AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers To Win the smartphone

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers To Win the smartphone

>>> These quiz questions and answers are updated on 19th September 2021.

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Amazon India has come up with another quiz and is here again with the latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The Best!!

ALSO READ:  Amazon Oneplus Buds Pro Quiz Answers Win 10000

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

  • Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.
  • Sign in if you already have an app or sign-up if you are new to the Amazon app.
  • Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.
  • Then play Amazon Quiz
  • There would be total of 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Today Win OnePlus Nord CE 5G Smartphone (19th September Answers)

  1. Answer: (D) 10-Jun-21
  2. Answer: (D) 90Hz AMOLED 
  3. Answer: (B) Warp Charge 30T Plus
  4. Answer: (D) 3
  5. Answer: (C) Triple Camera Setup

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Amazon OnePlus Nord CE 5G
Quiz Begin Date :19th September 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period: 19th September 2021 To 14th October 2021
Check Winner28th November 2021
Note: Don’t Forget to search Amazon Quiz Happydipawali’

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers – 19th September 2021

Q1: OnePlus Nord CE 5G – Was Launched On Which Day?

Answer: 10-Jun-21

Q2: OnePlus Nord smartphones are known for their _______ display. 

Answer: 90Hz AMOLED

Q3: What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord called? 

Answer: Warp Charge 30T Plus

ALSO READ:  Amazon Wahl Hair Styling Quiz Answers Win 10000

Q4 : OnePlus Nord CE 5G comes in how many colorways?

Answer: 3

Q 5: What is the rear camera setup on the OnePlus Nord CE 5G?

Answer 5: Triple Camera Setup

Check our quiz page here.

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Also Read:

Amazon Redmi Earbuds 3 Pro Quiz Answers Win Mi Watch Revolve Active

Amazon Karigar Mela Quiz: answer and win handloom saree by tribes India worth 8399

Amazon Literacy Day Quiz Answers Win 10000

Flipkart Quiz Answers Today All in One – All Flipkart Quizzes on One Page

Amazon Quiz Answers Today 30 August 2021 to win 25000 Amazon Balance

Check All Quizzes Answers here and win a lot of prizes and super coins

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers – 31st May 2021

Q1: What Is The Name Of The New OnePlus Nord Being Launched in June 2021 ?

Answer : ( B ) OnePlus Nord CE 5G

Q2: Which Is The Iconic Color The OnePlus Nord Is Known For ?

Answer: ( C ) Nord Blue

Q3: What Does The CE In OnePlus Nord CE 5G Stand For ?

Answer: ( B ) Core Edition

Q4 : When Was OnePlus Nord First Launched In India ?

Answer: ( A ) July 2020

Q 5: In Which Regions Will The OnePlus Nord CE 5G Be Available ?

Answer 5: ( D ) India And Europe

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 31 may 2021 From 12:00 a.m. to 10 june 11:59 p.m.
ALSO READ:  Amazon Quiz 22 April 2021 Answers Today

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment