AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

[All Answers] Flipkart Daily Trivia – Among batsmen with more than 10000 Test runs who has the highest average?

[All Answers] Flipkart Daily Trivia – Among batsmen with more than 10000 Test runs who has the highest average?

How to Play Flipkart Daily Trivia Answers

1.. You can download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Flipkart Daily Trivia Answers

4. There are always 5 questions in this quiz

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Answers

Flipkart Quiz Answers All In OneAmazon Latest Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Answers Today

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 9 September 2021

Question 1) Surya magazine was edited by which Indian politician?

Answer 1: C, Maneka Gandhi

Question 2) Which company acquired the oral care brands Promise, Babool and Meswak in 2005?

Answer 2: C, Dabar

Question 3) Among batsmen with more than 10000 Test runs, who has the highest average?

Answer 3: A, Kumar Sangakkara

Question 4) Which of these cities never served as capital of the Mughal emperor Akbar?

Answer 4: A, Delhi

Question 5) What did Marie Curie name the first chemical element she discovered?

Answer 5: C, Polonium

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Daily Trivia Answers DETAILS

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Winner Announcement: Immediately

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 8 September 2021

Answer 1: Indore

Answer 2: Nepal

Answer 3: Jasprit Bumrah

Answer 4: Sanju Samson

Answer 5: Leo carter

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 7 September 2021

Answer 1: TVF, C

Answer 2: HOMELAND, B

Answer 3: MUGHAL-E-AZAM, C

Answer 4: SAMEER DIWAN, A

Answer 5: VIVIEN LEIGH, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 6 September 2021

Answer: ISLAM, A

Answer: BELL LABS, C

Answer: GRAPHITE, B

Answer: JALFREZI, A

Answer: MELBOURNE, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 5 September 2021

Answer 1: China, A

Answer 2: Harmanpreet Kaur, B

Answer 3: Jaspreet Bumrah, C

Answer 4: Marcus Stoinis, B

Answer 5: Sarbjeet Kaur, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 2 September 2021

Question 1) With which of these sports would you associate the term bout?

Answer: Boxing

Question 2) Which of these is not a golf club?

Answer: Hammer

.Question 3) In which city has the Indy 500 auto race been held for the last century?

Answer: Indianapolis

Question 4) In which country does the International Olympic Committee have its headquarters?

Answer: Switzerland

Question 5) Which of these teams has never won the UEFA Champions League?

Answer: Manchester City

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 1 September 2021

Question 1) Kareena Kapoor played the role of ___ in the film Jab We Met? 

Answer: Geet, A

Question 2) The only words that Harshaali Malhotra’s character utters in Bajrangi Bhaijaan are? 

Answer: Jai Shri Ram, Mama, A

.Question 3) Princess Fiona is the wife of which fictional ogre?

Answer: Shrek, C

Question 4) Which city’s tourism has grown as it is the set for King’s Landing in Game of Thrones?

Answer: Dubrovnik, Croatia, C

Question 5) __ won the Best Motion Picture – Animated Golden Globe Award 2020?

Answer: Missing Link, A

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 31 August 2021

Question 1) In Which state will you find the Mount Abu and Sita Mata wildlife Sanctuaries?

Answer: Rajasthan, A

Question 2) In 1994, which company started supplying plastic crates to Pepsi and Coca Cola?

Answer: Nilkamal Limited, C

.Question 3) Who amongst these has not played at least 100 test matches for India? 

Answer: Md Azharuddin, C

Question 4) Which of these particles is named after an Indian physicist? 

Answer: Bason, A

Question 5) Aziz Mirza and Kundan Shah directed which 1989 television series? 

Answer: Circus, B

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 30 August 2021

Question 1) Which sport is also known as tenpins?

Answer: Bowling

Question 2) Which of these nations was not in the original imperial cricket conference?

Answer: Canada

Question 3) The centre court at Wimbeldon is also known by what postcode?

Answer: SW19

Question 4) Which of these is not a golf obstacle?

Answer: Hurdle

Question 5) what colour is used for a warning in automobile racing?

Answer: Yellow

Leave a Comment

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject