AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 5000

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 5000

Page Content

>> This page is updated with this quiz

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 5000. Amazon India has come-up with another quiz and is LIVE again with latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign-in if you already have app or sign-up if you are new on Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize:Rs – 5000
Quiz Begin Date :3 Oct 2021
Available On :Amazon App Only
Time Period:12:00 a.m. to 11:59 p.m.
Check Winner__
Amazon Quiz Answers Today Details

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 5000 – October

Q1: Where can you find Colgate’s sponsorship logo during the IPL?

Answer : (C) Both of these

Q2: What makes Colgate Recyclean Toothbrush so unique?

Answer: (D) None of the above

Q3: What are the various Colgate Palmolive offers available for you, during the Great Indian Festival?

Answer: (D) All of the above

ALSO READ:  What are the benefits of Colgate Vedshakti Oil Pulling?

Q4 : Colgate Gum Expert Toothpaste has the goodness of Turmeric which can heal and provide relief from bleeding gums:

Answer: (A) True

Q 5: What are the benefits of Colgate Vedshakti Oil Pulling?

Answer 5: (D) All of the above

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 10000

Q1 : What Are The Contents Of The New Colgate Visible White Toothpaste Limited Edition Pack Being Launched Exclusively on Prime Day ?

Answer : ( D ) All Of The Above

Q2: What Are The Benefits Of Using Prime – Only Coupons On Colgate Palmolive Products ?

Answer: ( A ) Get Discount Over And Above The Current Pricing During Checkout

Q3: What’s The Highest Discount Available On Colgate Palmolive Products During Prime Day ?

Answer: ( B ) Upto 50

Q4 : What Is The Benefit of Using Colgate Kids Barbie Toothbrush ?

Answer: ( D ) All Of The Above

Q 5: What Is The Benefit of Using Colgate 360 Sonic Optic White Electric Toothbrush ?

Answer 5: ( D ) All Of The Above

Amazon Quiz Answers Library

Amazon Colgate Smiles Quiz Answers Win 10000 Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 19 July 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.
ALSO READ:  Amazon Colgate Smiles October Quiz Answers Win 5000

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

Leave a Comment