AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000 (5 Winners)

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000 (5 Winners)

>>> We have updated our page with the September quiz. Answers are given below.

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000. Amazon India has come up with another quiz and is here again with the latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The Best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign in if you already have an app or sign-up if you are new to the Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total of 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Also Read: All Flipkart Quiz Answers in One, Amazon Latest Quiz Answers

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Today Win 10000 – September Quiz

  1. Answer: (A) LTPS True to Life 368*448 UHD display
  2. Answer: (D) All of the above
  3. Answer: (A) True
  4. Answer: (A) True
  5. Answer: (D) All of the above

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Rs – 10000
Quiz Begin Date : 25th September 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period:25th September 2021 To 20th October 2021
Check Winner20th November 2021
Amazon Quiz Answers Today Details

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000 – September 2021

Q1: The new Fire-Boltt Supreme has a ______ display.

Answer: (A) LTPS True to Life 368*448 UHD display

Q2: The new Fire-Boltt Supreme has an LTPS Display which has the following benefits over traditional LCD display used by other watches?

Answer: (D) All of the above

Q3: The Pro in the new Fire-Boltt Beast Pro is because of – Bluetooth Calling, Voice Assistance, Voice Recorder, TWS Pairing and Local Music.

Answer: (A) True

Q4: The Pro in the new Fire-Boltt 360 Pro is because of – Bluetooth Calling, Temperature Monitoring, 360*360 resolution, Dual Button, TWS Pairing and Local Music

Answer: (A) True

Q5: Which of these are the best features of Fire-Boltt Terra?

Answer: (D) All of the above

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Also Play Below Quizzes:

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000 – 1st July 2021

Q1: What is the screen size of new Fire-Boltt Ring smartwatch?

Answer : 1.7″ – I’m a Max Display

Q2: The new Fire-Boltt Ring smartwatch has sensors which can measure ____________.

Answer: All of the Above

Q3: The Fire-Boltt Ring has a premium METAL body design with a 2.5D curved glass display.

Answer: TRUE

Q4 : Fire-Boltt Ring can be customised with Unlimited Swappable Straps & over ________ cloud based Watch faces.

Answer: 200+

Q 5: Which of the following can be done using the new Fire-Boltt Ring smartwatch?

Answer 5: All of the above

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Win 10000 Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 1 July 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment