AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Flipkart Daily Trivia Answers Today 17 May 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 17 May 2021 Today

Page Content

FLIPKART DAILY TRIVIA CRICKET QUIZ DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 20th April
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Quiz

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 17 May 2021

Question 1: Which of the following tournaments is not related to tennis?

Answer 1: Ryder Cup

Question 2: Where is an international cricket stadium named after Rajiv Gandhi located?

Answer 2: Hyderabad

Question 3: How many players are there in a water polo team?

Answer 3: Seven

Question 4: Aanchal Thakur won India’s first ever international medal in which of these sports?

Answer 4: Skiing

Question 5: Who is the first Australian in the history of ODI cricket to score a century on debut?

Answer 5: Phillip Hughes

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 May 2021

Question 1: In the show Friends, which character is a struggling actor?

Answer 1: Joey

Question 2: What is the name of Jack Sparrow’s ship in the film Pirates of the Caribbean?

Answer 2: The Black Pearl

Question 3: What is common to the biopics of Sarabjit and MC Mary Kom?

Answer 3: The Director

Question 4: The Javed Jaffrey starring film ‘Jajantaram Mamantaram’ is based on which book?

Answer 4: Gulliver’s Travels

Question 5: Whose first appearance was in the animated short “The Wise Little Hen”?

Answer 5: Donald Duck

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 15 May 2021

Question 1: Which online marketplace was co-founded by Suchi Mukherjee in 2012?

Answer 1: Limeroad

Question 2: Which of these dishes can be created with comic character’s Popeye’s source of power?

Answer 2: Palak Ka Saag

Question 3: After which tree did The Economist magazine name its Asia column?

Answer 3: Banyan

Question 4: Who directed the first film where Shah Rukh Khan was named Rahul?

Answer 4: Yash Chopra

Question 5: Which Indian scientist authored the book ‘A History of Hindu Chemistry’?

Answer 5: Prafulla Chandra Ray

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 May 2021

Question 1: In which state is the Birsa Munda Athletics Stadium located?

Answer 1: Jharkhand

Question 2: Who is the 1st bowler to take 4 wickets in 4 consecutive balls twice? 

Answer 2: Lasith Malinga

Question 3: Which team is the first in cricket history to play a thousand Test matches?

Answer 3: England

Question 4: Who among the following has not scored a century on Test debut?

Answer 4: Sunil Gavaskar

Question 5: In which state is the Lakshmibai National College of Physical Education situated?

Answer 5: Kerala

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 13 May 2021

Q1: Which famous music composing duo was known by the acronym ‘S-J’?

Answer : Shankar-Jaikishan

Q2: Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Shraddha Kapoor?

Answer :  Half Girlfriend

Q3: Which Hindi film is based in a village called Charanpur?

Answer : Swades

Q4: Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?

Answer : Sridevi

Q5: Which film by Megan Mylan won the Academy Award for Best Short Documentary?

Answer :  Smile Pinki

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 May 2021

First Question:  ______ Aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.

Answers: Sandeep

Second Question: Canvas’, ‘Neo’ and ‘Ignite’ are laptop brands owned by which company?

Answers: Micromax

Third Question: Which hill station’s name refers to its location at the confluence of three rivers?

Answers: Munnar

Fourth Question: Among these, which veda has the most number of upanishads associated with it?

Answers: Atharvaveda

Fifth Question: Which French overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952?

Answers: Chandernagore

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 May 2021

First Question: Which is the first-ever team to win 4 straight Tests by a margin of an innings?

Answers: India

Second Question: In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

Answers: Unindian

Third Question: Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever Day/Night Test?

Answers: Umesh yadav

Fourth Question: Who scored the highest test score by a right handed batsman in Test cricket?

Answers: Mahela jayawardne

Fifth Question: Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Answers: Anjum Chopra

Check More Flipkart Quizzes

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 10 May 2021

First Question: Which California-based company was originally called ‘AuctionWeb’?

Answers: Ebay

Second Question: By land area, which is the second largest country of the world?

Answers: Canada

Third Question: Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?

Answers: Guwahati

Fourth Question: Who is the first ICC Associate Member cricketer to get an IPL contract?

Answers: Ryan Ten Does

Fifth Question: What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?

Answers: Spirit of St. Louis

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 9 May 2021

Q1: Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?

Answer : Amir Khan

Q2: Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie

Answer :  Tare Zameen par

Q3: In which RGV directed film did Amitabh Bachchan lent his voice for ‘Ganpati Aarti’

Answer : Sarkar 3

Q4: How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?

Answer : Zero

Q5: Who among these was not seen in Ranbir Kapoor’s Bollywood debut film?

Answer : Rishi Kapoor

Leave a Comment