AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Amazon Road To Tokyo Quiz Answers Win 10000 – 18 July 2021

Amazon Road To Tokyo Quiz Answers Win 10000

Amazon Road To Tokyo Quiz Answers Win 10000 Amazon India has come-up with another quiz and is LIVE again with latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

ALSO READ:  [Amazon Quiz] The 2021 Shanghai Cooperation Organization Summit was hosted at Dushanbe the capital of which country?

2. Sign-in if you already have app or sign-up if you are new on Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Rs – 10000
Quiz Begin Date :12 July 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period:12:00 a.m. to 11:59 p.m.
Check Winner__
Amazon Quiz Answers Today Details

Amazon Road To Tokyo 2020 Quiz - 2
Amazon Road To Tokyo 2020 Quiz – 2

Amazon Road To Tokyo 2020 Quiz – 2 Answers – Win 10,000

Q1 : Which Colour Represents Asia In Olympics Ring ?

Answer : ( B ) Yellow

Q2 : Who Is The Current President of Indian Olympic Association ?

Answer : ( C ) Narinder Batra

Q3.What Is The Motto Of Olympics ?

Answer : ( C ) Swifter , Higher , Stronger

Q4.When Did India First Participate At The Olympic Games

Answer : ( C ) 1900

Q5 What Do The Five Rings On The Olympic Symbol Represent ?

Answer : ( B ) The Five Continents

Q6 : The 1st Asian Football Player To Score A Hatrick In Olympic Games Was An Indian In 1956 Summer Olympics . Name This Player .

Answer : ( B ) Neville D’souza

Amazon Road To Tokyo Quiz
Amazon Road To Tokyo Quiz

Amazon Road To Tokyo Quiz Answers Win 10000

Q1: Which Country Has Hosted The Most Olympics ?

Answer : ( A ) United States

ALSO READ:  Amazon Alexa Happy Parenting Quiz Answers Watch & Win Smart Speaker Today

Q2: When Were The First Recorded Olympics Held ?

Answer: ( B ) 776 BC

Q3: When Did India First Participate At The Olympic Games ?

Answer: ( C ) 1900

Q4 : At Which Olympic Games Was The Olympic Flame Introduced For The First Time ?

Answer: ( C ) 1928

Q 5: The Telecasting Of Games Through Television Started From Which Olympics ?

Answer 5: ( A ) 1936 , Berlin

Amazon Quiz Answers Library

Amazon Road To Tokyo Quiz Answers Win 10000 Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 12 July 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.
ALSO READ:  Amazon Covid Warriors Quiz Answers Win 5000

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment