Question 1: In which of these movies did Salman Khan and Kareena Kapoor appear together?

Answer 1 : Bodyguard

Question 2: Which actor worked as a chef in Bangkok and later founded Hari Om Productions in 2008?

Answer 2 : Akshay Kumar

Question 3: Which 2016 film is adaptation of the book ‘A Long Way Home’?

Answer 3 : Lion

Question 4: Which Bollywood actor’s autobiography is called: “An Ordinary Life”?

Answer 4 : Nawazuddin Siddiqui

Question 5: What is the name of the first soap opera on Indian Television?

Answer 5 : Hum Log

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 5 June 2021

Question 1: USSR’s Luna programme was about sending robotic spacecraft missions to ____.

Answer 1 : Moon

Question 2: In China, which fish was a symbol of fortune, and could only be owned by the Song Dynasty?

Answer 2 : Goldfish

Question 3: Which company recently unveiled the electric pickup truck Cybertruck?

Answer 3 : Tesla

Question 4: After which business group’s founder is the city of Jamshedpur named?

Answer 4 : Tata

Question 5: Geographically, which state is the largest of the seven sisters of Northeast India?

Answer 5 : Arunachal Pradesh

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 4 June 2021

Question 1: With which sport would you associate the terms – free throw or foul shots?

Answer 1 : Basketball

Question 2: In which country is the cricket stadium Bay Oval in Mount Maunganui situated?

Answer 2 : New Zealand

Question 3: After whom is the award for most runs in Ranji Trophy named?

Answer 3 : Madhavrao Scindia

Question 4: Who won the 2016 Olympic Games Men’s Marathon?

Answer 4 : Eliud Kipchoge

Question 5: Who were the first winners of the Women’s Cricket World Cup in 1973?

Answer 5 : England

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 3 June 2021

Question 1: In the film Namastey London, Katrina’s character is nicknamed

Answer 1 : Jazz

Question 2: Which actor played the role of Bharat Bhushan in the Bheja Fry series of films?

Answer 2 : Vinay Pathak

Question 3: Which genre defining family did Brothers Kumar, Tulsi, Shyam and Kiran belong to?

Answer 3 : Ramsay

Question 4: Which House from the Game of Thrones Universe uses the motto: “Our Blades are sharp”?

Answer 4 : Bolton

Question 5: Before directing Newton, which film did Amit V. Masurkar direct?

Answer 5 : Sulemani Keeda

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 2 June 2021

Question 1: Which bird species is named for the sound made by the rapid beating of its wings?

Answer 1 : Hummingbird

Question 2: If the French were the colonial rulers of Puducherry, who were the colonial rulers of Goa?

Answer 2 : Portuguese

Question 3: Which historical fortification in Pune was the seat of the Peshwas until 1818?

Answer 3 : Shaniwarwada

Question 4: To whom is the festival of Guru Purnima dedicated?

Answer 4 : Vyasa

Question 5: Which Nobel Prize was established in 1968 by a donation from Sweden’s central bank?

Answer 5 : Economics

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 1 June 2021

Question 1: Which of these tennis tournaments is alternatively known as Roland Garros?

Answer 1 : French Open

Question 2: In which sport is the term putting used?

Answer 2 : Golf

Question 3: In which country do first-class teams compete for the Plunkett Shield?

Answer 3 : New Zealand

Question 4: Which English Premier League football club’s home ground is the Emirates stadium?

Answer 4 : Arsenal

Question 5: Which Englishman took 19 wickets in a 1956 Test against Australia?

Answer 5 : Jim Laker

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 31 May 2021

Question 1: Who among these was the antagonist in the movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer 1 : Bane

Question 2: Complete the song from the film Jagga Jasoos, “___ ullu ka pattha hai”.

Answer 2 : Dil

Question 3: Who plays the role of God in the films Bruce Almighty and Evan Almighty?

Answer 3 : Morgan Freeman

Question 4: Which of these iconic shows is based on a novel by Devkinandan Khatri?

Answer 4 : Chandrakanta

Question 5: Which of these comedians made an appearance in the Emraan Hashmi film Mr. X?

Answer 5 : Tanmay Bhat

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 30 May 2021

Question 1: Which of these is a brand of traditional Indian beverages produced by Hector Beverages?

Answer 1 : Paper Boat

Question 2: The name of which of these Google products means ‘a robot with human appearance’?

Answer 2 : Android

Question 3: On the banks of which river would you find the Pyramids of Giza?

Answer 3 : Nile

Question 4: Composed by Kuvempu, Jaya Bharata Jananiya Tanujate is the state song of

Answer 4 : Karnataka

Question 5: Which Czech automobile manufacturer was founded in 1895 as Laurin & Klement?

Answer 5 : Skoda Auto

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 29 May 2021

Question 1: Who were the first country to win the FIFA World Cup four times?

Answer 1 : Brazil

Question 2: What is the surname of cricket playing Australian brothers Greg, Trevor and lan?

Answer 2 : Chappell

Question 3: Where in the West Indies did Brian Lara make his record-breaking scores of 375 and 400?

Answer 3 : Antigua

Question 4: How many players are there in a baseball team?

Answer 4 : Nine

Question 5: In which country were the rules for modern ice hockey formulated?

Answer 5 : Canada

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 28 May 2021

Question 1: Who among these made their Bollywood debut in 1991 in the film ‘Prem Qaidi’?

Answer 1 : Karisma Kapoor

Question 2: Life was like a box of ____ is a famous dialogue from Forrest Gump.

Answer 2 : Chocolates

Question 3: The iconic song ‘I Just Called to Say I Love You’ was composed by which singer?

Answer 3 : Stevie Wonder

Question 4: Complete the name of this Alia Bhatt film- Kapoor & Sons (Since ____)

Answer 4 : 1921

Question 5: Based on Michael Punke’s novel of the same name, Alejandro Inarritu directed the film

Answer 5 : The Revenant

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 27 May 2021

Question 1: Rabindranath Tagore was the 1st Indian to be given which award?

Answer 1 : Nobel Prize

Question 2: Which of these brands is not from Germany?

Answer 2 : Fiat

Question 3: A group of which birds is called a murder?

Answer 3 : Crows

Question 4: Which of these organisations was formed on India’s independence day in 1969?

Answer 4 : ISRO

Question 5: Which company was the first to initiate marketing via coupons?

Answer 5 : Coca-Cola

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 26 May 2021

Question 1: Who sang the ‘Tu Mili Sab Mila’ from the film Meeruthiya Gangsters?

Answer 1 : Suresh Raina

Question 2: In which state are the Dempo, Salgaocar and Churchill Brothers football clubs based?

Answer 2 : Goa

Question 3: Who is the 1st Indian batsman to hit a century in all formats of international cricket?

Answer 3 : Suresh Raina

Question 4: Which team won the 2019 Men’s FIH Pro League final by defeating Belgium?

Answer 4 : Australia

Question 5: The 2023 Rugby World Cup will be hosted by which country?

Answer 5 : France

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 25 May 2021

Question 1: Which actor is common to the films Don, Honeymoon Travels Pvt Ltd and Heyy Babyy?

Answer 1 : Boman Irani

Question 2: Which film starring Shah Rukh Khan is based on Gustave Flaubert’s novel Madame Bovary?

Answer 2 : Maya Memsaab

Question 3: What is the favourite food of the Teenage Mutant Ninja Turtles?

Answer 3 : Pizza

Question 4: Who directed the films ‘Mississippi Masala’, ‘Monsoon Wedding’ and ‘Salaam Bombay!’?

Answer 4 : Mira Nair

Question 5: The director of the SRK film Ra. One has also directed which of these films?

Answer 5 : Article 15

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 24 May 2021

Question 1: Which of these shapes have more than 4 sides?

Answer 1 : Pentagon

Question 2: The Guardian, The Sun and The Daily Telegraph are newspapers from which country?

Answer 2 : UK

Question 3: Which Indian artist painted the ‘Descent of the Ganga’?

Answer 3 : Raja Ravi Varma

Question 4: When a channel crosses 10 million subscribers on YouTube, it gets a

Answer 4 : Diamond Button

Question 5: The first animal to orbit the earth, Laika was a dog of which breed?

Answer 5 : Mongrel

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 23 May 2021

Question 1: The 4 most important annual tennis events are together called

Answer 1 : Grand Slams

Question 2: Which football club, playing the Europa League, is based in Nur-Sultan?

Answer 2 : Astana FC

Question 3: Which country’s football team has been captained by Zlatan Ibrahimovic?

Answer 3 : Sweden

Question 4: Where is FIH, the international governing body of field hockey, headquartered?

Answer 4 : Lausanne

Question 5: Which country hosted the 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Answer 5 : South Africa

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 22 May 2021

Question 1: In the Harry Potter series, Ginny Weasley is the sister of which character?

Answer 1 : Ron

Question 2: R. Madhavan plays a ____ coach in Irudhi Suttru (Tamil) and Saala Khadoos (Hindi)?

Answer 2 : Boxing

Question 3: Which TV series is about Dr. Henry Morgan, an immortal medical examiner?

Answer 3 : Forever

Question 4: Which Raj Kapoor film was released as Brodigaya in USSR in 1954?

Answer 4 : Awara

Question 5: In which Uttar Pradesh university was the 2015 film ‘Baby’ filmed?

Answer 5 : Gautam Buddha

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 21 May 2021

Question 1: The DGP is the highest ranking _____in India’s States and Union Territories.

Answer 1 : Police officer

Question 2: Which of these Nobel prizes was not established by Alfred Nobel in his will?

Answer 2 : Economics

Question 3: Which country accounted for about 50% of global app downloads in 2018?

Answer 3 : China

Question 4: Which of these voice assistants has a computer-generated voice?

Answer 4 : Alexa

Question 5: Who among these journalists has not been awarded the Padma Shri award?

Answer 5 : Arnab Goswami

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 20 May 2021

Question 1: Which country has won the most Under-19 Cricket World Cups?

Answer 1 : India

Question 2: Which all-rounder is the captain of the West Indies ODI and T201 team?

Answer 2 : Kieron Pollard

Question 3: Which ISL team was recently acquired by the world’s most valuable football group?

Answer 3 : Mumbai City FC

Question 4: Who became the first player to score against 34 clubs in Champions League?

Answer 4 : Lionel Messi

Question 5: Which country ended 2019 as FIFA’s top-ranked team with 1765 points?

Answer 5 : Belgium

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 19 May 2021

Question 1: Ishq bina, Nahin saamne and Ramta jogi are all memorable songs from which film?

Answer 1 : Taal

Question 2: Which dance reality show is telecast on Zee TV since 2009?

Answer 2 : Dance India Dance

Question 3: Which film’s name is a slang used for ‘traveler’s dysentery’ in North India?

Answer 3 : Delhi Belly

Question 4: The director of which of these films has also directed the 2nd season of ‘Sacred Games’?

Answer 4 : Masaan

Question 5: Which was the first Indian TV show to complete 1000 episodes on air?

Answer 5 : Ek Mahal ho Sapno

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 18 May 2021

Question 1: Which of these Khans was not a part of the film Kal Ho Naa Ho?

Answer 1 : Salman Khan

Question 2: Don Draper is an iconic character from which of these TV shows?

Answer 2 : Mad Men

Question 3: The logo of which of these companies depicts San Francisco’s Golden Gate?

Answer 3 : Cisco

Question 4: Which of these personalities received the Bharat Ratna award the earliest?

Answer 4 : Indira Gandhi

Question 5: What software was acquired by Microsoft for $14 million in 1987?

Answer 5 : Powerpoint

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 17 May 2021

Question 1: Which of the following tournaments is not related to tennis?

Answer 1: Ryder Cup

Question 2: Where is an international cricket stadium named after Rajiv Gandhi located?

Answer 2: Hyderabad

Question 3: How many players are there in a water polo team?

Answer 3: Seven

Question 4: Aanchal Thakur won India’s first ever international medal in which of these sports?

Answer 4: Skiing

Question 5: Who is the first Australian in the history of ODI cricket to score a century on debut?

Answer 5: Phillip Hughes

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 May 2021

Question 1: In the show Friends, which character is a struggling actor?

Answer 1: Joey

Question 2: What is the name of Jack Sparrow’s ship in the film Pirates of the Caribbean?

Answer 2: The Black Pearl

Question 3: What is common to the biopics of Sarabjit and MC Mary Kom?

Answer 3: The Director

Question 4: The Javed Jaffrey starring film ‘Jajantaram Mamantaram’ is based on which book?

Answer 4: Gulliver’s Travels

Question 5: Whose first appearance was in the animated short “The Wise Little Hen”?

Answer 5: Donald Duck

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 15 May 2021

Question 1: Which online marketplace was co-founded by Suchi Mukherjee in 2012?

Answer 1: Limeroad

Question 2: Which of these dishes can be created with comic character’s Popeye’s source of power?

Answer 2: Palak Ka Saag

Question 3: After which tree did The Economist magazine name its Asia column?

Answer 3: Banyan

Question 4: Who directed the first film where Shah Rukh Khan was named Rahul?

Answer 4: Yash Chopra

Question 5: Which Indian scientist authored the book ‘A History of Hindu Chemistry’?

Answer 5: Prafulla Chandra Ray

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 May 2021

Question 1: In which state is the Birsa Munda Athletics Stadium located?

Answer 1: Jharkhand

Question 2: Who is the 1st bowler to take 4 wickets in 4 consecutive balls twice? 

Answer 2: Lasith Malinga

Question 3: Which team is the first in cricket history to play a thousand Test matches?

Answer 3: England

Question 4: Who among the following has not scored a century on Test debut?

Answer 4: Sunil Gavaskar

Question 5: In which state is the Lakshmibai National College of Physical Education situated?

Answer 5: Kerala

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 13 May 2021

Q1: Which famous music composing duo was known by the acronym ‘S-J’?

Answer : Shankar-Jaikishan

Q2: Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Shraddha Kapoor?

Answer :  Half Girlfriend

Q3: Which Hindi film is based in a village called Charanpur?

Answer : Swades

Q4: Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?

Answer : Sridevi

Q5: Which film by Megan Mylan won the Academy Award for Best Short Documentary?

Answer :  Smile Pinki

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 May 2021

First Question:  ______ Aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.

Answers: Sandeep

Second Question: Canvas’, ‘Neo’ and ‘Ignite’ are laptop brands owned by which company?

Answers: Micromax

Third Question: Which hill station’s name refers to its location at the confluence of three rivers?

Answers: Munnar

Fourth Question: Among these, which veda has the most number of upanishads associated with it?

Answers: Atharvaveda

Fifth Question: Which French overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952?

Answers: Chandernagore

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 May 2021

First Question: Which is the first-ever team to win 4 straight Tests by a margin of an innings?

Answers: India

Second Question: In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

Answers: Unindian

Third Question: Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever Day/Night Test?

Answers: Umesh yadav

Fourth Question: Who scored the highest test score by a right handed batsman in Test cricket?

Answers: Mahela jayawardne

Fifth Question: Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Answers: Anjum Chopra

Check More Flipkart Quizzes

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 10 May 2021

First Question: Which California-based company was originally called ‘AuctionWeb’?

Answers: Ebay

Second Question: By land area, which is the second largest country of the world?

Answers: Canada

Third Question: Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?

Answers: Guwahati

Fourth Question: Who is the first ICC Associate Member cricketer to get an IPL contract?

Answers: Ryan Ten Does

Fifth Question: What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?

Answers: Spirit of St. Louis

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 9 May 2021

Q1: Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?

Answer : Amir Khan

Q2: Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie

Answer :  Tare Zameen par

Q3: In which RGV directed film did Amitabh Bachchan lent his voice for ‘Ganpati Aarti’

Answer : Sarkar 3

Q4: How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?

Answer : Zero

Q5: Who among these was not seen in Ranbir Kapoor’s Bollywood debut film?

Answer : Rishi Kapoor

Leave a Comment

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject