AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz Answers 14 August 2021

All Flipkart Quiz Answers 14 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 14 August 2021

Question 1) In which country is the Great Pyramid of Giza situated?

Answer: Egypt

Question 2) Select the hill station?

Answer: Ooty

.

Question 3) Which of these is not a fielding position in cricket?

Answer: Midfielder

Question 4) Which of these is owned by Pepsi?

Answer: Mirinda

Question 5) Which of these is not a direct plant product?

Answer: Honey

Question 6) Who became India’s first female President in 2007?

Answer: Pratibha P

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 14 August 2021

Question 1) Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams.

Answer: Fake

.

Question 2) Male seahorses give birth.

Answer: Not Fake

Question 3) Human blood turns blue when it is out of oxygen.

Answer: Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 14 August 2021

Question 1) Which of these products has the greater MRP?

Answer: AIGM Regular Umbrella

.

Question 2) Fill in the missing digits. The MRP of Panasonic Room Humidifier is ₹2 _ _ 9 _.

Answer: ₹27995 [ 7 , 9 , 5 ]

Question 3) What is the MRP for Usha EI 3302 1100W Dry Iron?

Answer: ₹995

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 14 August 2021

Question 1) Who plays a Delhi man masquerading as a Russian in ‘Go Goa Gone’?

Answer: Saif Ali Khan

Question 2) Kilikili is a fictional language spoken in which of these films?

Answer: Baahubali

.

Question 3) The instrument ______ is generally used to create sound effects in horror films.

Answer: Waterphone

Question 4) Which Indian classical music instrument was ‘Ustad Vilayat Khan’ an exponent of?

Answer: Sitar

Question 5) Complete the dialogue from the film Psycho- “A boy’s best friend ___ ___ ___.”

Answer: is his mother

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 14 August 2021

Question 1)  Who am I?

Answer: KLRAHUL

Question 2) What is this?

Answer: GOLF

Question 3) Who am I?

Answer: BECKHAM

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 August 2021

Question 1) Who is India’s favourite celebrity chef?

Answer 1: Vikas Khanna

.

Question 2) Will Joe Biden turn out to be a better president?

Answer 2: Yes

Question 3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 callertune?

Answer: Yes

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 14 August 2021

Question 1) Which finger is missing from the victim’s hand?

Answer: Ring Finger

.

Question 2) Which lead will help solve the case?

Answer: Check Criminal Records

Question 3) Who is the killer?

Answer: Divya

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment