AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz Answers 24 August 2021

All Flipkart Quiz Answers 24 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 24 August 2021

Question 1) Rafael Nadal is a superstar in which sport?

Answer: Tennis

Question 2) The father of which of these actors is a film director?

Answer: Varun D

.

Question 3) In which state was Kalpana Chawla born?

Answer: Haryana

Question 4) Who among these is the son of a sportsman?

Answer: Saif Ali Khan

Question 5) Which airline uses the code 6E for their flights?

Answer: Indigo

Question 6) Which of these is coated on cookware to give it a non-sticky property?

Answer: Teflon

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 24 August 2021

Question 1) Saina Nehwal holds a brown belt in Karate.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Katrina Kaif has seven siblings.

Answer: Not Fake

Question 3) Afghani is the currency of Afghanistan.

Answer: Not Fake

Answer: Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 24 August 2021

Question 1) Which of these mirror fits under the budget of ₹ 37,000?

Answer: Zadro LED Light Vanity Mirror

.

Question 2) Slide to guess the MRP of Aldo Women Beige Heels Sandal.

Answer: ₹13999

Question 3) In which city was the brand Tommy Hifiger originated?

Answer: New York

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 24 August 2021

Question 1) In tennis, what score follows a deuce?

Answer: Advantage

Question 2) Founded in 1947, what sport does NASCAR govern?

Answer: Auto Racing

.

Question 3) In which country is the hard court men’s tennis tournament ATP Cup played?

Answer: Australia

Question 4) Who is the first bowler to take a hattrick in a T201 match?

Answer: Brett Lee

Question 5) Which of these is a gymnastics pose?

Answer: Level

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 24 August 2021

Question 1) Who am I?

Answer: GHAJINI

.

Question 2)  Who am I?

Answer: AYUSHMANN

Question 3)  Who am I?

Answer: KIARA

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 24 August 2021

Question 1

Answer 1:

.

Question 2) 

Answer 2:

Question 3) 

Answer:

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 24 August 2021

Question 1) What acid was found in the wine?

Answer: Hydrofluoric Acid

.

Question 2) Which lead will help solve the case?

Answer: Find Mystery Women

Question 3) Who is the killer?

Answer: None

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment