AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Daam Sahi Hai Flipkart Answers 15 May 2021 to Win Amazing Prizes

Daam Sahi Hai Flipkart Answers 15 May 2021 to Win Amazing Prizes

Page Content

Hello Everyone, Stand a chance to win amazing prizes everyday, You can win Super Coins by participating in Flipkart Daam Sahi Hai Quiz. Flipkart Daam Sahi Hai Flipkart Answers are mentioned here.

Below are all correct answers to Daam Sahi Hai Flipkart Answers Today and you can play the quiz by clicking on start button in game zone section of Flipkart App. This quiz checks your knowledge on products available on Flipkart. If you give all correct answers then, you can receive free vouchers and super coins and those can be redeemed while placing your orders for shopping on the Flipkart platform.

image 4
Daam Sahi Hai Flipkart

Daam Sahi Hai Flipkart Answers Details

Quiz NameDaam Sahi Hai Flipkart
Quiz Date and TimeDaily 00:00 Hrs
Quiz PrizeGifts, Vouchers, Super Coins
Available onFlipkart App – Game Zone
WinnerMany
Daam Sahi Hai Flipkart

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Flipkart Daily Trivia Quiz.

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 15 May 2021 S2:E9

Question 1: What product am I?

Answer 1: Artcreativity Single Pencil Sharpener

Question 2: What is the MRP of Canon EOS 200D II DSLR Camera and EF-S 18-55mm Lens?

Answer 2: Less Than 65000

Question 3: What is the MRP of Syska Rechargeable Table Lamp?

Answer 3: Less Than 1500

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 14 May 2021 S2:E8

Question 1: Guess the correct MRP of GoPro Hero 9 Black – Holiday Bundle Sports and Action Camera.

Answer 1: 55000 Rs

Question 2: What product am I?

Answer 2: Jackshow dough Maker

Question 3: What is the MRP of Kadence Concert Ukulele?

Answer 3: Greater Than 5000

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today – 13 May 2021

Question 1: Guess the correct MRP of Roland GO 61 Key Digital Piano & Portable keyboard.

Answer 1: 29900

Question 2: The MRP of Wrapo Ring Light and Tripod Stand is ₹879.

Answer 2: False

Question 3: What is the MRP of BAJAJ 90L Desert Air Cooler?

Answer 3: Greater Than 10000

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 12 May 2021 S2:E5

First Question: What is the MRP of SAMSUNG 700 L Frost Free Side-by-Side Refrigerator?

Answers: 89950 Rs

Second Question: Choose the correct MRP of Lenovo Tab M10 from the following options.

Answers: 13900 Rs

Third Question: Is the MRP of Woodware Sheesham Wood Rocking chair greater or less than 7000?

Answers: Greater Than 7000

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 11 May 2021 S2:E4

First Question: What is the correct MRP of Dr. Trust 3-in-1 Electric steamer/Air purifier and humidifier?

Answers: 3000

Second Question: The MRP of Go Klean Digital Pulse & Heart Rate Oximeter is 24000 True or False?

Answers: False

Third Question: fill in the missing digits. The MRP of Bose Soundlink 2 is 190 _ _

Answers: 19000 Rs

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today – 10 May 2021

First Question: Is OnePlus Band’s MRP greater or less than 5000?

Answers: Less than 5000

Second Question: The MRP of Powermax Multifunctional Treadmill is 35000 – True or False?

Answers: False

Third Question: What is the correct MRP of Wonderchef Nutri-blend Juicer Mixer Grinder?

Answers: 5500 Rs

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today – 9 May 2021

Question 1: Is SAREGAMA Carvaan bluetooth home theatre price greater than or less than 7000?

Answer 1: Less than 7000

Question 2: What product am I?

Answer 2: Image1, Intax Mini

Question 3: What is the combined price of SKINN BY TITAN’S WOMEN CELESTE and MEN EXTREME perfume?

Answer 3: 4490

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today – 8 May 2021

Question 1: Which TV is priced under Rs.30000?

Answer 1: Mi 4A Pro FHD LED Smart TV 43

Question 2: Choose the correct MRP of Flipkart Manual Recliner.

Answer 2: 24999

Question 3: The combined MRP of the products is 2340 – True or False?

Answer 3: True

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today – 7 May 2021

Question 1: Guess the MRP Of Dyson V11 absolute pro vacuum cleaner?

Answer 1: 56600

Question 2: Is google home Mini’s MRP greater than Or less than 3000

Answer 2: Greater Than 3000

Question 3: Fill in the MRP Of MacBook Air M1 – 1179XX INR

Answer 3: 117900

Daam Sahi Hai Flipkart Answers

Leave a Comment