AMAZON QUIZ | FLIPKART QUIZ

All Flipkart Quiz 11 August 2021

All Flipkart Quiz 11 August 2021

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers
Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) Which colour is formed on mixing red and yellow?

Answer: Orange

Question 2) Which of these is a continent?

Answer: Australia

.

Question 3) In the film Neerja which airline does Neeja Bhanot work for?

Answer: Pan Am

Question 4) Which direction does a compass always point towards?

Answer: North

Question 5) Which of these cricketing events was the first to be held?

Answer: Women’s ODI World Cup

Question 6) Which of these is the name of a country and a city?

Answer: Singapore

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Prize Wali Paathshala Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 11 August 2021

Question 1) Jacqueline Fernandez was born in Bahrain

Answer: Not Fake

.

Question 2) 

Answer: Fake

Question 3) Hippopotamus create their own sunscreen.

Answer: Not Fake

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Fake or Not Fake Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Answers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Quiz Daam Sahi Hai Answers 11 August 2021

Question 1) Slide to guess the MRP of the book, ‘Rick Dad Poor Dad’?

Answer: ₹399

.

Question 2) The brand ‘Pigeon’ originated in which country?

Answer: Japan

Question 3) The MRP of Lego 60256 Racing Cars is less than ₹1450.

Answer: False

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Daam Sahi Hai Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Quiz Daily Trivia Answers 11 August 2021

Question 1) Which Aamir Khan film was nominated for a BAFTA Award?

Answer: Rang De Basanti

Question 2) In the film Welcome, which two creatures are present in Majnu Bhai’s painting?

Answer: Horse and Donkey

.

Question 3) Which hindi film is supposedly based on the life of the criminal ‘Abdul Latif’?

Answer: Raees

Question 4) An actor from which film was awarded a posthumous Oscar Award for Best Supporting Actor?

Answer: The Dark Knight

Question 5) Ian McKellen plays the role of which superhero in the X-Men universe?

Answer: Magneto

Daily Trivia Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

WhatsApp Image 2021 06 02 at 12.28.30 AM
Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) Who am I?

Answer: PRITHVI

Question 2) What is this?

Answer: BOXING

Question 3)Who am I?

Answer: TIGERWOODS

Khel Paheliyon Ka Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) Which actress has aged more gracefully?

Answer 1: Rekha

.

Question 2) Do Indians take shower daily during winters?

Answer 2: Yes

Question 3) Indians would pet which wild animal?

Answer 3: Panda

Flipkart Crime Stories Quiz
Flipkart Crime Stories Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers 11 August 2021

Question 1) At the time of death in which hand was kishore holding the gun?

Answer: Left Hand

.

Question 2) Which lead will help solve the case?

Answer: Check ATM CCTV Footage

Question 3) Who is the killer?

Answer: Rohan

Flipkart Beat The Genius Previous Quiz AnswersLatest Amazon Quiz Answers

Follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Subscribe to our Telegram Channel for Fast Answers

Other Quiz Answers Library

Don’t forget to follow us on Telegram Channel for Fast Answers, Loots, Offers, Vouchers

Leave a Comment