AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz Answers 13 August 2021

All Flipkart Quiz Answers 13 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 13 August 2021

Question 1) In which year did India become a Republic?

Answer: 1950

Question 2) Which of these is not a card found in the playing cards?

Answer: Minister

.

Question 3) Mirrored writting is seen on the front of which of these?

Answer: Option 2

Question 4) In July 2021 which former cricketer became head of the congress party in Punjab?

Answer: Navjot S 

Question 5) Which of these words is associated with the 50th anniversary?

Answer: Golden

Question 6) Which of these is longer?

Answer: 6 Feet

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 13 August 2021

Question 1) Hair helps humans hear.

Answer: Not Fake

.

Question 2) If Sharks stop swimming they die.

Answer: Fake

Question 3) As of 2020 Gully Boy is the only film to win 13 Filmfare awards.

Answer: Not Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 13 August 2021

Question 1) Which of these white boards the under the budget of ₹1400?

Answer: Rissing Traders Whiteboard

.

Question 2) What is the MRP of JJ Jonex Test Cricket Helmet?

Answer: ₹2010

Question 3) The MRP of Godrej Interio Slimline 3 Door with locker Metal Almirah is less than ₹25,000.

Answer: False

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 13 August 2021

Question 1) Which of these is a book written by the Congress leader Shashi Tharoor?

Answer: Why I Am a Hindu

Question 2) Which of these creatures performs two kinds of dances – the round and the waggle?

Answer: Honeybees

.

Question 3) The original Lifebuoy jingle was composed and sung by

Answer: Jagjit Singh

Question 4) Who was the first teenager to score a goal in a FIFA World Cup final?

Answer: Pele

Question 5) Which planet was named by 11-year old Venetia after Roman god of underworld?

Answer: Pluto

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 13 August 2021

Question 1)  Who am I?

Answer: PRITAM

Question 2) Who am I?

Answer: BOMANIRANI

Question 3) Who am I?

Answer: KRITISANON

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13 August 2021

Question 1) Which was the most popular meme of 2020?

Answer 1: Rasode Mein Kaun Tha memes?

.

Question 2) After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

Answer 2: Joint Family

Question 3) Which Bollywood mommy is hotter?

Answer 3: Kareena Kapoor Khan

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 13 August 2021

Question 1) Who of these isn’t a disciple of the victim?

Answer: Surendra

.

Question 2) Which lead will help solve the case?

Answer: Dining Room CCTV Footage

Question 3) Who is the killer? 

Answer: Vivek

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment