AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[Fake or Not Fake 6 August] Bharatnatyam is the oldest form of dance in India

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 6 August 2021 – Flipkart Fake or Not Fake is highly trending & Peoples are aggressively locking for answers to Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

HappyDipawali is a popular blog that provide fast & correct answers daily for you.

You can hop on Flipkart and play Flipkart Fake or not a Fake quiz and get a chance to win Assured Prizes. If You are trying to find fast and correct answers then you are at the right platform. Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Bharatnatyam is the oldest form of dance in India

Page Content

Do follow us daily.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Quiz Answers All IN OneAmazon Latest Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz NameFake or Not Fake
Quiz ModeVideo
PrizesSuper Coins
Questions CategoryGeneral Knowledge
Available on Flipkart APP
Date & TimingDaily 12.00 am to 11.59 pm
Details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart-Fake-or-Not-Fake-Quiz
Flipkart-Fake-or-Not-Fake-Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 6 August 2021

Question 1) Bharatnatyam is the oldest form of dance in India.

Answer: Fake

Question 2) ‘Atif Aslam is also an actor.

Answer: Not Fake

Question 3) Beer is older than wine.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 4 August 2021

Question 1) Butterflies can taste food with their feet.

Answer: Not Fake

Question 2) The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.

Answer: Fake

Question 3) Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespears adaptations.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 3 August 2021

Question 1) Pineapples usually take a year to grow.

Answer: Fake

Question 2) Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.

Answer: Fake

Question 3) Sirisha Bandla is the third woman of Indian-origin to go to space.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 2 August 2021

Question 1) Coconut is a nut.

Answer: Fake

Question 2) The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman.

Answer: Not Fake

Question 3) Polar bears greet each other by touching noses.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 31 July 2021

Question 1) The stickers on fruits are edible.

Answer: Not Fake

Question 2) Taapsee Pannu made her Hindi film debut in the film Chashme Baddoor.

Answer: Not Fake

Question 3) Email existed before the world wide web.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 29 July 2021

Question 1) Broccoli has more Vitamin C than an orange.

Answer: Not Fake

Question 2) Italy won the men’s European Championship for the second time.

Answer: Not Fake

Question 3) Cocoa beans were once used as currencies.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 28 July 2021

Question 1) Tigers are the largest of all wild cats.

Answer: Not Fake

Question 2) Black pepper was earlier used to pay rent and taxes.

Answer: Not Fake

Question 3) First case of Zika virus was found in Maharashtra.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 27 July 2021

Question 1) The Chipko Movement in India was aimed at protecting rivers from getting dammed.

Answer: Fake

Question 2) Jacqueline Fernandez is a former Miss World.

Answer: Fake

Question 3) The 2020 Nobel Prize in Physiology or Medicine was awarded for the discovery of the COVID-19 vaccine.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 26 July 2021

Question 1) The sun is ten times bigger than earth.

Answer: Fake

Question 2) India won the Kargil War when Manmohan Singh was the prime minister.

Answer: Fake

Question 3) In India Swachh Bharat Abhiyan was launched on Pandit Jawaharlala Nehru’s birth anniversary.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 25 July 2021

Question 1) Rajapalayam are dog breeds native to India.

Answer: Not Fake

Question 2) Grass was among the first things that were used as tampons.

Answer: Not Fake

Question 3) Jyotiraditya Scindia was elected as India’s Health Minister in July 2021.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 24 July 2021

Question 1) Raspberries are berries

Answer: Fake

Question 2) It takes approximately 50 hours or more for food to digest in a human body.

Answer: Not Fake

Question 3) Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 23 July 2021

Question 1) Grasshoppers have ears in their belly

Answer: Not Fake

Question 2) Potato was the first food that grew on space.

Answer: Not Fake

Question 3) Camels store water in their humps.

Answer: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 22 July 2021

Question 1) The computer mouse was earlier called the ‘Turtle’.

Answer: Not Fake

Question 2) Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand.

Answer: Fake

Question 3) Trampolining is an Olympic sport.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 21 July 2021

Question 1) Manikarnika: The Queen of Jhansi was directed by Kangana Ranaut.

Answer: Not Fake

Question 2) Humans and dinosaurs walked the earth at the same time.

Answer: Fake

Question 3) Emoji is a Japanese word.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 20 July 2021

Question 1) The word Pistachio means Happy.

Answer: Not Fake

Question 2) The official currency of Bhutan is Taka.

Answer: Fake

Question 3) Human thigh bones are stronger than metal.

Answer: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 19 July 2021

Question 1: Giant Pandas are native to China

Answer 1: Not Fake

Question 2: 3 Idiots was the first film in which Aamir Khan R. Madhavan and Sharman Joshi starred together.

Answer 2: Fake

Question 3: The words ‘Satyameva Jayate’ seen in the national emblem is taken from Rigveds.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 18 July 2021

Question 1:

Answer 1: Not Fake

Question 2:

Answer 2: Fake

Question 3:

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 17 July 2021

Question 1: Flamingo birds are not pink when they are born.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The opening ceremony of the UEFA Euro Cup 2020 took place in London.

Answer 2: Fake

Question 3: Pepper is also known as ‘black gold’

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 July 2021

Question 1: A blue whale’s tongue alone weighs as much as an adult elephant.

Answer 1: Not Fake

Question 2: The Ashes Test Cricket series is played between England and South Africa.

Answer 2: Fake

Question 3:Watermelon is one of the only food which is both fruit & a vegetable.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 July 2021

Question 1: Novak Djokovic won the 2021 French Open.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Mohiniyattam dance form originated in Odisa.

Answer 2: Fake

Question 3: Dilip Kumar player the role of King Akbar in the film Mughal-E-Azam.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 July 2021

Question 1: Rabindranath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal.

Answer 1: Fake

Question 2: Parrots are better than Ravens at mimicking human speech.

Answer 2: Fake

Question 3: The ancient university of Taxila is located in present-day Bihar.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 12 July 2021 S4:E212

Question 1: The official currency of Bhutan is Taka.

Answer 1: Fake

Question 2: People with alektorophobia are afraid of beards

Answer 2: Fake

Question 3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 11 July 2021 S4:E211

Question 1: Nana Patekar has recently launched an online platform ‘Pravasi Rojgar’ to help migrants find job opportunities.

Answer 1: Fake

Question 2: Insulin is produced and Synthesized in the pancreas.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Meghan Markle’s first name is Rachel.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 10 July 2021 S4:E210

Question 1: The finals of the World Test Championship 2021 were played at the Lord’s cricket ground.

Answer 1: Fake

Question 2: Sitars can be made from pumpkins.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Pigeons can recognize human faces.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 9 July 2021 S4:E209

Question 1: The word ‘muscle’ orginates from a Hindi word.

Answer 1: Fake

Question 2: Aamir Khan is also a state level tennis player.

Answer 2: Not Fake

Question 3: The NASA Mars Mission 2020 created oxygen on Mars.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 8 July 2021 S4:E208

Question 1: Match sticks were invented before lighters.

Answer 1: Fake

Question 2: The earliest form of contraceptives was made from crocodile dung.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Hrithik Roshan uses his granfathers’s first name as his surname.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 7 July 2021 S4:E207

Question 1: Delhi is the most populated city in the world.

Answer 1: Fake

Question 2: Majority of Earth’s air is made of Oxygen?

Answer 2: Fake

Question 3: Arvind Kejriwal is an IIT alumni.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 6 July 2021 S4:E206

Question 1: Silverfish is a type of fish.

Answer 1: Fake

Question 2: Katrina Kaif was born in London.

Answer 2: Fake

Question 3: Plant can communicate through their roots.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 5 July 2021 S4:E205

Question 1: MS Dhoni is the first Indian wicket-Keeper to score 4000 test runs

Answer 1: Not Fake

Question 2: Mamata Banerjee is the first longest serving woman chief minister of India

Answer 2: Fake

Question 3: Mice can live upto 100 years.

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 4 July 2021 S4:E204

Question 1: Art used to be an Olympic event.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Woodpeckers has no vocal cords

Answer 2: Not Fake

Question 3: Trees are older than sharks

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 3 July 2021 S4:E203

Question 1: Bharatiya Janata Party is the oldest political party in India

Answer 1: Fake

Question 2: The combined population of U.P. and Maharashtra is larger than that of the U.S.

Answer 2: Not Fake

Question 3: Novak Djokovic has won more number of Master titles than Roger Federer.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 2 July 2021 S4:E202

Question 1: Shark Pregnancies Can Last Upto 4 Years?

Answer 1: Not Fake

Question 2: Gorillas Can Catch Human Cold?

Answer 2: Not Fake

Question 3: The Film Gully Boy Is An Adaptation Of Novel Titled Calling Sehmat?

Answer 3: Fake

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 1 July 2021 S4:E201

Question 1: Priyanka Chopra Jonas has released a hair care brand.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast of Kanyakumari was an ancient surgeon.

Answer 2: Fake

Question 3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini was the captain of the Indian basketball team.

Answer 3: Fake

Leave a Comment