AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Amazon Oral-B Oral Care Quiz Answers Win 5000 (5 Winners)

Amazon Oral-B Oral Care Quiz Answers Win 5000 (5 Winners)

Amazon Oral-B Oral Care Quiz Answers Win smartphone. Amazon India has come up with another quiz and is here again with the latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The Best!!

Also Read: All Flipkart Quiz Answers in One, Amazon Latest Quiz Answers

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign in if you already have an app or sign-up if you are new to the Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be a total of 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon Oral-B Oral Care Quiz Answers

  • Answer 1: (C) Round
  • Answer 2: (A) No. 1
  • Answer 3: (B) Reduces brushing speed and alerts if you brush too hard
  • Answer 4: (B) Surface stains
  • Answer 5: (C) Both of these
  • Answer 6: (B) 2 weeks
  • Answer 7: (D) 2 years

Amazon Quiz Oral-B oral care Quiz Details

Quiz Name:Amazon Oral-B Oral Care Quiz
Quiz Prize:5000
Available On :Amazon App Only
Time Period: 25 September 2021 – 20 October 2021
Check Winner20 Nov 2021

Check our quiz page here.

Amazon Quiz Oral-B oral care Quiz Answers

Question 1: Fill in the blanks: Oral- B electric toothbrushes offers up to 100% more plaque removal. ____ head cleans better for healthier gums.

Answer:  (C) Round

Question 2: Fill in the blanks: Oral- B is the _____ Dentist recommended brand in the world.

Answer: (A) No. 1

Question 3: The Pressure Control in Oral- B electric toothbrushes helps protect gums through which of these features?

Answer:  (B) Reduces brushing speed and alerts if you brush too hard

Question 4: Oral-B electric toothbrushes gently whitens teeth starting from day 1 by removing what?

Answer: (B) Surface stains

Question 5: The Oral-B 2 minute professional timer electric toothbrush comes with which of these modes?

Answer: (C) Both of these

Question 6: The battery of the Oral-B electric toothbrush lasts up to what time with 1 full charge?

Answer: (B) 2 weeks

Question 7: The Oral-B electric toothbrush offers a warranty period of how long from date of purchase?

Answer: (D) 2 years

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Also Play Below Quizzes:

Amazon Quiz Oral-B oral care Quiz Answers – Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.

>>>> The new plays are being sent out as an effort to promote the upcoming Great Indian Festival sale that’s happening very soon on the Amazon app. Amazon has launched various quizzes back to back and is very aggressive this time around the year. These quizzes will help in gaining momentum for the upcoming sale. Today, we are seeing a preview of those contests with the updated variant of five questions and the launch of multiple quizzes by the e-commerce giant.

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment