AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz Win With The Stars Answers 27 September 2021

Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz Win With The Stars Answers 27 September 2021

Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz Win With The Stars is the latest inclusion to the video quiz part of the Flipkart app. The quiz is running daily on Flipkart and will perform from September 20th, 2021 to October 12th. The quiz is anchored by Manish Paul and puts questions from Bollywood celebrities. In each episode, various questions are thrown in front of the audience and after giving the correct reply, you can win lots of coins, rewards everything you give correct answers, up to Rs 10,00,000, and more.

ALSO READ:  Flipkart Fake or Not Fake Quiz Today: 8 May 2021

Also Read: All Flipkart Quiz Answers in One, Amazon Latest Quiz Answers

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

The Sirf Ek Minute Quiz is another quiz besides ongoing quizzes like Flipkart Fake or Not Fake, Flipkart Daily Trivia, Flipkart Dating Aajkal, and Flipkart Daam Sahi Hai. In this quiz, you are being quizzed with 10-12 interesting questions asked by the Anchor of the quiz. You need to answer all questions correctly to win the coins and we provide you the fastest answers so stay with us.

Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz questions and answers – 26 September 2021

Question 1: Where Does Kanchipuram/Kanjivaram Silk Sarees originate from?

Answer: Tamil Nadu 

Question 2: What is the minimum amount you need to buy Bitcoin on Coinswitch Kuber?

Answer: ₹100 

Question 3: Which elements describe House of Pataudi Furniture range the best?

Answer: All Of The Above 

Question 4: Which one was invented first?

Answer: Washing Machine 

Question 5: What is the approximate highest recorded price of Bitcoin?

Answer: 45 Lakhs 

Question 6: Do you know what the watt power of a LifeLong Pro Mixer Grinder is?

Answer: 500 Watts 

Question 7: Which out of these is a kind of footwear?

Answer: Oxford 

Question 8: What is the latest technology in water purifiers?

Answer: Active Copper Technology 

Question 9: Which of these is the famous mixer grinder from WonderChef?

Answer: Nutri-Blend 

Question 10: What is the brand Eufy’s’ motto?

Answer: Smart Home Simplified 

Question 11: Philips Air Fryer uses a technology that allows you to cook with up to 9 percent less fat. What is that technology called?

Answer: Rapid Air Technology 

Question 12: Which of these is named after a place?

Answer: Bermuda 

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

ALSO READ:  Flipkart Daily Trivia Answers 17 September 2021

Also Read:

Jio Desserts Corner Picture Quiz answers: Get free Jio 4G data, 1-month recharge, and more

Flipkart Quiz Answers – All in One – Fast and Furious Answers

Amazon Quiz Answers Today – Answer these 5 simple questions to win 50000

Amazon Redmi Earbuds 3 Pro Quiz Answers Win Mi Watch Revolve Active

Amazon Karigar Mela Quiz: answer and win handloom saree by tribes India worth 8399

Amazon Literacy Day Quiz Answers Win 10000

Flipkart Quiz Answers Today All in One – All Flipkart Quizzes on One Page

Amazon Quiz Answers Today 30 August 2021 to win 25000 Amazon Balance

Check All Quizzes Answers here and win a lot of prizes and super coins

How to find Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz?

  • Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz can be easily found on the Flipkart mobile app.
  • In order to search the quiz, download and install the Flipkart shopping app on your device.
  • Once installed, Switch on the app and use your credentials to login into your Flipkart account and jump to Video section at the bottom.
  • You can look the Video section using the app navigation at the bottom of the screen.
  • Now, the quiz will be there on the top or scroll down to find Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz section.
  • Read the quiz information and tap on each quiz sections to answer the questions. 
ALSO READ:  Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today 8 May 2021

Big Billion Days Flipkart The Grid Quiz Terms & Conditions

It is truly recommended to eye on the terms and conditions on the Flipkart app for all the quizzes. All information discussed here is shared in complete harmony and is for entertainment and educational purposes only. All quizzes are created for you by Flipkart. We make no guarantee of anyone’s winning any prize or gift or money to anyone and do not make any representations or warranties as to the accuracy and cleanliness of the information. Therefore, we will have no obligation to anyone, to any person, for any damage or loss. Viewers’ discretion is highly advised. 

Also Read: All Flipkart Quiz Answers in One, Amazon Latest Quiz Answers

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Leave a Comment