AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz Answers 12 August 2021

All Flipkart Quiz Answers 12 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 12 August 2021

Question 1) Which institution prints the Indian currency notes?

Answer: RBI

Question 2) The Joker is the main enemy of which comic book character?

Answer: Batman

.

Question 3) Gobar gas mainly contains which gas?

Answer: Methane

Question 4) Which Indian railway station was named as a UNESCO World Heritage Site in 2004?

Answer: Chhatrapati Shivaji Terminus

Question 5) Which London-born politician wrote ‘An Era of Darkness’?

Answer: S. Tharoor

Question 6) Which of these is the westernmost?

Answer: Madhya Pradesh

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 12 August 2021

Question 1) Only the female mosquitoes bite.

Answer: Not Fake

.

Question 2) Lightning never strikes the same place twice.

Answer: Fake

Question 3) Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.

Answer: Not Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 12 August 2021

Question 1) What product am I?

Answer: Duroflex Memory Foam Pillow

.

Question 2) Who is the 2021 Brand Ambassador of Vivo India?

Answer: Virat K

Question 3) The MRP of Auto Car Winner Beige New Swift Car Armrest is Rs.2,500.

Answer: False

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 12 August 2021

Question 1) Who is the only Asian player to win a Man of the Match award in a Test at WACA, Perth?

Answer: Irfan Pathan

Question 2) Which of these is not a football position?

Answer: Tackle

.

Question 3) While watching what among these would you witness a matador?

Answer: Bullfighting

Question 4) Who is the youngest cricketer to lead a side in the Deodhar Trophy?

Answer: Shubman Gill

Question 5) How many overs were played in the first-ever ODI match?

Answer: 40

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 12 August 2021

Question 1)  What is this?

Answer: LUCKNOW

Question 2) What is this?

Answer: ASSAM

Question 3) What is this?

Answer: MANCHESTER

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12 August 2021

Question 1) Do Indians take pictures of their food before eating it?

Answer 1: No

.

Question 2) Which Bollywood celebrity should join politics?

Answer 2: Deepika Padukone

Question 3) Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?

Answer 3: Bhool Bhulayiaa 2 

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 12 August 2021

Question 1) What instigated Sukriti to commit suicide?

Answer: Phone Call

.

Question 2) Who’s location will help Vikrant solve the case?

Answer: Jatin’s Location

Question 3) Who is responsible for Sukriti’s suicide?

Answer: Rahul

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment