AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz 5 August 2021 Answers

All Flipkart Quiz 5 August 2021 Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 5 August 2021

Question 1) In 3 idiots which object is modified to help deliver the baby?

Answer: Option 1

Question 2) The capital of which of these states is located on the banks of the River Ganga?

Answer: Bihar

Question 3) In which sport have the sisters Divya Prashanti Akanksha and Pratima Singh represented India?

Answer: Basketball

Question 4) Who is married into the Chopra family?

Answer: Rani Mukerji

Question 5) Which of these is also the name of a classical dance form?

Answer: Manipuri

Question 6) The modern version of which of these sports was invented in India?

Answer: Badminton

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 5 August 2021

Question 1) Flaxseed is banned in France

Answer: Not Fake

Question 2) ‘Straight From the Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh

Answer: Fake

Question 3) Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old

Answer: Not Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 5 August 2021

Question 1) Slide to guess the MRP of Fastrack UV Protection Aviator Sunglasses.

Answer: ₹1299

Question 2) What is the combined MRP of Livpure Smart Memory Foam Neck Pillow and Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking and Trekking Shoes?

Answer: ₹17498

Question 3) The MRP of Milton Tasty Lunch 4 Combo with Bottle 4 Containers Lunch Box is less than ₹ 500.

Answer: False

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 5 August 2021

Question 1) Wonder Woman ____ is a sequel to the 2017 film Wonder Woman.

Answer: 1984

Question 2) Who among these was a part of the film Housefull 4?

Answer: Nawazuddin Siddiqui

Question 3) Jamtara, a city in ____ shares its name with a Netflix series.

Answer: Jharkhand

Question 4) Hellaro, a ___ film won the National Award for Best Feature Film.

Answer: Gujarati

Question 5) Which recent Netflix film is adapted from the book ‘I Heard You Paint Houses’?

Answer: The Irishman

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 5 August 2021

Question 1) Who am I?

Answer: SONIA

Question 2) Who am I?

Answer: ARRAHMAN

Question 3) Who am I?

Answer: ELONMUSK

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 August 2021

Question 1) Which of these Salman’s avatar is more popular?

Answer 1: Dabangg’s Sunglasses

Question 2) Who is a more popular YouTuber?

Answer 2: Carry Minati

Question 3) Which is a better college snack?

Answer 3: Maggi

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 5 August 2021

Question 1) How many times was Tarun shot?

Answer: 3

Question 2) Which route will help solve the case?

Answer: Check Disha’s Phone

Question 3) Who is the Killer?

Answer: Neelima

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Leave a Comment