AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

ALL Flipkart Quiz Answers 16 August 2021

ALL Flipkart Quiz Answers 16 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 16 August 2021

Question 1) Baskin Robbins & Kwality Wall’s are famous of making which food items?

Answer: Ice Cream

Question 2) Which Bollywood actor is nicknamed Duggu?

Answer: Hrithik R

.

Question 3) Indica was sold by which automobile company?

Answer: Option 1

Question 4) Which Indian State shars its border with the most number of other States?

Answer: Uttar Pradesh

Question 5) In which country did basketball originate from?

Answer: United States

Question 6) Which community is known for the popular dish ‘Dhansak’?

Answer: Parsi

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 16 August 2021

Question 1) Dolphins can speak like humans.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Saif Ali Khan’s real name is Sajid Ali Khan.

Answer: Not Fake

Question 3) Bara Imambara is in Hyderabad

Answer: Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 16 August 2021

Question 1) Is the MRP of Status Multicolor Polyester Carpet greater than or less than ₹ 3000?

Answer: Greater than ₹3000

.

Question 2) What is the MRP of GadgetM Back Cover for OnePlus 6T?

Answer: ₹999

Question 3) What is the combined MRP of Colgate Pro-Clinical 150 Electric Toothbrush & Colgate Visible White Instant Toothpaste?

Answer: ₹1137

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 16 August 2021

Question 1) Founded by Jawaharlal Nehru, which newspaper had a Hindi edition named Navjivan?

Answer: National Parade

Question 2) Which fruit was first named ‘Yang Tao’ but was then given a bird’s name?

Answer: Kiwifruit

.

Question 3) Which king invited Balarama and Krishna to Mathura and advised him to kill Kamsa?

Answer: Akrura

Question 4) Who was the first Indian recipient of the Stalin Peace Prize?

Answer: Saifuddin Kitchlew

Question 5) Which was the first Indian company to sponsor a car in NASCAR Series?

Answer: Mahindra

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 16 August 2021

Question 1) Who am I?

Answer: KARTIK

Question 2) Name the film

Answer: SANJU

Question 3) Who am I?

Answer: YAMIGAUTAM

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers __ August 2021

Question 1

Answer 1:

.

Question 2) 

Answer 2:

Question 3) 

Answer:

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 16 August 2021

Question 1) How did Yuri kill Herself

Answer: Sleeping Pills

.

Question 2) Which lead will help to solve the case

Answer: Investigate Anonymous Mail

Question 3) Who is the Killer?

Answer: Nisha

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment